Reklama

Reklama

VOD (1)

Bud (Bud Spencer) je bývalý špičkový boxer. S boxem přestal po té, co prohrál zápas kvůli nekalým praktikám soupeře. Teď se mu naskytla příležitost vyrovnat účty a dát několika všivákům pořádně do nosu. Ujme se tréninku začínajícího boxera, ze kterého chce udělat profesionála, který bude schopný porazit ty nejlepší. (oficiální text distributora)

Recenze (39)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Buda mám rád, ale tenhle režisér si mě k lásce nepřidal a určitě k tomu taky pomohlo to, že jsem to neviděl v dětství, jenže jak se můžu koukat na film, kde jsem jasně v roli Spencerova kamaráda viděl Terence Hilla a hlavně, jeho náhražka stála za víc než starou belu a už jenom tím jak se choval mi přišel hrozně nesympatický? Těžce. Bomber není žádná změna ve světě Budova kariéra na tom stavěla, ale řek bych, že tenhle trapnej stereotyp už trošku jde mimo mě, každopádně na ty věci co mám s ním rád, se znova kouknu a rád. ()

Subjektiv 

všechny recenze uživatele

Nic než přepracování 4 roky starého filmu Bulldozer do prostředí boxu. Přepracování, které však na nižší úroveň srážejí nesympatické a nevtipné komické postavičky. Silná *. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Velice povedený Bud Spencer. Často se sice ve filmu nabízí srovnávání s Rockym, ale to mi vůbec nevadilo. Bomber potěšil. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Spencerův flašinet po čtyřicáté, značně rozvrzaný a nudný. Ani klasikou bych to nenazval, nechci Budovi křivdit. ()

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Námět je okopírovaný Buldozer a místo amerického fotbalu je zde box. Jinak to má naprosto všechny aspekty standardizovaného sportovního filmu. Jen je to občas celkem dost sranda. A hlavně je to unikátní film ve Spencerově kariéře, není zde v roli morouse s téměř zavřenýma očima, ale on se zde často usmívá! ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Nijak výrazná, ani vyloženě špatná komedie s Budem Spencerem. Největší chybou je v mých očích to, že se film drží až příliš při zemi a po celou dobu se pořádně nerozjede. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Musím se přiznat, že tohle ani mě moc nebavilo. Jde skutečně o jeden z nejslabších filmů, ve kterých se Bud Spencer objevil. Přesto však alespoň on svým výkonem zachránil, alespoň podprůměrné hodnocení, protože zbytek osazenstva – to byla bída. Žádné pořádné rvačky, jen to kopání do prdele a příběh? Tak ten místy neskutečně uspával. Bohužel tohle se moc nepovedlo. Stačí vidět opravdu jen jednou a nikdy více. 40% ()

Pierre 

všechny recenze uživatele

Režisér Michele Lupo natočil spíš dalšího Buldozera, ale tentokrát o boxu a pořád tak nějak na stejné úrovni. Mlátiček zde až tolik není,Jerry Cala jak zde už bylo zmíňěno se celou snaží být tak vtipný, že to až bolí jak vtipný není, ale jinak se jedná o víceméně zdařilou nenáročnou sportovní komedii o tom že podvádět se v boxu zkrátka a dobře nemá.Zvlášť když je trenér vašeho protivníka Bud Spencer.:-) ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Reziser Michele Lupo je podla tohto filmu reziserka lama /alebo skor bol?/ . Bud Spencer v tomto filme je v prostredi boxu a dost ma sralo, ze nema za partaka Hilla. Bez Hilla to proste nemoze byt nadpriemerny film a miestami mi vadilo porovnavanie s dalsou postavou ringu /Rocky Balboa/. 59 % ()

Hennes 

všechny recenze uživatele

Klasický Spencer v úsměvném boxerském snímku. Jsou samozřejmě lepší komedie této ikony italské komedie, ale snímek nevybočuje z role Spencerových mlátiček. Hudba De Angelisů opět vhodně doprovází celý příběh a alespoň pro mne radostný pohled, na dnes již korpulentní, tehdy sexy symbol, herečku a zpěvačku jménem Gegia v roli Susanne. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Příjemný film , Bud je tady poměrně sympaťák oproti jiným jeho filmům kde spíš bručoun. O pět se tu láduje jídlem a nešetří .rány. I tu předvádí že na svojí postavu byl dobrý tanečník. Za zmínku stojí výborná písnička, která nás celým filmem provází. ()

tomtomtoma 

všechny recenze uživatele

Něco podobného co bylo v Buldezerovi. Zde se Bud Graziano, alias Bomber (Bud Spencer), bývalý slavný boxer vrací do boxerského prostředí, aby pomohl bláznivému Jerrymu (Jerry Calá) připravit boxera, který by byl schopen se postavit velkohubým americkým vojákm v čele s Rosco Dunnem (Kallie Knoetze). Bomber nachází mladíka Giorgia Desideriho (Stefano Mingardo), který první zápas vyhrává. Ale protože Rosco společně s rádobymafiánem Kruppem (Ferdinando Murolo) jsou nečestní, tak finálový souboj s Roscem v ringu čeká na Bombera, který tak může pomstít staré křivdy. A pěsti létají a létají. Nenáročné, ale dokáže zabavit. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Bomber neboli Buldozer tentokrát s boxem. Bud Spencer si zopakoval roli rybářského kapitána, který stejně jako v Buldozerovi o čtyři roky dříve pomohl mladým italským borcům postavit se proti posměváčským Američanům. Jako bývalý boxer rozpozná v jednom z místních chlapů slušného boxera a pod svým vedením ho trénuje. První zápas Ital vyhraje, následně mu ovšem jako odplatu Američané vypálí tělocvičnu. Když seženou peníze, tělocvičnu opraví a opět trénují. Jenže pak mladého boxera zlákají americké peníze, svůj zápas prodá, prohraje a dá se na špatnou cestu. Následuje tradiční spencerovská moralitka a návrat mladého boxera do rukou zkušeného trenéra, který kdysi dávno svůj zápas s americkým protivníkem prohrál jen proto, že ho před tím zákeřně zranili. Když se mladý boxer rozhodne postavit do ringu proti témuž boxeru, situace se opakuje a je na Budovi, aby se tentokrát sportovně pomstil. Film částečně kopíruje Buldozera, jen tu není taková spousta davových fackovacích scén, ve své podstatě tu zcela chybí ono tradiční koření těchto komedií. Přesto se člověk u filmu nenudí a užívá si dobré Budovi "kondičky" a vtipných hlášek. A určitě v mnoha scénách film připomíná Stallonova Rockyho. Ale proč ne, vždyť Italové si svého Rockyho také zaslouží. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Bud Spencer bez Terence Hilla je jako Tom bez Jerryho.Tady sice Budovi jakýsi Jerry asistuje(Jerry Cala),ovšem ten měl dostat v hned první scéně pěkně přes držku a už se ve filmu dál radši ani neobjevovat.Nicméně,tento Spencerův samostatný počin nepatří určitě k jeho nejhorším filmům,ale aby pobavil a nenudil,k tomu mu ještě také dost chybí.Bomber je takový mix komediálního dramatu,v zájemné symbióze docela snesitelné,ovšem celé to nemá ani trochu šťávy.Jistě,když se na scéně objeví samotný Bud,hned je o zábavu postaráno a obzvláště zde je znát,jaké měl tento herec charisma,ovšem všichni okolo něj,a to všetně děje,je spíš na hranici směšnosti a trapnosti.Film má primitivní zápletku,bez spádu a celé to vyjde nakonec v niveč.Jak jsem říkal,Bud Spencer tentokrát celý film nezachránil,ikdyž se sakra snažil,přesto za vyložený propadák Bombera nepovažuji.Hodně silné 2*! ()

POciSEM 

všechny recenze uživatele

O tomhle filmiku sem nikdy neslysel a tak sem byl zvedav co z toho vyleze. No vyklubal se z toho hodne povedenej filmik s Budem v roli ex-bouchace toho casu trenujici nadejneho boxera. Bitky samozrejme nechybi ale Bud je tentokrat za takovyho dobrackyho tatku co tezce nese svoji jedinou porazku v kariere a podle me mu ta role sedla. Jinak souhlasim s tim ze jeho potrhlej kolega byl celou dobu na pest ()

Reklama

Reklama