Reklama

Reklama

VOD (1)

Bud (Bud Spencer) je bývalý špičkový boxer. S boxem přestal po té, co prohrál zápas kvůli nekalým praktikám soupeře. Teď se mu naskytla příležitost vyrovnat účty a dát několika všivákům pořádně do nosu. Ujme se tréninku začínajícího boxera, ze kterého chce udělat profesionála, který bude schopný porazit ty nejlepší. (oficiální text distributora)

Recenze (39)

otík 

všechny recenze uživatele

Bomber neboli Buldozer tentokrát s boxem. Bud Spencer si zopakoval roli rybářského kapitána, který stejně jako v Buldozerovi o čtyři roky dříve pomohl mladým italským borcům postavit se proti posměváčským Američanům. Jako bývalý boxer rozpozná v jednom z místních chlapů slušného boxera a pod svým vedením ho trénuje. První zápas Ital vyhraje, následně mu ovšem jako odplatu Američané vypálí tělocvičnu. Když seženou peníze, tělocvičnu opraví a opět trénují. Jenže pak mladého boxera zlákají americké peníze, svůj zápas prodá, prohraje a dá se na špatnou cestu. Následuje tradiční spencerovská moralitka a návrat mladého boxera do rukou zkušeného trenéra, který kdysi dávno svůj zápas s americkým protivníkem prohrál jen proto, že ho před tím zákeřně zranili. Když se mladý boxer rozhodne postavit do ringu proti témuž boxeru, situace se opakuje a je na Budovi, aby se tentokrát sportovně pomstil. Film částečně kopíruje Buldozera, jen tu není taková spousta davových fackovacích scén, ve své podstatě tu zcela chybí ono tradiční koření těchto komedií. Přesto se člověk u filmu nenudí a užívá si dobré Budovi "kondičky" a vtipných hlášek. A určitě v mnoha scénách film připomíná Stallonova Rockyho. Ale proč ne, vždyť Italové si svého Rockyho také zaslouží. ()

topi80 

všechny recenze uživatele

Tak koukám, že Bud Spencer nám ztvárnil Rockyho 5 dávno před Stallonem. Popravdě řečeno, tento film mě nechytl tak, jak by mě film s Budem chybnout měl. Křečovitá snaha najít k Budovi toho parťáka, co bude dělat srandu, vedla k tomu, že vedlejší postavy šaškují příliš otravně. Ale jinak jde o klasickou neškodnou budspecerovskou komedii s trochou toho morálního poučení. Pozoruhodné je, pokolikáté už si tvůrci v podobném typu filmu vyřizují účty s americkými vojáky. ()

Reklama

kyLuke 

všechny recenze uživatele

Bomber už není ta klasická výborná komedie s Budem Spencerm , hraje si na něco , co on není a to je asi nejhorší zápor . Hraje si na přesnou napodobeninu Rockyho ( což samozřejmě není ) a je tak naivní , že si myslí že ho v určitých chvílích i překoná . Jediné co potěší , je výborná hudba bratří Angelisů ( těm se písnička parodující Rockyho povedla výborně ) a jako vždy dobrý Spencer . Zbytek hrůza ! ()

POciSEM 

všechny recenze uživatele

O tomhle filmiku sem nikdy neslysel a tak sem byl zvedav co z toho vyleze. No vyklubal se z toho hodne povedenej filmik s Budem v roli ex-bouchace toho casu trenujici nadejneho boxera. Bitky samozrejme nechybi ale Bud je tentokrat za takovyho dobrackyho tatku co tezce nese svoji jedinou porazku v kariere a podle me mu ta role sedla. Jinak souhlasim s tim ze jeho potrhlej kolega byl celou dobu na pest ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Musím se přiznat, že tohle ani mě moc nebavilo. Jde skutečně o jeden z nejslabších filmů, ve kterých se Bud Spencer objevil. Přesto však alespoň on svým výkonem zachránil, alespoň podprůměrné hodnocení, protože zbytek osazenstva – to byla bída. Žádné pořádné rvačky, jen to kopání do prdele a příběh? Tak ten místy neskutečně uspával. Bohužel tohle se moc nepovedlo. Stačí vidět opravdu jen jednou a nikdy více. 40% ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Kallie Knoetze, který hraje Rosca, je ve skutečnosti bývalý profesionální boxer. (GreatestFan)

Reklama

Reklama