Reklama

Reklama

Nahoře je ticho

  • Nizozemsko Boven is het stil (více)
Trailer

Obsahy(1)

Příběh padesátiletého Helmera, žijícího na rodinné farmě pouze s nemocným otcem, je vizuálně bohatým a citlivě natočeným snímkem o muži, jenž osvobodil sám sebe od zažitých a mylných představ, které o sobě měl. Film je věnován vynikajícímu představiteli Helmera Jeroenu Willemsovi a byl premiérově uveden v sekci Panorama na letošním MFF v Berlíně. (MFF Karlovy Vary)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (6)

Jordan 

všechny recenze uživatele

holandská verzia (či skôr "variácia na") brokeback mountain síce chce byť komorným meditatívnym filmom, no v konečnom dôsledku je len pomalým a miestami nudiacim príbehom, ktorý je až príliš čitateľný, predvídateľný, videný... aj keď kamera a herecké výkony tu sú na vysokej úrovni európskeho nezávislého nadpriemeru; ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Po pravdě, oko jsem od těch mužů neodtrhla, protože jsem stále čekala, čekala a čekala a ačkoli jsem jindy ráda, když je daný prostor pro mojí fantazii, abych si nějaké vzniknuvší otázky zodpověděla, tak tady jsem to nedokázala. Těch PROČ? bylo příliš mnoho a tak si nejsem ani jistá, jestli to věděla alespoň Nanouk. Takže jaký to měl Helmer vlastně problém, co všechno ho trápilo, kromě evidentní opuštěnosti, kterou spíš chtěl než naopak, nevím vůbec nic. ()

DonBraso 

všechny recenze uživatele

Vcelku průměrný snímek,který netlačí na pilu.Až je doopravdy pěkný sledovat příběh Helmera na farmě s jeho otcem,který občas něco řekne a má hlad,tak se stále nic neděje.Vše je za výborný výkon J.Willemse,který se dokáže koukat do blba neskutečně dobře.Jediný rozkvět v příběhu je,že vlastně Helmer je gay,což poznáte záhy,ale ve filmu se to vše těžce dozvídáte.O tom bohužel celý snímek je.Neříká Vám proč.Jakmile přijde kluk na farmu,tak snímek ožije,ale opět se udusí ve své rozvážnosti,která zakotví jen o patro nahoře.Absolutně chápu,že dožít s otcem na farmě je nesmírně traumatuzující,ale příběh Helmera to bohužel nepousává tak radikálně kupředu.Závěr bohužel opět vyhoří do prázdna jen v naději,že jeden mlíkař se vratí a divák si domyslí a konec.50% ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama