Reklama

Reklama

Slibná kariéra u pořádkové policie, potomek na cestě, půjčka na nový dům od rodičů: vše se v Marcově životě podle všeho ubírá správným směrem. Pak se ale na policejní akademii objeví jeho nový kolega Kay. Společný trénink jako by do Marcova života přinesl závan svěžího vzduchu – a on sám poprvé pocítil náklonnost k muži. Marc, rozpolcený mezi důvěrně známým světem a novými neznámými pokušeními, ztrácí kontrolu nad svým životem. Zažívá volný pád, ze kterého nebude mít prospěch nikdo. A ze všeho nejméně on sám. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (114)

rockwoman 

všechny recenze uživatele

"Pro případ, že budeš potřebovat vlastní prostor." ...Můj německý oblíbenec Max Riemelt urazil od Napoly pořádný kus cesty a za těch 9 let opravdu dozrál. To samé se týká i jeho hereckého kolegy Hanno Kofflera. Oba dva pánové předvedli velmi dobré herecké výkony a typově tady k sobě pasovali. Zajímavé, emotivní, reálné. Kay měl výhodu, byl svobodný. Mark to měl o něco složitější. Láska a touha jsou silné soupeřky. Nevyzpytatelné, objeví se kdykoliv a kdekoliv a je na každém, jak se s nima popere. Přemýšlela jsem nad koncem příběhu, jaký bych si ho přála. Nakonec se přikláním k tomu, že bolestná pravda je někdy lepší, než milosrdná lež. Takže jsem spokojená. Volný pád splnil mé očekávání. ()

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele

Na film jsem se už dlouho těšila a po premiéře mi ho všichni doporučovali. No a dnes jsem se k němu konečně dostala. Příběh je opravdu nádherný ... Smutný, ale nádherný. Vlastně se dalo čekat, jak se film bude vyvíjet, ale i tak jsem ho hltala až do závěrečných titulek. Herecké výkony byly úchvatné, obzvlášť mě potěšilo obsazení mých oblíbených Německých herců ... Prostě jeden z nejlepších filmů roku 2013 a zároveň jeden z nejlepších filmů s LGBT tématikou vůbec! ()

Reklama

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Rozhodně jeden z těch lepších filmů s gay tématikou. Jak již napovídá název, je to tak trošku o tom, jeden den mít všechno a druhý, skoro nic. Zdánlivě štastné, mladé manželství, které dostane těžký direkt, ze strany, jakou by asi neočekával nikdo. Výborná kamera, velmi příjemné, herecké výkony a také dost povedený, typicky (ne)americký konec. Pro mě vydařenené, filmové drama, se vším všudy. ()

octopuska 

všechny recenze uživatele

To je tak, když to má někdo pěkně nalajnované a celé to pošle do kytek a nemůže si pomoct. Tvrdá realita se všemi následky.Líbí se mi že to není zabalené do těch Hollywoodských cukrátek.I když je to syrové,tak je to mezi hochy velkej oheň. Dobře se na ně dívá a člověk jim to žere i s navyjákem. Osobní boj Marca rozhodnout se mezi Kayem a rodinou mě fakt ,dával zabrat. ()

harfuska 

všechny recenze uživatele

Konečne film, ktorý ulahodil mojim zmyslom. Príbeh mladíka, ktorému sa život obrátil v jednom momente hore nohami. Je mi jasné, že to chalan nemal ľahké. Na jednej strane spokojný, zabehnutý život a na druhej niečo nové, atraktívne, vzrušujúce. Úplne chápem jeho klamstvám. Kto by chcel stratiť všetko, čo v živote nadobudol a byť spoločnosťou opovrhovaný len preto, že spoznal niečo, čo ho robilo "slobodným"? Mark bol veľmi atraktívny, rovnako ako jeho "behací" kámoš a aj vďaka tomu sa na nich veľmi príjemne pozeralo. Mark mi naviac strašne pripomínal Martina Písaříka, takže som z neho nemohla spustiť oči a pri cicmacích scénkach sa mi dokonca zatajoval dych. Záver zahrial na srdci a už sa teším na pripravované pokračovnie. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (2)

  • Film má pár věcí společného s filmem také z německé produkce a točí se kolem homosexuality, Letní bouře (2004). Tento film začíná běžící dvojicí kluků, což je scéna, která se v tomto filmu mnohokrát opakuje a i v onom filmu si homosexuála zahrál Hanno Koffler. (vyfuk)
  • Film byl poprvé uveden 8. února 2013 na Mezinárodním filmovém festivale v Berlíně, na kterém byl mimojiné režisér nominován na cenu za nejlepší debut. (..Lucas..)

Reklama

Reklama