Reklama

Reklama

VOD (1)

Malý mimozemšťan H7-25 sa opäť ocitne v spoločnosti dobráckeho šerifa Halla  ktorý sa ho ujme a pomenuje ho Charlie. Šerif Hall (Bud Spencer) musí často meniť svoje pôsobisko a sťahuje sa po celých Spojených štátoch. Jeho malý priateľ z vesmíru (Cary Guffey) totiž nedokáže pochopiť, že sa musí správať nenápadne, čo znamená, že na verejnosti nesmie používať žiadne nepozemské technológie. Ale H7-25 je predsa len dieťa, aj keď mimozemské, a ako je známe, všetky deti na svete jednoducho hnevajú. A tak vždy, keď začnú byť príliš nápadní, šerif sa s ním musí okamžite odsťahovať tam, kde ich ešte nepoznajú.  Tentoraz ich cesta vedie do mesta Monroe, kde už dlho hľadajú šerifa. Pre Halla je to ideálne miesto. Je tu totiž plno výtržníkov, ktorých musí niekto spacifikovať a poriadne zfackovať na jednu hromadu. Šerif Hall si rýchlo vybuduje rešpekt u zločincov. Tí však nebudú jeho hlavným problémom. Neďaleko mestečka sa nachádza záhadná vedecká základňa. Charlie zistí, že tajmoší vedci sú v skutočnosti mimozemskými votrelcami, ktorí plánujú ovládnu ľudstvo na Zemi, pričom obyvateľov mestečka už majú celkom v hrsti. Šerif Hall však nič z toho chlapcovi neverí. Ale keď ho nepriateľskí mimozemšťania unesú, šerif pochopí, že je zle a musí ho zachrániť. Navyše sa proti šerifovi postaví aj zmanipulované vedenie mesta. Uspeje šerif na svojej misii a zachráni mimozemského chlapca z rúk votrelcov? (TV JOJ)

(více)

Recenze (27)

juta 

všechny recenze uživatele

Jednička byla dost průměrná, ale tohle už nemělo s komedií nic společnýho. Naprosto zbytečné pokračování, které z jedničky nic dobrého nepřevzalo a poslední půlhodinka je dost směšná a stupidní. Horší dvě hvězdy. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Co do obsahu není dvojka o nic horší než jednička. Nabízí se očekávatelný dodatek ´ale ani lepší´, leč já jedno zlepšení postřehl. A tím byla hudba. Zatímco jednička si vystačila s jedním prosťoučkým motivem, dvojka vám dovolí vnímat i jiné věci, než vlezlou melodii. ()

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Klasika postavená na charismatu a silných pěstích Buda Spencera je tentokrát doplněna hloubavými momenty. Nejzajímavějším je zamyšlení se nad otázkou, kdo bude roboty programovat. ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Na dvojce je vidět že byla natočena dost na rychlo, takže o nějaký velký a nebo dramatický příběh se nejedná. Ale Bud to tady hraje víc na Buda, takže zde víc vynikne jeho herecký talent, ať už v podobě různých grimas a nebo v různých vtipných situacích. Hlavně scéna v baru a ve vězení, sou vyloženě k popukání. Jinak je ve filmu vše, co od takové komedie očekáváte, Bud se pere s Village People, to aby pak s nimi dal týmovku proti agresivním imigrantům ze Souhvězdí Pegasuse, kterým velí záporák jak vystřižený z hororu. Lepší než jednička. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Hraniční průměrnou úroveň už měla i samotná jednička a tohle pokračování se neslo v podobném duchu. Jak už jsem psal minule: tohle neurazí, ale dle mého to stačí vidět jen jednou. Spencer svým výkonem udržuje slabou zápletku nad vodou, ale zas na druhou stranu se mi tu více líbily akční pasáže (souboje) a to především díky všem těm maníkům, kterým musel dát přes hubu. Jen ten úplný závěr už byl dost mimo mísu…50% ()

Pierre 

všechny recenze uživatele

První díl byl poměrně roztomilý a příjemná nenáročná záležitost. Čekal jsem že pokračování bude stejné a taky to tak ze začátku vypadá. Jenomže všechno se rázem obrátí k horšímu a na scénu se dostávají záporáci, co chtějí ovládnout lidstvo a udělat z lidí poslušné roboty. Nějak mi to k tomu nesedělo, některé scénky jsou dost prapodivné a hluché. Mohl by to záchranit solidní bitky, jenomže tady je jich jenom pár malých a ani ne moc vtipných. Bud je pořád sympaťák (ostatně až jednou někde nebude, budu to považovat za zázrak) ale scénář mu neumožňuje aby se moc rozehrál. Docela se divím, že do tady toho slabého pokračování šel. Abych zase jenom nekritizoval, tak musím konstatovat že to třeba ve své době mohlo být působivé. A hlavní písnička je jako vždycky u Spencerovek skvělá. Jenomže dneska už to působí spíš dojmem sméšné parodie která za některýma dalšíma snímkama Buda Spencera pokulhává jako stoletý stařík. Ale tak třeba to opravdu kdysi bylo působivé. A za to a Buda ty dvě hvězdy dám. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

V tomhle případě platí pravidlo, kterého se bohužel drží většina dvojek. Moje hodnocení ani nezachrání fakt, že Bud Spencer ze svého šarmu nic neztratil. Opět rozdával rány na všechny strany a museli se mít před ním na pozoru i vetřelci, kteří chtěli ovládnout zemi. Ale dobrotivý šerif a mimozemšťánek Charlie zkáze zabránili. Gang motorkářů terorizující městečko vypadal spíše komicky než aby vzbuzoval hrůzu a strach. ()

tomtomtoma 

všechny recenze uživatele

Slabší pokračování, kdy šerif Hall (Bud Sencer) spolu s mimozemšťánkem H7-25 (Cary Guffey) musí hodně putovat, aby unikali svým pronásledovatelům z řad armády. Putování je zavede do městečka Monroe, kde Hall v roli šerifa nejdříve umravňuje ty méně společensky přizpůsobivé, jako vzpupné dřevorubce (Rccardo Pizzuti, Lorenzo Fineschi), členy Dynamitových bratrů (Giancarlo Bastianoni), kteří vybírají výpalné, a motorkářský gang, který vypadá jako by se najednou vyloupl z veselého maškarního bálu. Ale ti všichni nakonec spojí své síly, aby zdolali drzé mimozemské robotické vetřelce (šéfem byl Claudio Undari), kteří chtějí ovládnout celý pozemský svět. Ale je tu šerif, malý mimozemšťánek a velká dávka ran pěstmi všem špatným. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Jeden z naprosto nejhorších filmů Buda Spencera. Z roztomilé jedničky nezůstalo téměř nic, kromě minimum bitek s nudnou choreografií film nenabízí ani špetku humoru, za celý film jsem se téměř nezasmál. Zemi ohrožuje nějaká skupina mimozemšťanů, kteří lidem zcela vymažou mozky a udělají si z nich své nástroje moci. Jenže přijde na to hodný malý mimozemšťánek shodou okolností pod ochranou Buda Spencera a je jasné, že osud lidstva bude v rukou této mlátičky. Tohle si u mně tvůrci opravdu za rámeček nedají - takovou nudu je možné vidět jen jednou a rychle dát od této příšery ruce pryč. ()

anli 

všechny recenze uživatele

Pokracovani sci-fi komedie s Budem Spencerem,kde se rozdavaji rany mnohem vic nez v jednicce a musi byt na to pripraveni i vetrelci.Prakticky stejne roztomile jako jednicka a opet skoro o nicem,ale celkem zabavne.Zustanu u stejneho hodnoceni jako v pripade prvniho filmu,protoze myslim,ze jsou oba vyrovnane,tedy 55%. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Ikdyž stejně infantilní jako první díl,po ostatních stránká jde o mnohem lepší film.Má totiž daleko blíže k prověřeným starým skvělým "spencerhillovkám".Je zde daleko více bitek a humor už není jako v jedničce až tak dětinský a naivní,což se vlastně dá říci i o samostatném ději.Párkrát se zahraje i na docela vážnější notu,prostě Šerif a mimozemšťan 2 je o trochu dospělejším a kvalitnějším pokračováním jinak až přespříliš oddychových komedií.Silné 2*! ()

Paity odpad!

všechny recenze uživatele

Pokračování, alespoň pro mne, nudné záležitosti, které chybí snad všechno. Neuspěje už ani jako rodinná záležitost. ()

Reklama

Reklama