Reklama

Reklama

Jednotka namachrovaných amerických vojáků dohodne utkání v americkém fotbale s partou obyčejných italských kluků. Je jasné, kdo je favoritem, vojáci ani na vteřinu nepochybují o svém vítězství. Jenže trénování jejich protivníků se ujme bývalý špičkový hráč, kterému říkají Buldozer (Bud Spencer). Podaří se mu nemožné? (oficiální text distributora)

Recenze (43)

Falko 

všechny recenze uživatele

Na tuto komediu mam pekne spomienky, kedze som ju prvykrat videl pred 20-timi rokmi na rakuskej ORF 2 a hned, ako som zbadal Buda Spencera som vedel, ze o humorne a krkolomne bitky tam nebude nudza. Dnes som si Buldozera zopakoval a nadalej tam najdem dost scen, na ktorych som sa s chutou zasmial, ale najdu sa i chvilky, ktore su trosku nudne, alebo pre dospelaka mozno az tak prehnane, ze uz nie su smiesne. Deti sa na tom pobavia viac. 4 hviezdicka za nostalgiu... 14.04.2010 ________ Bud Spencer - (Buldozer) +++ Raimund Harmstorf - (Seržant Kempfer) +++ Ottaviano Dell´Acqua - (Gerry) +++ Marco Stefanelli - (Tony) +++ Giovanni Vettorazzo - (Spitz) +++ Joe Bugner - (Orso) +++ Hudba: Guido De Angelis, Maurizio De Angelis +++ ()

Wishkah 

všechny recenze uživatele

Filmy s Budem Spencerem a Terencem Hillem, ať už hráli spolu nebo zvlášť, patřili k evergreenům mého mládí. Ale narozdíl od spousty jiných filmů, které sem měl v dětství rád, a které bych teď nejraději spálil, filmy s těmito dvěma výtečníky u mě fungují dodnes a dodnes se u nich skvěle bavím. Sice je jejich kvalita trochu kolísavá, ale to nic nemění na tom, že je to zábava. A buldozer patří mezi ty, u kterých se chtě nechtě musíte bavit. Bud Spencer umí i bez Terence a narozdíl od jiných Spencerových filmů mi tu ani nechyběl. Terencem je tu Budovi celý fotbalový mančaft. A je to drsná bžunda ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Film se samostatním Spencer, a Spencer bez Hilla není taková zábava. Film je sice vtipný a několikrát jsem se zasmál, ale prostě to nebylo ono, fackovačky za moc nestály a ani jich moc nebylo. Ostatní herci kromě Spencera za moc nestály a jejich postavy mi přišly děsně vynucený. Za mě čistý průměr 3*. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Spousta lidí se tu diví, proč jsou na ČSFD k ohodnocení jednotlivé série pořadů jako Kdo přežije anebo díly večerníčkových seriálů. A já se zase divím, proč tu má rozepsané všechny filmy Bud Spencer? Vždyť je to pokaždé to samé dokolečka. S tím rozdílem, že každý další film je zase o něco nudnější... ()

Subjektiv 

všechny recenze uživatele

Nesčetněkrát zpracované téma boje týmu hodných outsiderů proti zlým favoritům uvařené po Spencerovsku, což neznamená nic jiného než okořenění pár bitkami. Na rozdíl od některých jiných Spencerových filmů tu chybí opravdu vtipné repliky. Jediné štěstí, že Spencer vždy hraje nabručené chlapíky, a to neumožňuje obvyklý patos podobných sportovních filmů hnát příliš vysoko. Slabé **. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo v Pise v Toskánsku, konkrétně na Marina di Pisa. Natáčelo se od 20. února do 20. dubna 1978. (noelcoward73)

Reklama

Reklama