Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Inspektora Rizza přezdívaného Velká noha čeká náročný případ, který se ho osobně dotýká. Někdo se totiž odvážil obvinit ho z obchodování s drogami. Aby očistil své jméno, musí zjistit, kdo z kruhů blízkých mafii infiltroval jeho policejní oddělení. Každý druhý by se takového úkolu zalekl, anebo si na něm později zlámal vaz, avšak pro Rizza neřešitelné případy prostě neexistují. Zjistí pravdu, i kdyby se kvůli tomu měl vydat až do samotného Hong Kongu... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (57)

dopitak 

všechny recenze uživatele

Klasická Spencerovka. Hodně natahovaná, zbytečně často sázející na "to je ale náhodička", protože kdybyste vy přijeli do cizího města, budete mít problém najít nádraží, natož dokonale ukryté podsvětí. Fackovací scény jsou hodně umělé, opakují se přemety, rotace, dobrej je fór s námořníkem, před nímž Bud střídavě dřepuje. Linka s fakanem zcela zbytečná a pro zápletku nepotřebná. Solidní dabing ČNTS se Schánilcem. ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Druhý díl je klasické pokračování, které je o něco slabší. Rizzo se vydává na okružní jídzu Asií, aby našel dodavatele drog do Neapole a zrádce u policie. Cestou potkává pár starých známých (námořníci, zlodějíček) a udělá si pár nových a hlavně se rve. Nezastaví ho thajboxeři, karatisti ani zápasník sumo. Bitek přibyla a jsou slušné, ovšem příběh je celkem o ničem a navíc se ve finále dočkáme pouze odhalení zrádce, nikoliv pochytání mafiánů. Ale pořád je to zábava. ()

Reklama

sud 

všechny recenze uživatele

Stylové pokračování filmu "Policajt drábem". Bud Spencer má tentokrát za parťáka zloděje Franka (ve skutečnosti agenta FBI), kterého hraje Al Lettieri (Rudi z Peckinpahova "Útěku"). Pěstních bitek je poměrně dost a jsou i docela dlouhé a opět se veselé situace střídají se smutnými. Zkrátka celá série "policejních Specerovek" je na přibližně stejné úrovni. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

V druhym dilu o Rizzovi se objevi nekolik starejch znamejch z prvniho dilu a ze zacatku pribeh vypada skoro stejne. Opet Spencer vysetruje drogy, prochazi se po "svym" meste a kdekdo mu pomuze. Jenze pak se dej presune do Hong Kongu, kde Rizzo nikoho nezna a i kdyz je jeho patrani furt docela dobry, je to spis takovy o nahode. Ale je fajn videt rozdil boje mezi obrim Rizzem a malejma poskakujicima cinanama. Stejne jako v prvnim dilu je tu nakonec podezrelej on sam, na zaver tu je nekolik zvratu, je tu spousta bitek a i par vtipnejch momentu. Skoro stejne dobry jako prvni dil, ale zbytecne moc dlouhy, 15 minut zkratit by bylo tak akorat. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Skoro stejně slušné, jako předchozí díl. Jediné co se mi na tom moc nelíbilo, bylo to, že tentokrát tvůrci odklonili „detektivní stránku“ na druhou kolej a spíše se snažili vrátit zpět k „akční komedii“. Na tom by nebylo nic špatného, vždyť soubojů tu bylo dost, exotické prostředí rovněž příjemně osvěžilo, ale oproti jedničce mi tu prostě něco chybělo (pořádné vyšetřování). Spencerův Rizzo však opět neměl chybu a ukázal, že dokáže dát před držku nejen italským mafiánům, ale i těm asijským.60% ()

Galerie (11)

Zajímavosti (4)

  • Na konci filmu, kdy jsou u jídla, má malý číňánek hůlky vedle talíře. Když začne jíst, vyndá hůlky z oblečení a vedle talíře chybí. (jirimat)
  • Natáčení probíhalo v Itálii, Maccau a Hong Kongu. (Terva)

Reklama

Reklama