Reklama

Reklama

Všechny cesty vedou do hrobu

  • USA A Million Ways to Die in the West (více)
Trailer 1

Albert (Seth MacFarlane) se protlouká jako nepříliš úspěšný pasák ovcí, bydlí u rodičů a právě dostal kopačky od okaté Louise (Amanda Seyfried), které vadí jeho celoživotní zbabělost. Ke své smůle totiž žije v době, kdy se každý druhý konflikt řeší soubojem na pistole, a on přitom vůbec neumí střílet. I na notorického outsidera se ale někdy může usmát štěstí. To Albertovo se právě přistěhovalo do jeho města, jmenuje se Anna (Charlize Theron) a nejen že trefí deset terčů z deseti, ale navíc má s Albertem svatou trpělivost a nezdolné odhodlání ho to taky naučit. Pro Alberta je „studium střelby" životně důležité, protože se porafal s kníratým objevem (Neil Patrick Harris) své bejvalky a velmi neuváženě ho vyzval na souboj. Vyhráno ale mít nebude, ani když náhodou vyhraje. Anna, která pro něj má čím dál větší slabost, je totiž stále ještě vdaná za nejproslulejšího pistolníka široko daleko (Liam Neeson). A tomu se rodící se vztah mezi vlastní ženou a ovčákem pochopitelně vůbec nezamlouvá. (CinemArt)

(více)

Videa (42)

Trailer 1

Recenze (819)

HoneyBunny 

všechny recenze uživatele

Příznávám, že párkrát jsem se zasmála, ale to nezachrání ten blbý pocit, když musíte sledovat jeden děsivě trapný vtip za druhým. Respektive, to, jestli považujete MacFarlanovy vtipy za trapné, záleží na vašem smyslu pro humor. Mně připadají tak na úrovni středoškoláka (ano, mužského rodu, protože spousta vtipů je sexistická a prostinká). Mně nepřijde vtipné, když má někdo sr*čku a musí si ulevit do klobouku. Největší problém mám ale s hlavním hrdinou. MacFarlane není sympatický, ani nijak dobrý herec. Což je problém, když proti němu stojí takový herecký kalibr jako Liam Neeson (vážně, i když se tu Neeson vůbec nesnaží, vždycky, když se objevil na plátně, se mi chtělo zatleskat). Hlavní hrdina Albert je hned na začátku nazván srabem - a on přesně takový je. Většinu filmu si jen stěžuje a má ze všeho nahnáno (a Divoký západ komentuje jako by ho někdo strojem časem přenesl z 21. století, což působí divně). Někomu takovému přece nemůžete fandit. 20% PS: Dodávám, že seriál Family Guy se mi líbí, takže problém nemám s MacFarlanem jako takovým, ale konkrétně s tímto filmem. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,ZÁPAD JE HROZNEJ, ALE TVŮJ NEJVĚTŠÍ PROBLÉM JSI TY SÁM. POTŘEBUJEŠ ZVEDNOUT SEBEVĚDOMÍ…" /// Dost řídký! (nemyslím srací scénu. Těch dobrejch fórů…) Nebude překvapením, že k drsnýmu a depresivnímu divokýmu Západu, se ten MacFarlanův humor hodí. Stejně ,,sympaticky“ působí looser Albert a všudypřítomný umírání. Ch. Theron je šťabajzna a příběh přiměřenej. K posrání toho zase tolik není (krom dvou klobouků), ale fakt mě pobavili ty camea. Nakonec jsem asi víc spokojenej, než jsem čekal, což má na svědomí onen rozumnej příběh. Co já bych za to dal, kdyby byl víc ujetej! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Potřebuju se naučit důslednosti. 2.) Miluju camea. (A Ch. Theron). /// PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE * NAPĚTÍ ne ()

Reklama

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Bohužiaľ, všetky vydarené vtipy boli v traileroch. Všetky. Zvyšok sú nechutnosti (nič proti vulgárnemu humoru, ale tu mi to aj v súvislosti s príbehom a obsadením prišlo fest cez čiaru) a scény, v ktorých sa výborní herci (Charlize je čarovná, Liam si úlohu záporáka vychutnal do dna) snažia hlavnému predstaviteľovi nahrávať tak, aby to aspoň trochu fungovalo. Našťastie sa im to často darí. Napriek tomu si predstavujem, aká pecka to mohla byť, keby Alberta hral niekto iný (napríklad nejaký skutočný herec) a keby sa z filmu vystrihali trápne zbytočnosti, napr. celá línia s Ribisim a Silvermankou. Plusové body za skvelé cameá, hlavne to záverečné. 5/10 ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Divoký západ byl místem, kde žádná dívka nechtěla zůstat patnáctiletou starou pannou, existovaly tři písničky, nikdo se nedokázal zasmát na fotce a na pouti se umíralo. To jsem při mladickém pročítání mayovek netušil. Díky za rozšíření obzorů a zejména díky za vynikající humor, který sice patrně několikrát překročil hranici dobrého vkusu, ale ten já nemám, takže se jedná spíše o nekvalifikovaný odhad. Musím se přiznat, že mě nejvíc bavil křesťanský vztah panice s prostitutkou a tomu něžnému vytírání cizího semene z vlasů své vyvolené se opravdu nedá říkat jinak než LÁSKA. Dle statistického průzkumu je ideálním divákem pro tento snímek zamilovaný fanda výkalů s proklatě pomalým koltem, ale to je spíše jen odhad, protože lidé těchto vlastností hrozně lžou při vyplňování dotazníků. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Ten fekální humor, který navíc musí být i se vším všudy ukazován, mě jednou zničí. A přitom mohly Všechny cesty vedou do hrobu být vážně dobrá komedie, kdyby se bez těchto zbytečností obešly. Seth MacFarlane totiž píše a hraje jako velmi sprostý a stále zábavný Woody Allen, nápadů má hodně (možná až moc) a film, který přímo voni westernovou atmosférou, svižně odsýpá. Z vedlejších postav se mi nejvíce líbili snoubenci v podání okouzlujícím způsobem vulgární Sarah Silverman a mrtvolně bledého Giovanniho Ribisiho, Charlize Theron to velmi slušelo a Liam Neeson si záporáka zahrál tak trochu podobně jako onehdy Henry Fonda v Tenkrát na Západě. I kdybyste se na film nechtěli podívat, poslechněte si alespoň skvělý soundtrack Joela McNeelyho, na němž je Goldsmithova poctivá škola vážně znát. Tři a půl. ()

Galerie (72)

Zajímavosti (23)

  • Scéna, kdy se Albertovi (Seth MacFarlane) nepodaří ani z naprosté blízkosti trefit lahve revolverem, je odkazem na klip písně "Wynona's Big Brown Beaver" od skupiny Primus. (Corpsegrinder)
  • Vo filme je použitý odkaz na iný film Návrat do budúcnosti 3 (1990), kedy Dr. Brown (Christopher Lloyd) opravuje DeLorean v roku 1885. Albert (Seth MacFarlane) v jednej zo záverečných scén po nadrogovaní indiánmi spomína na svoju minulosť, kedy pri jeho promóciách vystúpil Abraham Lincoln, ktorý bol v úrade do roku 1849. Albert by teda musel mať viac ako 50 rokov, čo nemá. (Lukoh)
  • V 93. minutě, kdy Albert (Seth MacFarlane) dostane kamenem po hlavě, rotuje hlavou a tělem na druhou stranu než by tomu bylo při skutečném zásahu. (septic)

Související novinky

Hvězdy ve dvojce Médi

Hvězdy ve dvojce Médi

25.09.2014

Když Seth MacFarlane (Griffinovi) chystal svůj celovečerní debut s názvem Méďa, těžko mohl tušit, že se z komedie za 50 milionů dolarů vyklube půlmiliardový hit. Oživlý plyšový medvídek Marka… (více)

Divoký západ bez Fassbendera, ale s Neesonem

Divoký západ bez Fassbendera, ale s Neesonem

15.03.2013

Komerční úspěch Opravdové kuráže nebo Nespoutaného Djanga (ten už má na kontě 400 milionů dolarů a jako první Quentinův film v dubnu zamíří do čínských kin) naznačuje, že western není tak mrtvý žánr,… (více)

Reklama

Reklama