Reklama

Reklama

Všechny cesty vedou do hrobu

  • USA A Million Ways to Die in the West (více)
Trailer 2

Albert (Seth MacFarlane) se protlouká jako nepříliš úspěšný pasák ovcí, bydlí u rodičů a právě dostal kopačky od okaté Louise (Amanda Seyfried), které vadí jeho celoživotní zbabělost. Ke své smůle totiž žije v době, kdy se každý druhý konflikt řeší soubojem na pistole, a on přitom vůbec neumí střílet. I na notorického outsidera se ale někdy může usmát štěstí. To Albertovo se právě přistěhovalo do jeho města, jmenuje se Anna (Charlize Theron) a nejen že trefí deset terčů z deseti, ale navíc má s Albertem svatou trpělivost a nezdolné odhodlání ho to taky naučit. Pro Alberta je „studium střelby" životně důležité, protože se porafal s kníratým objevem (Neil Patrick Harris) své bejvalky a velmi neuváženě ho vyzval na souboj. Vyhráno ale mít nebude, ani když náhodou vyhraje. Anna, která pro něj má čím dál větší slabost, je totiž stále ještě vdaná za nejproslulejšího pistolníka široko daleko (Liam Neeson). A tomu se rodící se vztah mezi vlastní ženou a ovčákem pochopitelně vůbec nezamlouvá. (CinemArt)

(více)

Videa (42)

Trailer 2

Recenze (819)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Všechny cesty vedou do hajzlu. Tak maximálně. Tohle je holt ten známý problém, že když někdo natočí komedii co se opravdu povede, tak má neotřesitelný pocit, že ať příště natočí cokoliv musí to být prostě vtipné. A to je přesně případ tohohle filmu a jeho tvůrce. Jako, že Méďa byla fakt pecka o tom žádná. Tohle je bohužel jenom přehlídka ovčomrdačského, fekálního a místy opravdu trapnýho humoru kterej je sice sem tam proloženej nějakou opravdu povedenou hláškou nebo situací, ale těch je pohříchu kurevsky málo. Navíc délka je těžce přestřelená. Kdyby to mělo aspoň tempo a po 90 minutách to skončilo, tak bych zamhouřil obě oči, ale takhle prostě nemůžu dát vyšší hodnocení než dávám. Ostatně tenhle film se mi od začátku moc nezdál a ani když byla možnost jít na CSFD projekci, tak jsem do toho nešel a dobře jsem udělal. Dál je zbytečný to rozepisovat. Radši si znova pustím masakroidní Sousedy než tenhle hodně slabej odvar.40% ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Vím, že tuhle komedii už jsem měl kdysi rozkoukanou(minimálně po scénu s ledem jsem ji viděl) ale cosi nebo kdosi mě tenkrát vyrušilo a já musel film přerušit a už jsem ho nedokoukal. Po nějakým tom roce se k němu vracím a tentokrát jsem to už úspěšně dokoukal. Seth MacFarlane je pro mě samozřejmě známej především jako scénárista a režisér povedený komedie Ted(2012) a pokračování Ted 2(2015). I zde pod tímto filmem je podepsán jak pod scénářem tak pod režií a mimo to si zde střihl i hlavní roli.  A já se přiznávám, že jako herec mi Seth MacFarlane moc nesedí. Chápu, že si film režíroval tak proč by se neobsadil do hlavní role. Já bych zde ale raději uvítal nějakou jinou tvář. Samotnej film je pak samozřejmě neskutečná chujovinka. Určitě se zde najde pár fakt vtipnejch a vydařenejch hlášek a scén ale je tu i humor na hranici trapnosti. To už je ale na každým divákovi jakou laťku humoru je schopen akceptovat a co mu ještě přijde vtipný a co už trapný. Za mě zlatej střed. Tudíž 3hvězdy. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Co mám k tomu svému hodnocení říct? Vždyť já snad nikdy neviděl tak rozporuplnou komedii. Na jednu stranu inteligentní a vcelku originální humor a na druhou stranu fekál, kterej byl nejenom trapnej, ale taky byl dost zbytečnej. Taky mě překvapilo, jak se Seth MacFarlane nebojí zangažovat Neil Patrick Harrise a přidat trošku vtip z HIMYM v podobě Barney Stinsona, protože přesně toho tady Neil Patrick Harris hrál. Každopádně to beru. Bylo to to příjemnější z celého filmu. Dvě hvězdičky ale jsou moje výsledná známka a měnit to nehodlám. A to i přesto, že jsem se párkrát opravdu upřímně zasmál. Jenže co je to oproti faktu, že před sebou mám totálně nevyrovnanou komedii, která vůbec neví, co chce. ()

KarelR 

všechny recenze uživatele

Rozpolcené až běda. Na jedné straně je řada výborných gagů, na druhé spousta hlušiny, trapnosti a scenáristických i režijních selhání. Všechny cesty pobaví. Bohužel ale za cenu toho, že vás dvakrát větší měrou ubijí svojí unylou debilitou. MacFarlane holt dostal příliš volnou ruku a tentokrát to nebylo k dobru věci. (5/10, tak tak zaokrouhlených nahoru) ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Je vidno, že když se utvoří vkusný kompilát absurdního humoru, inteligentních narážek a fekálních džoučků, může to stále ještě fungovat na jedničku jako Clintonovo libido. Oh, má Čárlý, kdybych já v tobě stále neviděl tu nešťastnou hrmolizku ze Zrůdy.... o kolik jen smutně osamocených orgasmů jsi mě onou prokletou rolí připravila. Nu což, vstaly nové bojovnice. Tak tedy - nejen za ukázkový happyend, bonusovou scénu a naději, že ne všechny cysty vedou do hrobu, pálím plnou a pěstím vykroucený mustaš. ()

Galerie (72)

Zajímavosti (23)

  • Seth MacFarlane napísal na námet svojho filmu román, ktorý bol uvedený na trhu 4. marca 2014. (figliar)
  • Režisér, scenárista a představitel hlavní role Seth MacFarlane napsal také text k písni "A Million Ways To Die", která zní během závěrečných titulků. Autorem hudby je autor soundtracku Joel McNeely, píseň nazpíval country zpěvák Alan Johnson. (D.Moore)

Související novinky

Hvězdy ve dvojce Médi

Hvězdy ve dvojce Médi

25.09.2014

Když Seth MacFarlane (Griffinovi) chystal svůj celovečerní debut s názvem Méďa, těžko mohl tušit, že se z komedie za 50 milionů dolarů vyklube půlmiliardový hit. Oživlý plyšový medvídek Marka… (více)

Divoký západ bez Fassbendera, ale s Neesonem

Divoký západ bez Fassbendera, ale s Neesonem

15.03.2013

Komerční úspěch Opravdové kuráže nebo Nespoutaného Djanga (ten už má na kontě 400 milionů dolarů a jako první Quentinův film v dubnu zamíří do čínských kin) naznačuje, že western není tak mrtvý žánr,… (více)

Reklama

Reklama