Reklama

Reklama

VOD (1)

Šerif Hall (Bud Spencer) je obľúbený pre svoju láskavosť a ústretovosť. Na jednej z obhliadok mesta stretne malého podivného chlapca, ktorý tvrdí, že pochádza z vesmíru. Šerif sa snaží zistiť jeho meno a vrátiť ho rodičom. To sa mu ale nepodarí, pretože chlapec stále tvrdí, že sa volá H7-25 a pochádza z cudzej planéty. Zároveň sa ho pokúša presvedčiť svojimi mimoriadnymi schopnosťami a mimozemskou technikou. Šerif mu postupne začína veriť a stane sa jeho priateľom. O chlapcovi sa však dozvedá aj armáda, ktorá s ním má svoje vlastné plány. Chlapca unesú a šerifovi nezostáva nič iné, len oslobodiť malého mimozemšťana z vojenskej základne, aby si ho mohol včas vyzdvihnúť jeho otec, ktorý sa už blíži k Zemi z vesmíru. (TV JOJ)

(více)

Recenze (59)

dopitak 

všechny recenze uživatele

Asi si to muselo přijít. Po všech policajtech, dobrodruzích a dalších sympatických hrdinech musel přijít za Budem mimozemšťan... Námět je fakt debilní, a kromě tradičně dobrého soundtracku není Italům co pochválit. Začátek je extra stupido (včelař naháněný armádou), pak naděje v klukovi co tvrdí, že je odjinud, ale ve zbytku filmu jen honička s armádou a pár fackovaček přes předřezané stoly. Jiří Zahajský jako druhý nejlepší dabér (po Rudovi) dělá co může, Spencerovi ale pomoci nemůže. Ruce pryč, šetřete svůj filmový život. ()

tomtomtoma 

všechny recenze uživatele

Naprosto nenáročný sci-fi dětský film, kde šerif Hall (Bud Spencer) potká malého mimozemšťana H7-25 (Cary Guffey), který se rád baví se svým fotonovým paprskometem. Až když šerif pochopí, že je to cizoplaneťan, tak začíná jeho úkol při jeho ochraně před armádou a kapitánem Briggsem (Raimund Harmstorf), který chce díky fotonovému dělu ovládnout zem. Z dalších postav stojí za zmínku lump Brennan (Joe Bugner), který ale v rozhodujících chvílích rozdává rány pěstí na té správné sraně, a popletený zástupce šerifa Allen (Luigi Bonos). A hlavně člověk u toho nemusí vůbec přemýšlet. ()

Reklama

siriusak 

všechny recenze uživatele

Tenhle film pro mě představuje dětství, byl jsem na něm dokonce 4 krát v kině. Holt nostalgie je bestie s velkýma drápama. Koupil jsem dvd na stánku a po shlédnutí jsem nemohl pochopit, co jsem na tom jako kluk viděl, ale s hodnocením nemůžu jinak, něco uvnitř mi říká, dej pět hvezdiček, nebo dostaneš pěstí :) ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Starman, E.T. Mimozemšťan a klasické mlátička Buda Spencera v jednom? Vypadá to jako zajímavý mix neslučitelných chutí. Výsledkdem je však fádní nuda, kterou nedokáže oživit ani těch pár vyjímečně vtipných momentů a bohužel ani nostalgie a jeho umístění mezi dětské filmy. V osmdesátých letech možná u capartů fungoval, o třicet let později už to však neplatí. ()

Dado 

všechny recenze uživatele

Nostalgia je krásna, no zároveň i zákerná vec. Dosť u mňa zarezonovala aj po tom, čo som si jedno sobotňajšie ráno zapol televíziu a v nej bežal práve film Šerif a mimozemšťan, ktorý som ako decko doslova miloval a už si ani nepamätám, koľko razí som vkladal kazetu s ním do videoprehrávača a sledoval na všetky strany rany rozdávajúceho Buda Spencera, ktorému osud do cesty prihral malého a z môjho pohľadu dosť nesympatického mimozemšťana. Z pohľadu malého chlapca by som teda neváhal a šupol tomuto filmu 5*, no keď som na tento film natrafil po rokoch, premáhala ma nuda a občas som pochyboval, že ho dokážem dopozerať dokonca. Myslím, že najvhodnejšie bude, keď film zhodnotím zo súčasného pohľadu, do ktorého pridám štipku nostalgie, z čoho mi vychádza hodnotenie veľmi dobré 3*. (60%) ()

Galerie (19)

Zajímavosti (3)

  • Všechny scény, kde se poprvé setkali šerif (Bud Spencer) a H7-25, se natáčely v Six Flags Over Georgia. (Jan.Kanak)
  • Po úspěchu filmu E.T. Mimozemšťan (1982) a dějové podobnosti obou filmů, se tento film začal začal uvádět pod alternativním názvem „E.T. and the Sheriff“. (Jan.Kanak)
  • Film se odehrává a také byl natočen ve městě Newnan ve státě Georgia, USA. (Jan.Kanak)

Reklama

Reklama