Reklama

Reklama

Americký ninja 5

  • USA American Ninja V (více)
Trailer

Obsahy(1)

Špičkový vědec dr. Strobel (Aharon Ipalé) objeví prostředek na ničení hmyzu a tím na sebe upoutá pozornost chemického magnáta Glocka (Clement von Franckenstein) i zlověstného venezuelského generála Zubina. Ti chtějí geniálního vynálezu využít k ovládnutí světa a únosem Strobelovy dcery Lisy (Anne Dupont) si chtějí zajistit spolupráci vědce. Do cesty se jim však postaví Joe (David Bradley), který má o Lisu poněkud jiný zájem. K tomu, aby ji zachránil, využije i svých bojových schopností. (Siriuss)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (88)

klerik 

všechny recenze uživatele

Modrí ninjovia. Fialoví ninjovia. Bieli ninjova. Čierni ninjovia. Ale áno príde aj červený ninja. Hlúpučký film s neskutočnými zápltekami na vyvolanie súbojov. Naivné ale pri tom aj trochu roztomilé. Snaha o humor sa počíta, bitiek je naozaj dosť, záporáci sú ako zo škatuľky a Bradely je málokde taký sympaťák ako tu. Oproti takému AMERICKÉMU SAMURAJOVI skvelá zábava. "Ako to urobil?""To sa dozvieš, keď sa staneš ninjom." Len pre notorických fanúšikov starých čias... ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Horšie séria ani skončiť nemohla. To, že je to prakticky remake dvojky, by nevadilo až tak ako ten malý bastard. David Bradley má nulovú charizmu, nie je tu Steve "Rambro" James, aby zachraňoval film, ktorý je navyše už sám o sebe strašne detinský, detský, infantilný, plný trápneho humoru a doslova preplnený tým rádobysympatickým malým "ninjom". Áno, mať desať tak slintám blahom. Desať už ale nejakú tú dobu nemám. ()

Reklama

otík 

všechny recenze uživatele

Když se do standartního béčkového akčňáku přimotá dítě, nemůže to dobře dopadnout. Ačkoli je Bradley ve špičkové formě a ninjů je poměrně dost, dětinskost to vše zhacuje a vede pod bod mrazu. Příběh je prostý jak bílá lília a spousta scén opravdu blbých. Bradleyho kamarádka je unesena, on se spolu s klukem dostane do Venezuely, tam si to rozdá s pár ninjama, ukáže bicáky, pár otoček, přidá velkohubá poučení, zaúčinkuje v několika opravdu stupidních scénách a je ... ještě daleko do konce. Být to tak o dvacet minut kratší, bylo by to asi lepší. Kdyby tam ten malý spratek nebyl, mohlo to být bráno daleko vážněji a drsněji, což by jen film prospělo. Takto všechno kromě akčních scén stojí za starou bačkoru. Nejtrapnější scéna je slaňování dámy po laně jen v letních šatičkách s následným pádem do metr hlubokého bazénku. Fakt trapně blbé. Hudba: Daniel May ()

keoma26 

všechny recenze uživatele

Roztomilý metanarativní komentář k předcházejícím dílům ... všudypřítomná sebeironie a odstup je v tomto pokročilém pořadovém čísle série osvobozující. Když David pronese "ve filmu to vždy vyjde", hraje si nejen s divákem, ale i sám se sebou (přitom se rozhodně nejedná o nějaké sebeukájení). Hravou nadsázku zvýrazňují i pestrobarevné kostýmy ninjů ... každá bojová scéna má jiný barevný ráz, nic už není jenom černé nebo bílé;-) ()

TERRORDROME odpad!

všechny recenze uživatele

"Až budeš ninjom, pochopíš!" Toto je jeden z tých filmov ku ktorým rád píšem komentáre, pretože sa na nich dá vybúriť. Piaty Americký Ninják je dokonale nemohúca kokotina pri ktorej sa dá len škodoradostne smiať nad tým aký sú jej tvorcovia banda mantákov z pomocnej školy. To čo oni hustia do diváka s úplne vážnou tvárou je fakt sila. Hlavný záporák a ninjácky kápo vyzerá ako mix grófa Draculu a amatérskeho kúzelníka z čias socializmu. Páčilo sa mi ako sa stále zjavoval v kúdoloch dymu niekde na ulici aby americkému ninjovi povedal čo ho čaká. Samozrejme tým myslí smrť, ale je ťažké zabiť poctivého amerického majstra ninjutsu keď máte k dispozícii úplne neschopnú bandu rádoby ninjov v rôznofarebných teplákoch ktorý by nedokázali ani otvoriť konzervu a neodseknúť si pri tom nohu. Schopnosti zlých ninjov boli v tejto sérii vždy na bode mrazu, ale tu sa už naozaj prekonávajú a v pohode ich zmláti aj decko po jednodennom tréningu spočívajúcom hlavne v rozhovore s duchom dákeho dedka. Zaujímavá je taktiež ninjácka technika pomocou ktorej sa dá oslobodiť z pút, to stačí len prepliesť si prsty, otriasť sa a putá samé spadnú!!! A keď už som v tom, spomeniem aj finálnu likvidáciu zloducha ktorá vyzerá asi tak že mu to chlapčisko strelí prakom do ksichtu medailu, on nechápavo vypleští oči a následne po ňom americký ninja hodí zapálenú guličku z pokrkvaného papiera. Záporák vzbĺkne a vypadne z lietadla. Ja už som fakt nevládal, tento film je naozaj extratrieda v komickej špatnosťi a úbohosti. P.S. David Bradley sucks! ()

Galerie (8)

Zajímavosti (7)

  • Tadaši Jamašita na začátku vystupuje jako lektor bojových umění. V prvním díle ztvárnil roli záporáka s přezdívkou Černá hvězda. Zároveň některé souboje ninjů byly v tomto pokračování pod jeho taktovkou. (Arnyfe)
  • V čase 01:36:44, kdy padá letadlo, je zřetelně vidět, že Viper v podání Jamese Lewa je nahrazen kaskadérem. (Arnyfe)
  • Film se natáčel v Los Angeles v Kalifornii a v Římě v Itálii. (rafix)

Reklama

Reklama