Reklama

Reklama

Americký ninja 5

  • USA American Ninja V (více)
Trailer

Obsahy(1)

Špičkový vědec dr. Strobel (Aharon Ipalé) objeví prostředek na ničení hmyzu a tím na sebe upoutá pozornost chemického magnáta Glocka (Clement von Franckenstein) i zlověstného venezuelského generála Zubina. Ti chtějí geniálního vynálezu využít k ovládnutí světa a únosem Strobelovy dcery Lisy (Anne Dupont) si chtějí zajistit spolupráci vědce. Do cesty se jim však postaví Joe (David Bradley), který má o Lisu poněkud jiný zájem. K tomu, aby ji zachránil, využije i svých bojových schopností. (Siriuss)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (88)

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Pro mě je to asi ten nejlepší díl z celé série. David Bradley je dobrej,humuro je tu docela dost,James Lew coby Wiper je hodně směšnej,hlavně v tom kostýmu. Většina záporáků ve filmech nosí normálně hadry aby nevzbuzovala pozornost,ale on si vezme kostým jakoby byl Superman. Ninjové nechávají Davida i toho malého kluka schválně vyhrávat,tedy kdyby né,tak by se aspoň hejbali a snažili by se aspoň uhýbat,tady ninjové nenahánějí starch,ale spíš úsměv a,že jich je tu celá barevná plejáda. Pat Morita hraje jen chvíli,možná,že škoda,ale nevím v jaké části filmu by měl vystoupit. Hudba tu není žádná napínavá,naopak veselá,aby vám připomněla,neberte tenhle film vážně. A výte co je vrchol célé téhle skvělé demence tohle filmu? Tvůrci měli tu odvahu dát do úvodních titulků ještě nadpis Choreografie bojových scén a hodit pod to dva jména. Jaká choreografie? Ani David s Jamesem se ke konci nepoperou. Jinak film těží ze spousty věcí z dovenosti úmění ninjů. Pomocí meditace si sundat pouta,spojit se člověkem,který je daleko nebo zmrtvými. Pro mě je nejlepší postava ta pohledná blondcka co se jí snaží celej film zachránit. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Horšie séria ani skončiť nemohla. To, že je to prakticky remake dvojky, by nevadilo až tak ako ten malý bastard. David Bradley má nulovú charizmu, nie je tu Steve "Rambro" James, aby zachraňoval film, ktorý je navyše už sám o sebe strašne detinský, detský, infantilný, plný trápneho humoru a doslova preplnený tým rádobysympatickým malým "ninjom". Áno, mať desať tak slintám blahom. Desať už ale nejakú tú dobu nemám. ()

Reklama

keoma26 

všechny recenze uživatele

Roztomilý metanarativní komentář k předcházejícím dílům ... všudypřítomná sebeironie a odstup je v tomto pokročilém pořadovém čísle série osvobozující. Když David pronese "ve filmu to vždy vyjde", hraje si nejen s divákem, ale i sám se sebou (přitom se rozhodně nejedná o nějaké sebeukájení). Hravou nadsázku zvýrazňují i pestrobarevné kostýmy ninjů ... každá bojová scéna má jiný barevný ráz, nic už není jenom černé nebo bílé;-) ()

Nix 

všechny recenze uživatele

Tento díl byl taky v pohodě akorát ten kluk ze začátku byl na ranu. Pak jak se z něj stal ninja tak už byl v klidu. Každopádně slovní rozepře mezi ním a Dejvem byla na palicu občas. Ale akce je tu spousta a pořád se něco děje. Každopádně po drsné čtyřce je tento díl hodně odlehčený a snaží se i o komediální vsuvku, ale jako nostalgie to funguje skvěle. Zjistil jsem, že si to vcelku pamatuju, jako malej jsem to viděl hodněkrát. Ale záporák je fajn. Celkově je to hodně odlehčené béčko, které je skvělé tak na jedno odpoledne, ale vzhledem k nostalgii to zas tak špatné není. ()

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Pohádka pro desetileté kluky, která v tomto věku může vzbuzovat dojem, že se jedná o nejlepší film. V dospělosti už jej ovšem nemůžete vůbec brát vážně. Osamělý ninja společně s dvanáctiletým klukem samozřejmě jde do boje proti elitní jednotce ninjů, komandu se samopalama a samozřejmě vyhrají. Logiku sice film moc nemá, ale spád ano a díky tomu jej řadím v celé sérii Amerických ninjů na druhé místo, hned po jedničce, která byla nejlepší. [1688. hodnocení, 66. komentář, 25%, 232. nejhorší film] ()

Galerie (8)

Zajímavosti (7)

  • V čase 01:36:44, kdy padá letadlo, je zřetelně vidět, že Viper v podání Jamese Lewa je nahrazen kaskadérem. (Arnyfe)
  • Původní Americký ninja Michael Dudikoff se také jmenoval Joe, tedy stejně jako hrdina v tomto pokračování. (SNCIS)
  • Kapesní konzole, na které Hiro (Lee Reyes) hraje, je Sega Game Gear s barevným displejem, vyráběná od roku 1989. (ajaxx)

Reklama

Reklama