Reklama

Reklama

Bitevní pole predátorů

(TV film)
  • USA Predator Battleground

Obsahy(1)

Silné přívalové deště z Angoly zaplavily botswanský kanál Savuti a predátoři, kteří tu žijí musejí náhle bojovat o své teritorium s připlavalci. Savuti v Africe je nehostinné, vyprahlé místo, kde se daří především predátorům. V podstatě jim stačí číhat u skromných tůní, kam se jejich oběti dříve nebo později přijdou osvěžit. Jak se vyrovnají se situací, kdy se vyschlé koryto po celých 25 letech sucha opět naplní vodou a podmínky k lovu se značně ztíží? Masožravci náhle musí zcela přehodnotit své strategie, protože kořist se náhle může napít v podstatě kdekoli se jí zlíbí; osvědčené pasti už jsou k ničemu. Tyto zcela nové podmínky navíc ovlivňují každý z místních druhů predátorů jinak, přitom tu musí žít a lovit takřka bok po boku. Psi hyenovití se chovají jinak než hyeny skvrnité, které se zase liší od šakalů, šakali od lvů...  A s velkou vodou (kterou zrovna lvi nemají vůbec v lásce) přichází i zcela nová hrozba: krokodýli... Kdo se dokáže přizpůsobit nejlépe a kdo v této bitvě prohraje? Odpovědi najdete v tomto špičkovém, fantasticky natočeném dokumentu z divočiny. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

agassi68 

všechny recenze uživatele

Priemerný dokument o živote dravcov na savane. Máte tam zopár levov, hyen a množstvo psov hyenovitých. Oproti sa pasú antilopy a byvoly. Hádajte čo budú robiť? Na spestrenie máte zdochnutého slona aprežratých krokodílov.. ()

SniperG1 

všechny recenze uživatele

Zajímavý a poučný dokument obohacený o spousty pěkných záběrů! Chování některých predátorů je opravdu fascinující...95% ()

Reklama

Galerie (2)

Reklama

Reklama