Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Quinn Forte (Billy Zane) mal všetko: bohatstvo, moc, brata, ktorý ho obdivoval, ženu, ktorá ho milovala. Mal však aj nepriateľov. Za jednu jedinú noc ho jeho súperi oberú o všetko. Zradí ho osoba z kruhu ľudí, ktorým najviac dôveroval a kvôli tomu Quinna chytia a zatknú. Jeho otca, hlavu zločineckého impéria, zabijú, a jeho brat podozrieva Quinna zo spáchania tohto činu. Keď ho prepustia z väzenia, pokúša sa utiecť pred démonmi z jeho minulosti, čo sa však ukáže ako nezvládnuteľná úloha. Jeho situáciu neuľahčuje ani nový vodca „Spoločnosti" Campbell (Vinnie Jones), ktorý ho ani na okamih nenechá na pokoji. Quinn sa preto miesto neustáleho úteku rozhodne postaviť sa mu a bojovať. Spojí sa so svojím bývalým stúpencom a priateľom prezývaným Švéd a zaútočí priamo na svojich nepriateľov. (Incantator)

(více)

Recenze (42)

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Buď ve střehu...... Toto je příběh mrtvého muže. Dolph Lundgren už je skoro mrtvej muž, protože to, co momentálně točí, jsou samé braky. A tento snímek není žádnou vyjímkou Nepříjemný hudební doprovod, tupé dialogy a obsahově to není taky žádná sláva. Nudné, neuvěřitelné a strašně jednoduché. CITÁT - Proč si ho kurva zabil!!!!....... ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Což vo to,příběhově to ani průser neni,a těch prvních dvacet minut,kdy to vypadá spíš jako thriller,sem se nenudil.Pak ale přišla první akce a bylo to v hajzlu.Choreografie na úrovni dětí z tábore,navíc proč serou pistoli do rukou kde komu,kdo to drží jak krteček lízátko,to fakt štáb toho filmu nedokáže nějak ukočírovat.Pak se to střídá,jak je akce,je to hnus.Byl bych snad ochotnej s přivřenym okem šoupnout slabý tři,ale ne,nejde to.30%. ()

Reklama

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Vcelku slušný, temný akčák, ktorý stavia hlavne na charizmatickej prítomnosti Dolpha Lundgrena, keďže prakticky všetko, okolo čoho sa to točí je iba taká slabá omáčka, ktorá sa 100x vyvarila už v 90. rokoch. Čo však nemusí byť problém, keď sa to urobí zručne. A aj keď tento film nie je výstavným príkladom zručného, moderného akčáku, má niekoľko vecí, ktoré mi na ňom imponovali a vďaka ktorým som zvažoval ešte vyššie hodnotenie. Okrem spomínaného Lundgrena je tu rovnako charizmatický Vinnie Jones, ktorý sa z úvodnej roličky sympatického sidekicka prepracuje až na (skoro) hlavného záporáka a tiež je tu určitý pomalý, vďaka Dolphovým overvoicom a prítomnosti femme fatale až trochu noirový nádych, ktorý film ozvláštňuje. Takže mne sa to páčilo. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Já blbý hejl... Myslel jsem si, že trojlístek Lundgren - Jones - Zane zaručuje přinejhorším průměrně hloupý film a tajně jsem doufal v dobré oddechové béčko, ale chyba - bylo to nadprůměrně otřesné. Tedy příběh nebyl zase tak úplně špatný, ale jeho naprosto zoufalé a neumětelské zpracování bylo jako nějaký příšerný zlý sen. Kdysi hodně dávno jsem viděl pár dílů ze softerotického tv cyklu Playboy Late Night s totálně dementními scénáři, s naprosto příšernou režií a s obludně hrůznými hereckými výkony a přísahám při všech bozích, že Blood of Redemption se neslo v NAPROSTO STEJNÉM stylu. A přitom stačilo málo - jen vyměnit celý filmový štáb - a mohla z toho být docela slušná gangsterská detektivka. Je mi líto na tuhle déčkovou televizní inscenaci plýtvat dalšími slovy a myšlenkami. Chudák Dolfi... ()

stuntmanMIKE 

všechny recenze uživatele

hmmm... tak co povedat... da sa ist este hlbsie ? Povedal by som, ze nie, ale necham si predsa len pre Dolpha rezervu na odpad!, lebo clovek nikdy nevie. Kazdopadne a ku mojmu prekvapeniu pribeh neni az tak sprosty, ako by sa na prvy pohlad mohlo zdat. Dokonca su tam aj zvratky... pardon zvraty. Co z toho, ked vsetko ostatne stoji za hovno ? Pocnuc strasnymi hereckymi vykonmi a konciac niecim na co som mal vzdy slabost.... zbrane, ktore netreba nabijat a strielaju donekonecna... alebo aspon kym neskonci scena. Film sa skratka hra na nieco, na co v ziadnom pripade nema. Na margo tohto sa mi vybavila scena z Komanda, ked sa no name vojak (ktory v tejto mojej metafore bude reprezentovat film Blood of redemption) bavi s Bennetom (ktory bude reprezentovat...hmmmm.... asi akykolvek iny akcny film, ktory nema rozpocet vozika s cukrovou vatou)... Vojak: Podříznout krk malý holce... To je jak krájet teplý máslo. Bennet: Schovej ten nuž... a zavři hubu. .... Skratka chce to byt drsne, rajcovne a seriozne (dokonca tam ma Dolph epilogy ako Max Payne), ale pritom je to trapne ba az srackoidne... Takze tak damy a pani... 20% nech nezerem.... ()

Galerie (18)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo v americké Kalifornii v Los Angeles. (Terva)

Reklama

Reklama