Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Quinn Forte (Billy Zane) mal všetko: bohatstvo, moc, brata, ktorý ho obdivoval, ženu, ktorá ho milovala. Mal však aj nepriateľov. Za jednu jedinú noc ho jeho súperi oberú o všetko. Zradí ho osoba z kruhu ľudí, ktorým najviac dôveroval a kvôli tomu Quinna chytia a zatknú. Jeho otca, hlavu zločineckého impéria, zabijú, a jeho brat podozrieva Quinna zo spáchania tohto činu. Keď ho prepustia z väzenia, pokúša sa utiecť pred démonmi z jeho minulosti, čo sa však ukáže ako nezvládnuteľná úloha. Jeho situáciu neuľahčuje ani nový vodca „Spoločnosti" Campbell (Vinnie Jones), ktorý ho ani na okamih nenechá na pokoji. Quinn sa preto miesto neustáleho úteku rozhodne postaviť sa mu a bojovať. Spojí sa so svojím bývalým stúpencom a priateľom prezývaným Švéd a zaútočí priamo na svojich nepriateľov. (Incantator)

(více)

Recenze (42)

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Buď ve střehu...... Toto je příběh mrtvého muže. Dolph Lundgren už je skoro mrtvej muž, protože to, co momentálně točí, jsou samé braky. A tento snímek není žádnou vyjímkou Nepříjemný hudební doprovod, tupé dialogy a obsahově to není taky žádná sláva. Nudné, neuvěřitelné a strašně jednoduché. CITÁT - Proč si ho kurva zabil!!!!....... ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Vcelku slušný, temný akčák, ktorý stavia hlavne na charizmatickej prítomnosti Dolpha Lundgrena, keďže prakticky všetko, okolo čoho sa to točí je iba taká slabá omáčka, ktorá sa 100x vyvarila už v 90. rokoch. Čo však nemusí byť problém, keď sa to urobí zručne. A aj keď tento film nie je výstavným príkladom zručného, moderného akčáku, má niekoľko vecí, ktoré mi na ňom imponovali a vďaka ktorým som zvažoval ešte vyššie hodnotenie. Okrem spomínaného Lundgrena je tu rovnako charizmatický Vinnie Jones, ktorý sa z úvodnej roličky sympatického sidekicka prepracuje až na (skoro) hlavného záporáka a tiež je tu určitý pomalý, vďaka Dolphovým overvoicom a prítomnosti femme fatale až trochu noirový nádych, ktorý film ozvláštňuje. Takže mne sa to páčilo. ()

Reklama

mzss1 

všechny recenze uživatele

Je mi to vážně líto, ale toto je opravdu neskutečný brak a justiční omyl ! Jinač to nazvat neumím. Sice budu nyní možná trochu otravný tím, že ještě před komentováním tohoto filmu zmíním několik věcí. Takže, béčká mám opravdu, rád a filmy s Dolphem Lundgrenem jsou prostě víceméně vydařené. Poslední dobou jsem dával většiniu 4* a někdy 3*. Občas tu byl nějaký úlet jako Ve jménu krále nebo nepovedený čtvrtý univerzální voják. Jinač je Lundgren v pohodě, fajn. No nic, nechci aby to vypadalo, že jsem na béčka vysazený, naopak ! Toto mě totálně rosekalo, páč po traileru jsem měl výborný pocit, že toto bude film s velkým tempem a tak dále. Poslední dobou mám ve zvyku spát dlouhé komentáře, ale s úcty to zkrátím. Akce byla obyčejná, vůbec nezaujala a zbytek filmu už vůbec ne. Lundgren zde má méně prostoru, film je vyprávěn jeho monologem, sem tam nějaká akce. Velké řetězení postav a vše je tak komplikované, že se nedá určit hned na jisto co se vůbec děje. Ke konci filmu je sice závěrečná pointa, ale ta to stěží vysvětlí a konec. Ukecaný film, ale žádná scéna neakční mě nezaujala. Zaujal mě jen nápad, vyprávěcí forma a zajímavá postava Lundgrena a to je vše. Lundgren zde byl tentokrát vážný a to se taky moc nevyvedlo. Hudba ? Byla zde ? Ani nevím a to jsem na hudbu, obzvlášt na áčkové soundtracky z filmů vysazený. No nic ukončíme trápení. Odpad nendám z úcty k Lundgrenovi, ale takovou nudu jsem teda dlouho nezažil. Kdyby to nebylo aspon tak děsně natahované a příběhově komplikované. Jsem teda fraer, páč jsem si dal film dvakrát, protože se přiznám, poprvé jsem se ztrácel. Podruhé už jsem vše snad z 90% pochopil, ale bylo to náročné shlédnutí na psychiku, až mě bolel mozek. :-) Je mi líto, jedno z nejhorších béček. Doufám, že režisér nepohnojí další projekty chystané s Lundgrenem a dotáhne to aspon na průměr. Bojím se, že se Lundgrenovi přibližují s tímto režisérem velmi, velmi a ještě jednou velmi zlé časy. 13% = * ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

,,this is a story about a dead man" docela slušný akčnák, který si udržoval své svižné akční tempo. Dolphin tu sice měl trošku mín prostoru měl ho víc jen na začátku a na konci v průběhu měl víc prostoru ten fízl co vypadal jak Ross z přátel. Akce byla dobrá, herci taky Billy Zane byl hustej, Ross taky se uměl prát, britský tvrďák Jones prostě docela pohoda film na nedělní nudu s béčkovými herci, skvělou hudbou a celkem dobrou akcí. Přiběh je trochu zamotanej. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Adolf po vzoru svých taky dávno mrtvých kolegů Štefana Dvojitébrady a JDWC úspěšne pokračuje v sérií blockbusterů se somálským rozpočtem, kde předpokládám hrají jen za polívku z Armády spásy a myslím, že musí i sem tam něco přihodit za pronájem kamery, aby definitivně nezmizeli z obrazovek a müsli diváků mexických telenovel. Musím však připustit, že tohle je jeden z těch "vydařenějších" kousků (čti nejmenší hovno z žumpy), neboť dialogy obsahují dokonce rozvité věty, které na sebe ve většině případů překvapivě i logicky navazují! Obvyklý pornokomparz v čele s Ádou doplňují i někteří skoroherci, jako například Bily Zejn, který je od potopení Titaniku nepochybně také ve finanční tísni, protože byl na Avatara málo modrý a měl krátký ocas. Takže podtrženo a znuděno, kdyby jim shodili z vrtulníku na plac nějakou potravinovou pomoc a mohli si tak dovolit opravdového režiséra, kameramana, dramaturga, střihače, maskéra, zvukaře, kostyméra, skladatele, klapku a Alpačína, nebál bych se ještě jednu klidně přisolit. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo v americké Kalifornii v Los Angeles. (Terva)

Reklama

Reklama