Reklama

Reklama

Bitvy o zavazadla

(seriál)

Sledujte důvtipné aukční specialisty, kteří cestují po světě a snaží se získat ztracené osobní věci a majetek, o které nikdo nejeví zájem, aby je mohli prodat se ziskem. (Discovery Channel)

Recenze (12)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Aj tento TV-program ma bavil na Discovery Channel, ale nedosahoval až takých kvalít, ako ostatné. V prvom rade som mal vždy pocit, že to nieje skutočné. Jeden krát totiž našli myslím nejaké zbrane Jesseho Jamesa, alebo iného známeho westernového pištolníka. Každopádne postavy, z ktorými sme sa vždy pravidelne stretávali boli veľmi zaujímavé a zaujímavé bolo aj ako sa podpichujú a nenávidia. A ako zápasia v dražbe o nejaké tie zaujímavé krabice a kufre. Už menej zaujímavé bolo, akí boli prachatí a koľko boli ochotní obetovať svojich peňazí. Ako v každom podobnom TV-programe, to najzaujímavejšie bolo otvárať krabice a sledovať, aká "mačka" sa v nich nachádza. ()

Reklama

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

Ach jaj, koľko toho ešte bude ? Stratených a opustených vecí zo sveta neubudne, takže materiálu nekonečno... A stále sledovať ako sa v prekvapeniach prehrabujú iní nie je ani z desatiny taká zábava, ako prehrabovať sa sám... Už len dúfať, že tam neuvidím svoj kufrík s diamantmi! ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

"Každý den cestuje 40 miliard dolarů ukrytých v majetku napříč celým světem. 1% z nich se buď ztratí a nebo se k nim nikdo nepřihlásí. Pokud si tento majetek nikdo nevyzvedne, vloží se do veřejné aukce" Asi tak nějak přibližně by se dala shrnout původní 1-minutovka popisující o co v BB půjde. Konceptem bych to přirovnal třeba k mým oblíbeným Storage Wars. Čtyřka "auction hunterů" je taky snesitelná. WOW efekt se dostavil stejně jako u Auction hunters nebo Storage Wars, tudíž nemám problém dát 5*, protože tohle já můžu! ()

gogos 

všechny recenze uživatele

Pořad trošku vymykající se zaběhnutým aukčním pořádům. Celkem zajímavý aktéři i zábavné pojetí... Lehce naprůměrná podívaná. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama