Reklama

Reklama

Válka skladů Texas

(pořad)
  • USA Storage Wars: Texas
Reality-TV
USA, 2011, 67x21-22 min

Kamera:

Bryan Sprow

Účinkují:

Mary Padian

Obsahy(1)

V každém samostatném díle Války skladů Texas míří naši hrdinové do skladů a s obavami sledují, co je čeká za zavřenými dveřmi. Majitel zařízení odstraní zámek na nepoužívaném skladu a poprvé jej otevře, aby kupci mohli na krátký okamžik jen ve světle baterky nahlédnout dovnitř. Tenhle krátký okamžik je jedinou příležitostí, kdy mohou zvážit, zda je sklad plný smetí nebo pokladů. Když kupci přemýšlejí, jestli sklad stojí za to, je to vždycky dramatické... jak vysoko jsou ochotni zajít? Jeden z nejúspěšnějších dražitelů v zemi - a také nejzuřivější - celou akci pohání. A spolu s ostatními postavami pravidelných kupců vytváří výsledek, který je škoda propásnout. (History Channel)

(více)

Recenze (24)

topol999 

všechny recenze uživatele

ÁÁÁÁ pozor, křupani a vidláci z Texasu nastupují.... Tlusťoši Ricky a Bubba jsou na zvracení, naopak Mary a Moe jsou dobrý párek, které zajímá zejména nábytek a následná renovace těchto kousků, to samé se dá řící i o Jenny, nejvíce mi ale sedl frajírek Victor (Zdeněk Mahdal). V poslední sérii se objeví patriot (debil) Kenny ("bylo to vyrobeno ve starých dobrých státech"), tak určitě.... USA náš nejlepší vzor a přítel.... Nic moc, oproti Kalifornii je to sešup.... Málem bych zapomněl na namachrovanou a "inteligentní" selku (nebo spíš pizdu?!) Lisu a vtipnýho Jerryho... ale za Victora a celkem obstojný dabing nechám 4*. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jediná válka skladů, které jsem doposud viděl. Na podobné televizní pořady se moc nedívám, ale v tomto případě jsem shlédl asi polovinu dílů. Občas se v těch kójích dají najít skutečné „poklady“, ale mě spíš baví sledovat to hašteření a soupeření mezi naší „bandičkou kupujících“. Mary Padian - Jenny Grumbles: dvojka která pobaví nejvíc, sic mají v hlavě nasráno – tu a tam mají čuch vydělat i nějaký ten slušný balík chechtáků a bylo mi hned jasné, že ta jejich spolupráce moc dlouho fungovat nebude… ()

Reklama

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Je jedno jestli to je v Texasu, New Yorku, nebo jiném koutu Ameriky či světa. Koncept je stále stejný, akorát lidé a partičky buyerů jsou jiní. Samozřejmě na naší oblíbenou partičku ze známých kalifornských Storage Wars to nemá (proto o jednu hvězdu méně), ale jinak si nestěžuji, WOW FAKTOR stále funguje a mě tohle mě prostě baví!! ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Další z pořadů History HD, kde se draží opuštěné sklady či kontejnery plné věcí, o něž majitelé již nemají zájem, či jim propadly za neplacení nájmů atd... Tentokráte v Texasu. Bohužel tu nemáme sympaťáky jako je Barry Weis (snad kromě pohledné Mary Padian) a tak mě ti účastnící aukcí o kterých to hlavně je moc neberou. To oni hlavně určují zábavnost hrabání ve věcech a prezentaci zajímavých nálezů... * * ()

Gulde 

všechny recenze uživatele

Ostatní variace tohoto pořadu jsem zatím neviděl, tak nemohu porovnávat. Svým způsobem zajímavý pořad svým pojetím, na který je docela zábava koukat. Celkový dojem ale hodně sráží nesmysly. Za prvé by mě zajímalo, podle čeho si určují ceny těch krámů, co prodají, jelikož mnohdy mi to přijde jako naprostý výmysl a zhovadilost. Obzvláště jedna z "umělkyň", která občas vypomáhá jednomu z protagonistů "zkrášlovat věci" - relativně vzhledná skřínka, kterou "bych neprodal za víc jak 50 dolarů". Ale jakmile jí předá do rukou téhle ženské, která ze skřínky vyhází šuplíky a narve tam hliníkové trubky, které, dle svých vlastních slov, našla pohozené u silnice, hned máme na světě držák na lahve s vínem. A cena? Nyní zázračných 800 dolarů! Stejně tak uvěřitelně působí fakt, že čirou náhodou se v každém díle najdou vzácnosti v ceně několika tisíc dolarů. Určitě by někdo odložil zlaté prstýnky s diamanty v ceně 50 000 dolarů do nějakého skladiště, aby jej následně neplatil a nechal propadnout státu. Logika! ()

Galerie (7)

Zajímavosti (3)

  • Bubba Smith je synovec Ricka Smithe. (rafix)
  • Jmení Morise "Moe" Prigoffa činí 4 miliony amerických dolarů, Lesa Lewis má jmění v hodnotě 2,5 milionu dolarů, Victor Rjesnjanský v hodnotě 1 milion, Bubba Smith v hodnotě 500 tisíc, Rick Smith v hodnotě 2 miliony a jmění Jerryho Simpsona, společníka Lesy Lewis, činí 2,5 milionu amerických dolarů. Jmění Mary Padian činí 600 tisíc ameriských dolarů, jmění Jenny Grumbles činí 400 tisíc amerických dolarů a Walt Cade má až 1,5 milionu amerických dolarů. (rafix)

Reklama

Reklama