Reklama

Reklama

Po městě běží muž, který je pronásledován. Útočiště nachází v taxíku Daniela Moralese. Ten ho velkou rychlostí odváží na letiště. Zde však muž místo do letadla nastupuje do vrtulníku. Daniel se těší, až to všechno bude vyprávět policistovi Emilovi, svému kamarádovi. Žije s přítelkyní Petrou, která se mu již dlouho snaží něco říct. Jenže Emil je posedlý jen gangem loupežných Santů. Daniel má přítelkyni Lilli, s níž žije v garáži. Tento způsob soužití však dívka nezvládá a odchází... Emil s kolegou Alainem zatýkají jednoho podezřelého Santu. Později však zjišťuje, že zatkli svého komisaře Giberta, který také pátral po gangu. Na komisařství přichází reportérka Qiu. Chce něco napsat o práci policie a Gibert ji vychází vstříc. Petra už to nevydrží a přichází za Emilem na komisařství. Oznamuje mu, že pro zaslepenost případem přehlédl, že už je osm měsíců těhotná. Emil je rád. Daniel se probouzí sám. V koupelně nachází těhotenský test. Je pozitivní. Hned spěchá za Lilli. Emil zatím s policejním sborem pronásleduje gang. Bohužel neúspěšně, jejich auto končí v bazénu. Reportérka Qiu si omotává kolem prstu komisaře Giberta a lstí stahuje informace z policejního počítače. A Daniel s Emilem? Sdělují si, že budou oba otcové. Dohodnou se, že budou méně pracovat a více se věnovat svým ženám. To však Emil hned poruší – donutí Daniela sledovat jednoho Santu. Když dojedou do skladiště, Emil udělá chybu a je zajat... (TV Prima)

(více)

Recenze (308)

Thomassi 

všechny recenze uživatele

Třetí pokračování se super rychlým taxíkem z Marseille. Po prvním díle, který byl něčím novým a zároveň skvělou akční komedií, a po druhém díle, který nezůstal překvapivě za prvním a byl snad ještě akčnější, je trojka trošku slabší. Pořád se ale na to dá koukat, neztrácí zábavu, ale přece jenom mi to přišlo, že těží právě jen z prvních dílů. Nicméně slunnou Francii zde vystřídaly Alpy a právě děj odehrávající se na sněhu mi přišel jako dobrý nápad, který film skvěle osvěžil. Herci jako vždy skvěle baví, ale jak říkám, celkově se to točí pořád jen okolo chytání zločinců a někdy mi přišlo, že jsme to viděli už v minulých dílech. Přesto i trojka sem tam potěší a pro ty, co mají rádi tuto sérii, to nemusí být vůbec žádný průser, ba naopak. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Začátek grandiozní cameo Slye nemá nejmenši chybičku. Rychlost a humor stejný jako v předchozích dílech.Ale bohužel i na mě , člověka , který opravdu toleruje co se dá ve filmech ,byl ten konec moc silnej šálek . Taxik má zůstat v ulicích a nemá jezdit po horských sjezdovkách ani nikde jinde. Vyjma Fantomase samozřejmě . ()

Reklama

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Trojka posunuje laťku v oblasti crazy komedie zase o něco výš. Celej biják je teda spíš přehlídkou jednotlivejch scének, který jsou aspoň trochu polepený k sobě, aby se neřeklo. Na druhou stranu hlášky byly mnohdy fajn, několik scének se fakt povedlo (výslech nebo třeba návštěva lékárny) a soundrack taky nebyl marnej. No a za Stalloneho cameo na začátku (byť hodně špatně francouzsky nadabovaný - to nemohli s Danielem mluvit tu chvíli anglicky?) prostě třetí slabší hvězdu přihodit musim. ()

Borrtex 

všechny recenze uživatele

Dle mě to není zas až taková katastrofa oproti 1, mě se to líbilo, hned ze začátku se něco dělo a nebylo to uděláno tím nudným začátkem většiny filmů, kde se nic neděje. Od začátku to byla AKCE, a to se mi líbí, nadupané auto, Dusík, a vtipné hlášky hned od začátku, přesně tak jsem si to představoval, potom konečně přišel malý oddech, a opět akce. Dle mě je to stejně dobře udělané jako 1, a proto dávám dobrých 80% ()

spikey1 

všechny recenze uživatele

na třetí díl poměrně solidní práce... nejvíc za to samozřejmně může nejlepší taxík na světě v podání 406 čímž se dá vyplnit třetina filmu... zbytek už se nějak dokope... tahle série se uživý i když třetí díl přechází už do seriálové kvality a ta by mu podle mě sedla nejlépe. i francouzi si zaslouží svého Knight Ridera ()

Galerie (22)

Zajímavosti (18)

  • Hudba, ktorú počúva generálov šofér tesne predtým ako havaruje, je grécka národná hymna. (m.a.t.o.)
  • Když monster truck vjede do domu, tak v televizi běží film Kurýr (2002). (SONY_)
  • Když je Daniel (Samy Naceri) s Émilienem (Frédéric Diefenthal) na horách, Daniel dává autu místo pneumatik pásy. Když ale dojedou k chatě a Émilien se zaboří do sněhu, je možné vidět, že auto má pneumatiky. V dalším záběru jsou pak opět pásy. (G3niu5)

Reklama

Reklama