Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nový seriál TV JOJ prináša reálne príbehy obyčajných ľudí zo slovenských miest a dedín. Sú to príbehy ľudí, ktorí sa ocitli v krízovej situácii. 
Kým sa konflikt medzi ľuďmi dostane až pred súd, to najpikantnejšie sa odohráva priamo u nich doma alebo u susedov. Nepríjemné životné zážitky a príbehy, akými sú napríklad nedoriešený rozvod, boj proti neprispôsobivým susedom či problémy s agresívnymi susedmi, už mnohí diváci istotne dobre poznajú, lebo ich prežili na vlastnej koži. (TV JOJ)

(více)

Recenze (38)

elanista1 

všechny recenze uživatele

Pri pozerani tohto niecoho sa citim trapne aj za tvorcov, to snad nie je mozne, ze takato vec sa pusta v komercnej televizii v hlavnom vysielacom case. Nejde ani o to, ze "herci" nie su schopni nic zahrat, ani len naznak herectva, ani stipka uveritelnej emocie, len po sebe cely cas ziapu, trhaju za vlasy, nadavaju. Ze takto ma vyzerat realisticky pohlad na priemerneho slovaka, to snad nemozu mysliet vazne. Aj ta jedna hviezdicka sa mi javi ako nadhodnocovanie, ale odpad si netrufam dat kedze som dokazal dopozerat len par dielov. Toto je ta najvacsia spodina aku si len mozno predstavit. ()

ferri222 odpad!

všechny recenze uživatele

No toto snad neni ani mozne ze niekto mohol toto vobec vymysliet a nieto este natocit.JOJka uz iba sracky nataca.Keby sa dalo dat hodnotenie ODPAD ODPADOV tak to dam.Ved to sa nedala ani jedna cast dopozerat.Neviem ci reziserom je nejake skolak co navstevuje osobitnu skolu alebo trpi nejakou chorobou. ()

Reklama

-bad-mad-wolf- odpad!

všechny recenze uživatele

"Nebudu se starat o cizího parchanta, když mam koule plný semena!" (následuje mimořádně buranská hádka, v níž je ženě nadáváno za neplodnost) "Miláčku, potřebuju s tebou probrat celý život" (následuje navlékání prstenu, hysterická hádka dvou slepic a kurevníka, házení prstenu na zem a decibely nebezpečně dramatické hudby) /// "Situace nemohla uniknout výjimečně vyvinutým pozorovacím schopnostem sousedky" (následuje záběr na bábu, div neprostrkujíc hlavu skrz plot). IMHO, LOL ()

pytlik... 

všechny recenze uživatele

Naprosté zjevení v televizní tvorbě. Guštafík má velkou smůlu (a Shakespeare velké štěstí), že se narodil ve dvacátém a né v šestnáctém století. Vzhledem k tomu, že se podle slova distributora jedná o reálne príbehy obyčajných ľudí, se divím, že si Slováci nepřejmenovali svou hymnu na "Pod Tatrou sa blýska". Taky už je mi jasné, v které zemi se prodá nejvíce ucpávek do uší, plastového nádobí, nerozbitného skla a proč by měl Hejkala a stréca Pepina hrát vždy Slovák. Vědci taky ušetří spoustu peněz, páč kvůli studiu italských domácností nemusejí jezdit do drahé Itálie, stačí se podívat na chudší Slovensko. Jinak bych pochválil výběr herců, viděl jsem zatím tři díly a všichni hráli velmi přirozeně, uvěřitelně a s velkým nadšením. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Mne sa to celkom páči - teda skutočné príbehy, o ktorých by sa niekedy dalo dosť aj pochybovať, že sa mohli stať - ale zase ľudia sú všelijakí, takže je to v podstate dosť dôveryhodné. Teda až na ten herecký amaterizmus a afekt - aj keď myslím, že to bolo práve cieľom celého "projektu". Zase totálny odpad to nie je. Aspoň 2 hviezdičky si to zaslúži... ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama