Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvě hodiny nadupané akcí, ve kterých se gang mladých zlodějíčků zaplete do sítí kruté a brutální zločinecké armády. Uprostřed území nikoho přežije jen ten nejsilnější. Helene Laborie (Nadia Fares) je francouzská důstojnice zvláštního policejního komanda. K soudnímu přelíčení má předvést Abedinam Nexhepa, největšího bosse podsvětí, ale během transportu na speciální eskortu zaútočí uprostřed opuštěné průmyslové oblasti jeho lidé, kteří se nezastaví před ničím. Ono místo právě vykrádá ne moc zkušený mladý gang… (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Recenze (126)

Brouk 

všechny recenze uživatele

Akční podívaná na slušné úrovni s příjemnou pointou (lupiči a policejní doprovod proti mafii) , neokoukané tváře.... hmm.. jo, to můžu... za předpokladu, že to vnímám jako akční podívanou a nebudu se rozpakovat nad scénářem a čekat některá vysvětlení.... Ne, kdepak, nešťourám, neštoural jsem, chtěl jsem "akčnit" a taky že jo... "fakt jsem akčnil" a držel hrdinům poctivě palce.... :-) ()

danny_21 

všechny recenze uživatele

Tak trochu ( aspoň v mém vnímání ) pocta starým dobrých přepadovkám ala Die Hard. Ať už díky béčkové akci nebo béčkově vykresleným postavám a spořivému pojetí ale působí dost úsměvně. Takže za hvizd Sedmi statečných a drzou vykrádačku Carpenterova Okrasku dávám průměrné hodnocení, na víc francouzská Helenka a sebranka ve skladišti nemá - 55 % ()

Reklama

okkac 

všechny recenze uživatele

Ano, je to nepřiznaný remake mého velmi oblíbeného Carpenterova Assault On Precinct 13, tolik podobných znaků nemůže být náhoda: budova v liduprázdné oblasti, anonymní útočníci pohybující se nehlučně a na počtu mrtvých jim nezáleží, uklizení mrtvol, časové údaje, černoch jdou skrz kanál pro pomoc, finále v podzemní místnosti atd., takže jsem se u toho dobře bavil. ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Slušně natočený akční thriller připomínající francouzskou variaci na Přepadení 13. okrsku Johna Carpentera, nicméně s velmi malým množstvím nápadů a inovací. Je to zkrátka taková napínavá jednohubka. Přesto scéna, kde si gang zlodějíčků začne během jízdy autem prozpěvovat znělku Elmera Bernsteina k Sedmi statečným, má zcela kultovní šmrnc. ()

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Příjemné překvapení. Nečekal jsme od tohoto filmu mnoho, ale bylo to chutných 105 minut. Zajímavá zápletka kombinace zlodějíčků notebooků+ochranky+členů speciální jednotky vs. obrovské množství zabijáků z jakési Albánské mafie.. Některé nápady a scny byly velmi dobré, ale jinak povětšinou klasická průměrná akce. Dávám lepší 3z5 ()

Galerie (26)

Zajímavosti (1)

  • Film je inspirován snímkem Přepadní 13. oksku (1976). Na film odkazují především scény, kdy po sobě útočníci "uklidí", aby to zvenčí vypadalo, že se nic neděje, nebo scéna, ve které se jedna z postav snaží uniknout kanálem. (Lorge)

Reklama

Reklama