Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvě hodiny nadupané akcí, ve kterých se gang mladých zlodějíčků zaplete do sítí kruté a brutální zločinecké armády. Uprostřed území nikoho přežije jen ten nejsilnější. Helene Laborie (Nadia Fares) je francouzská důstojnice zvláštního policejního komanda. K soudnímu přelíčení má předvést Abedinam Nexhepa, největšího bosse podsvětí, ale během transportu na speciální eskortu zaútočí uprostřed opuštěné průmyslové oblasti jeho lidé, kteří se nezastaví před ničím. Ono místo právě vykrádá ne moc zkušený mladý gang… (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Recenze (126)

Musak 

všechny recenze uživatele

Jako velikej klad hodnotím za 1) snad žádný klišé, za 2) neni tam žádná postava, která by se chovala nejak iracionálně. Navíc je akce od začátku do konce, takže nuda tady fakt nehrozí a ta hodina a 45 minut utekli vážne rychle. A proto hodnotím velice vysoko, konečně jednou velice povedej akční film!!!! ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem krátce po "remakovém" Přepadení okrsku 13.,ty filmy my přišli hodně si podobné,zde více psychologičtější,ovšem méně charismatičnější hrdinové,než jejich američtí kolegové,akce méně zábavná,začátek poměrně hodně nesrozumitelný,dějově bez jakéhokoliv překvapení,o nudu se ovšem jednoznačně nejedná. ()

Reklama

Barak 

všechny recenze uživatele

Film se praktický "celý" odehravá v jednom skladišti. První půl hodinu se "seznamujeme" s postavami a ve zbývajícím čase se nám dostane jenom akce, dobré akce. Všichni střílí na všechno, náboji se nešetří, a taky zjistíme, jak dobře využít sprej proti hmyzu (kdo viděl, tak ví). Ve vzduchu panuje určité napětí, film pěkně odsýpá, nenudí a dobře se u něj bavíte. Pár lidá v budově se brání proti spoustě lidem venku - nic víc nečekejte.... 7/10 ()

Xeelee 

všechny recenze uživatele

Moc se mi líbila pískací-broukací-beatboxová scéna na začátku. Jen v autě není sedm statečných, ale pět. Jinak postavy nic moc až na hlídače houslistu a film místy nudil. S hrdiny se tupí střílející a houfně umírající záporáci rozhodně neserou. Hele, klídek, nejsme žádní hrdinové. ()

Zombo 

všechny recenze uživatele

Opravdu jen lehký nadprůměr v akčním žánru a to bez ohledu na zemi původu. Žádná inovace, příběh slabý a nezajímavý, přestřelky obyčejné, zmatené, bez nápadu. A vsuvky v podobě sténání "taxi taxikáře" Magimela, anebo trapné řeči typu "neumřeš, to zvládneš, vrátím se pro tebe" byly úplně zbytečné a shodily celé Vosí hnízdo ze stromu na zaprášenou zem zapomenutelných filmů. Utkvěla mi v paměti jen asi nejlépe natočená scéna s přepadením transportéru. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (1)

  • Film je inspirován snímkem Přepadní 13. oksku (1976). Na film odkazují především scény, kdy po sobě útočníci "uklidí", aby to zvenčí vypadalo, že se nic neděje, nebo scéna, ve které se jedna z postav snaží uniknout kanálem. (Lorge)

Reklama

Reklama