Reklama

Reklama

Něžné vlny

  • Slovensko Nežné vlny
Trailer
Česko, 2013, 96 min

Scénář:

Jiří Vejdělek

Hrají:

Táňa Pauhofová, Hynek Čermák, Robert Cejnar, Lucie Šteflová, Jan Maršál, Gabriel Barreto de Carvalho, Natálie Halouzková, Jan Hartl, Vojtěch Dyk, Jan Budař (více)
(další profese)

VOD (1)

Obsahy(1)

Sympatický Vojta je nesmělý a jeho rodina praštěná. Cholerický tatínek, který kdysi nepřeplaval kanál La Manche, z něj chce mít závodního plavce a milující maminka, bývalá hvězda dětské lední revue, vidí v synovi talentovaného pianistu. Jenže Vojta má docela jiné priority - především rusovlasou spolužačku Elu, okouzlující akvabelu, která už v listopadu odjede do vysněné Paříže. Jestli Vojta rychle nepodnikne něco opravdu zásadního, zmizí mu Ela navždy za železnou oponou. Píše se totiž rok 1989. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

hippie2222

hippie2222 (hodnocení, recenze)

Vlastně to docela šlo, rozhodně lepší než ta idiotská aristokratka. A pro Mattyho speciálně: Vejdělek je o tři roky mladší než já. Vyrostl zřejmě někde v nějaký prdelce na severu. Takže mu dost věřím, že zažil normalizaci jako idylický bezčasí, protože já ji prožil úplně stejně. Co jsou komunisti za svině jsem začal rozkrejvat až na VŠ a ty zásadní informace jsem dostal až po převratu. Ne každej žil v Praze, ne každej měl kontakt s disentem. Spousta z nás byla od informací úplně odstřižená i vlastními rodiči, abysme si zbytečně nezkazili budoucnost. Myslíš, že mi někdo v 85. vyprávěl, jak tu probíhalo Pražský jaro a jak potom přijeli rusáci a další pakáž z Varšavskýho paktu? Ani prd, kamaráde, ani prd! Všecko bylo zalitý sluncem a spěli jsme (později s pomocí přestavby :D) k zářný budoucnosti, na věčný časy a nikdy jinak. :) :)

BloodyBeast

BloodyBeast (hodnocení, recenze)

Další film o zrzce a jelikož na ně mám slabost, tak i když děj nebyl nejlepší, tak i tak dávám 4* :-) 

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Geiss

Geiss (hodnocení, recenze)

Za 5*. Vrátila jsem se do svých dětských a dorosteneckých let... :-) Navíc nádherné prostředí...

GarfieldM

GarfieldM (hodnocení, recenze)

cwapik

Docela bída,dalo se z toho vytěžit mnohem víc.Toho tátu bych bral aspoň na měsíc,aby mi nadělal dřevo.Některý frky dobrý,jindy trapný.

Fill16

Fill16 (hodnocení, recenze)

Sorry, já tomu dal plnej počet. Fakt už dlouho mě tak český film v kině nepotěšil. Ale je jasné, že ne každému tento skoro až poetický snímek sedne.  Kdyby nic jiného, tak za tu nádhernou kameru a hudbu to fakt stojí!  Miloš Krkoška se tady vytáhnul, fakt parádní muzika.

The Viper

The Viper (hodnocení, recenze)

Do kina na to nepujdu, ale musim se na to určitě podívat, protože když jsem dnes viděl představitele hlavní postavy ve Snídani s Novou tak to bude totální žumpa. Čumim co dneska pouštěj za umělý hovna do televize. Kde jsou normálně vypadající herci ? Uvidíme jak se s tím porval.

mrsin

mrsin (hodnocení, recenze)

V týmu Novy mám známého, od kterého jsem už několikrát slyšel, že manipulování s hodnocením jejich filmů na internetu je tam takové veřejné tajemství. Jinak souhlas s Jirkou - tým ČSFD by měl taková falešná hodnocení potírat, jak se jen dá, a falešné účty promazávat.

Rychleji

Rychleji (hodnocení, recenze)

MikeCool

Samozřejmě je naprosto ohavné a směšné když tvůrci, či partneři (klidně bych do do Novy řekl) zakládají nové účty jen aby mohli popostrčit svůj film a dostat ho do červené barvy (70%).

Nehledě na to, že zkazí hodnocení 199 jiným filmům, z kterých některé pravděpodobně neviděli (to zní jako podvod). Nehledě na to, že pokud je někdo schopen ohodnotit 200 filmů za den nebo dva, určitě by zrovna tomuto nedal 5 hvězd. Dá se očekávat, že počet ohodnocených filmů u těchto účtů neporoste a měly by být smazány za podvod. Dost na tom, že Nova manipuluje s hodnocením filmů na svých stránkách a pak do upoutávek na naprosté kakance dávají hodnocení 70%+.

Jirka_Šč

Jirka_Šč (hodnocení, recenze)

MikeCool

P.P.S. Ze stejného důvodu například občas navrhuji k filmům doplňovat externí recenze, na které narazím, které se mi líbí a které nejsou moje (skoro vždy jsou přijaté). Chci vylepšit ČSFD a podpořit autory recenzí. Ale tato práce není vidět.

Jirka_Šč

Jirka_Šč (hodnocení, recenze)

MikeCool

P.S. Využívám ČSFD roky, zjistil jsem, že mi vyhovuje a víceméně se na ni mohu spolehnout, nechci, aby na ní byla deformovaná hodnocení. Zastávám názor, že člověk nemůže být vždy pasivní, nechávat vše na ostatních a jednou za půl roku, rok, by se mohl ozvat na věci, které se mu nelíbí. To je vše.

Jirka_Šč

Jirka_Šč (hodnocení, recenze)

MikeCool

Když se podíváš na hodnocení prvních dvaceti, lidí, kteří mají nejvyšší počty bodů, tak to je 2x 4*, 7x 3*, 10x 2* a 1x 1*. Pětihvězdičková hodnocení jsou od lidí, kteří z nějakých důvodů chtějí film "popostrčit vzhůru", evidentně nejsou objektivní, evidentně se na ČSFD zaregistrovali jen kvůli tomu, nedivil bych se, kdyby šlo o lidi patřící do množiny tvůrců filmu, případně, kdyby to byl všechno jen jeden člověk. To mi vadí. Na ČSFD je zakázáno žebrat o body, hodnotit filmy, které jsem neviděl, myslím, že by tu mělo být zakázáno i podvádět. Toto s největší pravděpodobností JE podvod a admini ČSFD by mohli všechny zůčastněné požádat například o dodání mobilního kontaktu za účelem ověření identity.
U zahraničních filmů se tak většinou neděje, protože tvůrcům v zahraničí může být nějaká ČSFD ukradená.

Uživatel Jirka_Šč smazal svůj příspěvek.

Rychleji

Rychleji (hodnocení, recenze)

Btw. nyní se 103 hlasy je průměrné hodnocení 69,13%.
Po odebrání těchto sporných hlasů by hodnocení bylo (s 89 hlasy) 64,27%.

Jirka_Šč

Jirka_Šč (hodnocení, recenze)

Verim, ze u tohoto filmu dochazi k manipulaci s ratingem. Vice z lidi, kteri dali 5* jsou cerstve zaregistrovani, nic o sobe nenapsali a mnozi hodnotili presne 200 filmu.
Kdyby se techto 14 hodnoceni vyhazelo, kolik procent (pri aktualnich 97 hodnocenich) by film asi mel?
Viz.:
http://www.csfd.cz/uzivatel/461707-markolucik/
http://www.csfd.cz/uzivatel/462355-derulke/
http://www.csfd.cz/uzivatel/414903-mobilttl/
http://www.csfd.cz/uzivatel/461589-biooko/
http://www.csfd.cz/uzivatel/461428-xxxmatr/
http://www.csfd.cz/uzivatel/461162-michalson9/
http://www.csfd.cz/uzivatel/460995-ditidi/
http://www.csfd.cz/uzivatel/443215-petr1994/
http://www.csfd.cz/uzivatel/460145-petkaaa/
http://www.csfd.cz/uzivatel/340994-paris-ff/
http://www.csfd.cz/uzivatel/460052-mladasul/
http://www.csfd.cz/uzivatel/460050-sulcxp1/
http://www.csfd.cz/uzivatel/295330-kepuhahe/
http://www.csfd.cz/uzivatel/460041-petrhulec/

na příspěvěk reagoval Rychleji

Alinek

Alinek (hodnocení, recenze)

Nejsem fanouškem českých filmů, ale dnes jsem byl v HK na předpremiéře a po dlouhé době se mi nějaký líbil. A hodně jsem se nasmál.

Marek1991

Marek1991 (hodnocení, recenze)

Samé filmy o nacizme, socializme, no nikto nenatočí film o zdieraní za prvej republiky, za feudalizmu, za Uhorska, či na súčasnosť.

matii

matii (hodnocení, recenze)

I když nemám rád české filmy, na tento jsem se dostal díky předpremiéře RWE a musím konstatovat, že už jsem se dlouho tak od srdce nezasmál a nepobavil nad příjemným humorem a filmem, který se nesnaží diváka "znásilnit" a zkrátka jen plyne a vy pak na konci řeknete: "Bylo to fajn" a nelitujete času stráveného v kině.

PauloZ

PauloZ (hodnocení, recenze)

Dnes jsem na tom byl v kině v cinema city na sponzorské RWE projekci a celkem mě zaskočilo, že nemůžu hodnotit. A vůbec, že je premiéra až od 9.1.2014. Jinak mé dojmy jsou vcelku nijaké, ale spoustě lidí se to líbilo. Hlavně dívčí části. Jsem zvědav, jak si tu film povede.

na příspěvěk reagoval MikeCool

zette

zette (hodnocení, recenze)

Dnes jsem videl trailer v kine a celkem vtipne mi par momentek prislo, i tak si od toho ale nic moc neslibuji.

Související novinky

Reklama

Reklama