Reklama

Reklama

Scooby Doo: Maska Modrého sokola

  • USA Scooby-Doo! Mask of the Blue Falcon (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Scooby a jeho parta se účastní shromáždění komiksových fanoušků, které má nečekaný průběh. Komiksoví záporáci totiž ožívají ve skutečném světě. Scoobyho parta musí zachránit shromáždění i očekávanou premiéru komiksového filmu. Scooby-Doo a jeho parta mají velké plány ohledně návštěvy populárního komiksového festivalu. A asi nikdo se netěší víc, než právě Scooby a Shaggy. Ono shromáždění komiksových fanoušků totiž skýtá jedinečnou příležitost shlédnout zbrusu nový film s jejich oblíbeným superhrdinou Modrým sokolem. A to si přece nemohou nechat ujít. Fikce se tu ale stává skutečností - strašlivý pan Hyde, monstrózní superpadouch z klasického televizního seriálu Modrý sokol totiž náhle ožije. Společně s ním poctí festival svou návštěvou i příšerní netopýři, vyjící psi a zlověstný sliz. A to je ten správný čas, kdy se kamarádi z firmy Záhady s.r.o. vydají po stopách tajemného případu a nastraží své pasti. Záhadě však musí přijít na kloub dřív, než se padouchům podaří pokazit festival a zmařit filmovou premiéru. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (9)

MMR 

všechny recenze uživatele

No, na tohoto Scoobyho jsem čekal přes rok, než jsem se dočkal alespoň dabingu. Celkem se čekání vyplatilo. Akce byla zamotaná, od začátku se mohlo zdát snadné, kdo za tím vším je, ovšem postupem času bylo adeptů na zloducha více. Přesto to nebylo úplně to nejlepší, občas se to vymykalo konceptům předchozích dílů klasického Scoobyho. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Moc ma to nenadchlo. Riešenie záhady bolo prezieravé, nudné a hlavný záporák bol jasný už takmer od začiatku. Celkovo, príbeh bol slabučký a v základných bodoch podobný predchádzajúcim dielom. Tiež by som ocenil viac humoru, ako také spestrenie deja. Mám dojem, že tento animák zaspal dobu a nikam sa neposúva. 45/100 ()

Reklama

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

Pre mňa rozhodne jeden zo slabších filmov. Záporák nič moc a takisto to riešenie okolo tej záhady bolo tak trochu nudné. Naopak zaujalo ma miesto kde sa celá záhada odohrávala a vkladala som do toho na začiatku filmu veľké nádeje. Bohužiaľ ma to sklamalo. Niektoré scény boli fajn ale ako som už spomínala samotné dianie okolo tej záhady ma nudilo. Ale oceňujem, že páchateľa som neodhadla. ()

Lovely.Bones 

všechny recenze uživatele

A to jsem se nato tak těšil. Modrého sokola jsem znal a doufal jsem, že zněho udělají něco super. Tady? Né. Prostě tohle nejde. Udělají zněho nějakou parodii na starého Batmana a starou hvězdu, co už odešla z velkého plátna. Záporák je idiot. Naštěstí, animace nepatří k nejhorším a vtipy pořád ujdou, takže, pro fanoušky Scoobyho ano, pro fanoušky Modrého Sokola ne. Pro malé caparty, určitě. ()

drozdy1 

všechny recenze uživatele

Jelikož mi po nějaké té době mi chyběla ta dětská léta, kdy Scooby Doo a jeho přátelé chytali zločince převlečené za příšery, jsem se rozhodl po dlouhé době opět na nějaký ten animák podívat. Začátek byl opravdu dobrý, protože byl rychlý svižný a vtipný,prostě taková svěží a příjemná předehra. Na jednoduchost těchto příběhů se vůbec nezlobím, protože chápu, že je to hlavně pro mladší diváky, ale trochu mi tam chyběl humor a hloupost, která ke Scooby Doo prostě patří. Je tu sice pár takových momentů, ale nejsou tak energické jako jsem na to byl vždycky zvyklý. Hlavní příšera byla OK, ale měla málo prostoru a už od začátku jsem tak nějak postřehl kdo by to mohl být (takže nějaké extra zvraty tam nejsou). Ale jako oddychovka je to dobrá podívaná. Hodnocení:65%. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (3)

  • HB z HB News znamená Hanna-Barbera. (LUKICKK)
  • Hotel Sheldorf je pojmenován po zakladateli Comic-Conu v San Diegu Shelu Dorfovi. V tomto filmu se objevuje komiksový kongres založený na Comic-Conu. (LUKICKK)

Reklama

Reklama