Reklama

Reklama

Plivu na váš hrob 2

  • USA I Spit on Your Grave 2
Trailer 2

Katie pracuje jako číšnice, ale chtěla by se stát modelkou. Když se dozví o možnosti nafocení castingových fotografií zdarma, neváhá a navštíví studio. To patří třem bratrům, z nichž se jeden rozhodne Katie znásilnit a za pomoci zbylých dvou i zavraždit. Násilníci ale udělají chybu a pomsta na sebe nenechá dlouho čekat... Katie je mladá číšnice, která pracuje v New Yorku a snaží se stát modelkou. V restauraci se sejde s jednou ženou z modelingové agentury. Ta jí řekne, že by si měla nechat udělat profesionální fotky, aby uspěla. Katie vidí inzerci, která propaguje studio, které profi fotky dělá zdarma. Katie se rozhodne zavolat na inzerovanou nabídku, domluví si schůzku a druhý den dopoledne přijde do studia. Tam jsou tři muži, bratři. Fotograf Ivan ji fotí, ale pak chce něco víc, jinak jí fotky zadarmo nedá. Katie se svléknout nechce a odejde.
Druhý den přijde za Katie domů George, který asistoval u focení. Omlouvá se a dá jí fotky na flash disku. Večer Katie vynese smetí a nezabouchne si dveře. V noci, když spí, se u ní objeví George. Katie je vyděšená a omráčí ho paralyzérem. George ji ale dohoní a v pokoji zbije a sváže.
Volání o pomoc uslyší její soused a kamarád. Když vejde do pokoje, George ho několikrát bodne nožem a zabije ho. Poté Katie znásilní. Pak zavolá bratrovi, aby mu pomohl, protože si uvědomil, co udělal, a neví, co s tím. Na místo přijede jeho bratr Ivan a další bratr Nicolay. Ivan chce zahladit stopy. Společně uklízejí místnost a pak Katie předávkují.
Katie se probudí kdesi ve sklepě, kde je opět znásilňována, tentokrát Nicolayem. Ve sklepě je nahá a připoutaná k trubce. Opět dostane drogy, protože ji chtějí někam převézt. Ty ale tajně vyzvrací, a když ji George chce oblékat a odpoutá ji, praští ho do hlavy a uteče. Na ulici narazí na policisty a ty ji vezmou na stanici. Zjistí, že je v Bulharsku. Na policejní stanici pak přijede žena jménem Anna a tvrdí, že vede azylový dům pro ženy, kterým se stalo něco podobného. Pak Katie veze na americkou ambasádu. Jenže ji odveze zpět do sklepa tří bratrů. Je to jejich matka... (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (376)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Opět docela výživný krvák, který by oproti nápaditější jedničce příliš nepokulhával, mít do hlavní role jinou herečku. Hezká holka to byla, to zase jo a v první polovině filmu jsem proti ní moc nenamítal, ale to přehrávání, které předvedla v poloze mstitelky, to bylo na mě moc. I přes občasné záblesky působila spíše jako karikatura, které člověk tu touhu po odplatě moc nevěří. I přesto dalo Bulharům pěknou sodu a to se mi líbilo. 70% ()

genetique 

všechny recenze uživatele

O poznanie slabšie ako tri roky stará prvá časť. Klasická žánrovka, ktorá postráda presne to, v čom vynikal jej predchodca. Napätie a atmosféru si Munroe samozrejme zapamätal, ale to je tak všetko. Scenár deravý ako starý hrniec, herecky to tiež nebolo žiadne terno a keby to skrátili o nejakých 15minút, mohlo to byť aspoň ako tak svižné. Ale ak si zgustnete na prvoplánovej brutalite, tak nech sa páči, film v tomto smere má čo ponúknuť. 55%. ()

Reklama

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Prvá polovica za štyri hviezdy, zvyšok ma moc nevzal. Nie že by to bolo zle natočené, len ten dej v Bulharsku celý podráža šupácke nasvietenie a šupácki herci, šupácke interiéry a exteriéry a celkovo maximálne šupácky look, ktorý na mňa nefungoval ani tak pocitom beznádeje (ako pravdepodobne mal), ale skôr otrávením z úmyselnej béčkovitosti. Proste to na mňa pôsobilo ako ďalší Hostel, kde chcú tvorcovia ukázať oné nehostinné podmienky, iba obsadením škaredých hercov a snímaním všetkého za neustáleho šera. Ale mňa moc nezobrala ani jednička (ten preceňovaný amatérsky shit, ktorý bol predlohou, ani nespomínam). Asi mi proste vadí, keď film vyspoileruje väčšinu deja už názvom svojho žánrového zaradenia. To chce potom nejakú tú pridanú hodnotu a tou práve táto séria nedisponuje. Ani cez gule vo zveráku. Zlaté Savage Streets ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak nakonec stejnak jako jednička pro mě průměr. Já se vždycky nechám zlákat hodnocením a pak lituju. Nemůžu říct že mě to zhnusilo jen si myslím že na tenhle film za chvíli každej zapomene. Začátek je strašně zdlouhavej, nebyl nějak šokující a těch 60 minut bylo celkem o ničem. Je sice pravda že scéna kdy ta ženská zradí mě celkem dostala, ale jinak to nebylo nic extra. Co považuju za naprosto debilní je to jak se ta holka dostala z tý krabice, to bylo tak blbý až mě to rozesmálo. Pak se film naštěstí zlepší a konec je fakt humus,, opět není to nejhorší věc co jsem viděl, ale úplně jsem soucítil s tím Ivanem. Co na filmu pochvaluju nejvíce je hudba která je fakt parádní a i kamera je moc pěkná. Postavy nejsou nějak extra dobří ale na druhou stranu se snaží. Jednička se mi líbila víc (už jen kvůli prostředí) ale ani tohle není zas tak špatný jen zbytečně dlouhý a roztahaný. ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Dle mého názoru, se tento snímek vyrovná, ne-li dokonce předčí remake z roku 2010. Dějová kostra je stejná, jen jiné prostředí, herečka atd. Pro mě to byl prostě totální Masakr, celé peklo, které zažívala postava bylo delší, podle mě i horší, jak psychicky tak fyzicky. Všechna ta beznaděj a pomalé smíření s krutou smrtí, to mě upřímně dostalo (zase).Co se týče druhé poloviny pomsta slečny byla krutá a fandil jsem jí co to šlo. Násilníci umřeli krutě a odporně. Za mě určitě plný počet. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (2)

  • Okrem Spojených štátov prebiehala väčšia časť natáčania aj v bulharskej metropole Sofia. (MikaelSVK)
  • Ve scéně, kde je Katie (Jemma Dallender) znásilňována ve svém bytě, se díky chybnému střihu pozice nože vedle ní několikrát mění. Někdy je pod rukou násilníka, někdy vedle ruky a někdy chybí nůž úplně. (masekjc)

Reklama

Reklama