Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Thomas se právě zasnoubil. S vyhlídkou krásného rodinného života se setkává s otcem své nastávající a doufá, že mu dá své požehnání. OMYL! Gilbert má pocit, že díky svému třicetiletému manželství přišel o kus mládí. Přemlouvá Thomase, aby si nebral jeho dceru Lolu, všeho nechal a začal si s ním užívat života. Oba se ponoří do svého nového divokého života jako malí kluci... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (54)

Master19 

všechny recenze uživatele

Viděno se zajímavě obsazeným dabingem. Zdá se, že herce vybírali podle skutečné podoby - Petr Štěpánek a Jan Cina jsou typově přesní (Cina ovšem ne tak hlasově), Jiří Dvořák v pohodě a Lucka Vondráčková, no... I přes to je to velmi svěží komedie plná skvělých momentů a libových záseků. A jako bonus Iggy Pop. Pro chlapy středního věku s fůrií, co do nich cpe quinou s tofu povinnost! ()

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Nic zlého netuše, chtěl jsem se v nejlepším případě trochu pobavit. Ale pobavil jsem se královsky! Vynikající komedie s bláznivou partou herců a dialogy sršící vtipem. Závěrečná scéna na summitu mě donutila řvát smíchy a k tomu všemu Iggy Pop...úžasné. Náladu mi nezkazil ani příšerný český dabing a česky přezpívané písničky, což považuju za zločin v jakémkoliv filmu. Wazzuuup! ()

Reklama

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Nebýt to tak přitažené za vlasy s Iggy Poppem a vůbec tou hudební záležitostí, líbilo by se mi to víc. Ale některé ty vtípky mě dostaly (tlumočnický zážitek ze summitu s Irákem, otevírající se dveře od sprchy apod.). Trochu mě ale mrzí, že Les Gamins jsou dost podobní americkým komediím, odkud tfilm zřejmě hodně čerpá (pojď, seznámím tě s Fuckerovými nebo písnička pro milovanou zpívaná podivnou teen zpěvačkou apod.). Je to taková sázka na jistotu, řekla bych, a proto (alespoň u mě to tak je) tato komedie zůstává šedou myškou, kterou po pár týdnech zapomenu. Mnohem víc mi sedí na první pohled ne tak komediální snímky typu První den zbytku tvého života, který považuju za zatím vrchol francouzského omediálního žánru posledního desetiletí (to a K(l)amače srdcí). Mimochodem chování Loly a její matky mě taky dost zklamalo. ()

wendelin9 

všechny recenze uživatele

Pozorovat Gilberta v přechodu a Thomase na rozcestí, kdy volí mezi svou životní láskou a životním snem, je chvílemi zábavné, chvílemi zase čirá zoufalost. Snímek určitě neurazí, ale žádná bomba to taky není. Musíte se připravit na několik trapných scén a vtípků, které naštěstí dříve nebo později přebije povedenější scéna. ()

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Vážně hezké, romantické, bláznivé, vtipné ale přitom o vážných věcech. Herci jsou skvělí a i vzhledově zajímaví, opravdu nenudí a každý něčím zaujme. Příběh je sice tak trochu klišé o problémech středního věku a o tom praštit do toho s jedinou ženskou po zbytek života, ale tady je to pojato opravdu zábavně. Hezká podívaná. ()

Galerie (55)

Reklama

Reklama