Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Thomas se právě zasnoubil. S vyhlídkou krásného rodinného života se setkává s otcem své nastávající a doufá, že mu dá své požehnání. OMYL! Gilbert má pocit, že díky svému třicetiletému manželství přišel o kus mládí. Přemlouvá Thomase, aby si nebral jeho dceru Lolu, všeho nechal a začal si s ním užívat života. Oba se ponoří do svého nového divokého života jako malí kluci... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (54)

kinghome 

všechny recenze uživatele

Naprostý překvapení. Tohle jsem si pustil jen tak z nudy a očekával jsem od teho trapnou komedii, u který se možná jednou zasměju, naštěstí jsem se mýlil a s čistým svědomím můžu říct, že jde o JEDNU z nejlepších francouských komedií. Dokonce mi tu nevadil a ni ten klasickej konec, protože ve filmu bylo tolik hlášek, že se konec dá odpustit a další důvod je scénka u titulků, která taky rozesměje a tak trochu odráží obraz dnešních muzikantů. Fakt mě to celý bavilo a nenudil jsem se ani minutu filmu. Iránec byl úžasnej a poslední napodobování bylo bezchybný :D 80% "Dělals to s fotkou mí mami?" :D ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Dopustil jsem se zločinu proti tomuto filmu tím, že jsem se na něj podíval v češtině. Znamená to pro mě jedinou možnost, a to pustit si jej ještě jednou v původním znění. Když jsem si pak ve francouzštině proklikával některé scény, zjistil jsem, jak děsně může dabing zkazit celkový dojem. Mélanie Bernier má nádherně nakřáplý hlas a v češtině ji nadabovala Lucie Vondráčková, to snad nemůže být ani pravda. O těch Thomasových písničkách ani nemluvím, v češtině to vyznělo, jako by je zpíval nějaký retardovaný puberťák. Film je jinak poměrně dost zábavný, od srdce jsem se na mnoha místech zasmál. A to jsem si v duchu říkal, že to asi nebude žádný zázrak. Za excelentní závěrečnou scénu z konference by mohla mít Francie i pěknou polízanici, hláška "Orly - aéroport de merde" má potenciál vstoupit do dějin. Iggy Pop a jeho Lust for life je už jen třešničkou na dortu. ()

Reklama

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Nebýt to tak přitažené za vlasy s Iggy Poppem a vůbec tou hudební záležitostí, líbilo by se mi to víc. Ale některé ty vtípky mě dostaly (tlumočnický zážitek ze summitu s Irákem, otevírající se dveře od sprchy apod.). Trochu mě ale mrzí, že Les Gamins jsou dost podobní americkým komediím, odkud tfilm zřejmě hodně čerpá (pojď, seznámím tě s Fuckerovými nebo písnička pro milovanou zpívaná podivnou teen zpěvačkou apod.). Je to taková sázka na jistotu, řekla bych, a proto (alespoň u mě to tak je) tato komedie zůstává šedou myškou, kterou po pár týdnech zapomenu. Mnohem víc mi sedí na první pohled ne tak komediální snímky typu První den zbytku tvého života, který považuju za zatím vrchol francouzského omediálního žánru posledního desetiletí (to a K(l)amače srdcí). Mimochodem chování Loly a její matky mě taky dost zklamalo. ()

vander19 

všechny recenze uživatele

Keby tento film robili amíci asi by to hodnotenie bolo nižšie. Je to taký anti Fotr Lotr. Ale postavy mi ich dosť pripomínali, až na to, že tu si otec a budúci zať rozumeli až príliš. Ja osobne po prezretí trailerov (nespočetne krát to dávali pred dákym filmom, keď som išiel do kina) som očakával viac. Ale tá atmosféra, víno, párty, proste klasika viva la France ma dostala. Zvyšok kina sa rehotal jak besný pes na kolotoči, ale ja som sa len pár krát pousmial. Proste už ma tieto komédie nedokážu až tak rozosmiať, ale za skvelú scénu prekladania típka z Iránu nemôžem ísť nižšie ako 4*. A ku tomu ešte Iggy Popp a jeho nesmrteľný song z Trainspottingu. Toto tvorcom vyšlo!!! ()

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Vážně hezké, romantické, bláznivé, vtipné ale přitom o vážných věcech. Herci jsou skvělí a i vzhledově zajímaví, opravdu nenudí a každý něčím zaujme. Příběh je sice tak trochu klišé o problémech středního věku a o tom praštit do toho s jedinou ženskou po zbytek života, ale tady je to pojato opravdu zábavně. Hezká podívaná. ()

Galerie (55)

Reklama

Reklama