Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Thomas se právě zasnoubil. S vyhlídkou krásného rodinného života se setkává s otcem své nastávající a doufá, že mu dá své požehnání. OMYL! Gilbert má pocit, že díky svému třicetiletému manželství přišel o kus mládí. Přemlouvá Thomase, aby si nebral jeho dceru Lolu, všeho nechal a začal si s ním užívat života. Oba se ponoří do svého nového divokého života jako malí kluci... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (54)

Kozlowski8 

všechny recenze uživatele

Thomasův život se otočí o sto osmdesát stupňů po tom,co se setká s otcem své nastávající, který ho přesvědčí o tom, že v životě se dá jít mnohem zábavnější cestou, než vstupem do manželství... Opravdu skvělá komedie, která má úplně všechno, co má mít - krásně propracovaný příběh s výbornou ústřední dvojicí a mnoha úžasnými postavičkami okolo ní, nápadité a vtipné scény jako na běžícím páse, krásné dialogy, krásnou hudbu. Prostě zábava od začátku do konce. 90%. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

V otázce, zda je lepší užívat si života nebo jíst hnusné biomňamky, jsem dostal velmi neuspokojivou odpověď. Naprosto s ní nesouhlasím, i když podvědomě přiznávám, že patrně bude pravdivá. To však nemění nic na tom, že občas by měl člověk vypadnout ze stereotypu svého života a pořádně si užít. A já jsem si to s Gilbertem rozhodně užil. Že to není hlavní postava a jde tady o někoho jiného? Mně je to jedno, já chci pařit s Gilbertem a Iggy Popem. Takže pokud nějaký znuděný milionář hledá parťáka na nekonečný mejdan, tak jsem kdykoliv ochoten vyrazit. Ale musím být v osm večer doma, protože jinak mě manželka nepustí. ()

Reklama

Havaj8 

všechny recenze uživatele

No očividně o tomhle kousku moc lidí neví, jenom 500 hodnocení, slabota, je to zřejmě tou francouzskou tvorbou. Potenciál to má i na červený místa. Hned na začátku mě udivilo, jak rychle se dá navodit vztah se svým tchánem bručounem, ale je to pojatý dost humorně, takže tohle by mě rozhodit nemělo. Spousta atraktivních herců, vzhledem k tomu, že to nejsou ty ohraný američani. Týpek kterej mi děsně připomínal Richarda Gera snad ani zklamat nemohl a spolu s kudrnáčem tvořili parádni dvojku. Děj + nejedna vtipná scéna za druhou z toho dělaj úctyhodnej film. ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Ona to není až taková píčovina, jak se zdá na první dobrou. Pokud by daný materiál dostal do ruky otrlejší rejžák, mohli bychom některé postavy časem považovat za kultovní.... Namátkou mě napadá figura drsnokrutého dealera oregána. K rodinné kukajdě s tchyní, tchounem a péemeskující rákoskou docela vhodné. Jeden z lepších ,,live" dabingů cizozemského pošuka - řadí se v mém podvědomí k památné Benigniho scéně z filmu Život je krásný. ()

Georgex 

všechny recenze uživatele

Příjemná francouzská komedie ve stylu Fotr je lotr, jenomže s tím rozdílem, že zatímco ve zmiňovaném filmu je rodič milované úhlavním nepřítelem, tak v zde je to parťák pro kalby, hulení a všemožné vylomeniny. Moc jsem tomu nevěřil, ale jako celek to skvěle funguje a Les Gamins je za poslední léta rozhodně jednou z nejlepších komedií ze země galského kohouta. Má to nápad, tempo, zápletku, skvělý soundtrack, vyhýbá se to fekálnímu humoru, ale hlavně je to neskutečně pohodové a vtipné. Tvůrci se také neubránili rýpnutí do Íránu, nicméně právě tyto scény patří k těm nejvtipnějším. Samozřejmě to není typická francouzská komedie a je na ní patrná snaha zalíbit se zámořskému publiku, nicméně pokud by to mělo dopadnout pokaždé takto, tak proč ne. Moje hodnocení 75%. ()

Galerie (55)

Reklama

Reklama