Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Thomas se právě zasnoubil. S vyhlídkou krásného rodinného života se setkává s otcem své nastávající a doufá, že mu dá své požehnání. OMYL! Gilbert má pocit, že díky svému třicetiletému manželství přišel o kus mládí. Přemlouvá Thomase, aby si nebral jeho dceru Lolu, všeho nechal a začal si s ním užívat života. Oba se ponoří do svého nového divokého života jako malí kluci... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (54)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

V otázce, zda je lepší užívat si života nebo jíst hnusné biomňamky, jsem dostal velmi neuspokojivou odpověď. Naprosto s ní nesouhlasím, i když podvědomě přiznávám, že patrně bude pravdivá. To však nemění nic na tom, že občas by měl člověk vypadnout ze stereotypu svého života a pořádně si užít. A já jsem si to s Gilbertem rozhodně užil. Že to není hlavní postava a jde tady o někoho jiného? Mně je to jedno, já chci pařit s Gilbertem a Iggy Popem. Takže pokud nějaký znuděný milionář hledá parťáka na nekonečný mejdan, tak jsem kdykoliv ochoten vyrazit. Ale musím být v osm večer doma, protože jinak mě manželka nepustí. ()

kinghome 

všechny recenze uživatele

Naprostý překvapení. Tohle jsem si pustil jen tak z nudy a očekával jsem od teho trapnou komedii, u který se možná jednou zasměju, naštěstí jsem se mýlil a s čistým svědomím můžu říct, že jde o JEDNU z nejlepších francouských komedií. Dokonce mi tu nevadil a ni ten klasickej konec, protože ve filmu bylo tolik hlášek, že se konec dá odpustit a další důvod je scénka u titulků, která taky rozesměje a tak trochu odráží obraz dnešních muzikantů. Fakt mě to celý bavilo a nenudil jsem se ani minutu filmu. Iránec byl úžasnej a poslední napodobování bylo bezchybný :D 80% "Dělals to s fotkou mí mami?" :D ()

Reklama

DaweForeman 

všechny recenze uživatele

Na to, že je to z francouzské dílny, tak mě to velice překvapilo. Opravdu povedená komedie s mnoha vtipnými situacemi a hláškami (i když občas trochu nucenými - menší mínus) a nějakou tou životní filosofií. Přece jenom, když člověk zestárne, proč by si taky nemohl užívat trochu více života, než nudným stereotypem. Ke konci jsem čekal spíše něco ohraně nudného a zoufalého, ale celkem mě to překvapilo svou originálností a nejlepší scénou z filmu v podobě onoho mezinárodního summitu. Jediný co tomu ubírá je občasná přemrštěnost v některých situacích (ta zpěvačka nebo ten soused aj.). ()

V.Silver 

všechny recenze uživatele

Bohužel jsem měl zatím možnost vidět film jenom v dabingu, ale už se těším, až se podívám v originále - několikrát jsem se opravdu od srdce zasmál, i když komedie století to rozhodně nebyla. Líbila se mi parodie hudebního byznysu s úplně vypatlaným "kreativním ředitelem", ale místy to bylo už moc :) Nicméně dětinskost byla skvělá, doufám, že u titulkované verze vyzní některé vtípky lépe. 70% ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

No očividně o tomhle kousku moc lidí neví, jenom 500 hodnocení, slabota, je to zřejmě tou francouzskou tvorbou. Potenciál to má i na červený místa. Hned na začátku mě udivilo, jak rychle se dá navodit vztah se svým tchánem bručounem, ale je to pojatý dost humorně, takže tohle by mě rozhodit nemělo. Spousta atraktivních herců, vzhledem k tomu, že to nejsou ty ohraný američani. Týpek kterej mi děsně připomínal Richarda Gera snad ani zklamat nemohl a spolu s kudrnáčem tvořili parádni dvojku. Děj + nejedna vtipná scéna za druhou z toho dělaj úctyhodnej film. ()

Galerie (55)

Reklama

Reklama