Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Thomas se právě zasnoubil. S vyhlídkou krásného rodinného života se setkává s otcem své nastávající a doufá, že mu dá své požehnání. OMYL! Gilbert má pocit, že díky svému třicetiletému manželství přišel o kus mládí. Přemlouvá Thomase, aby si nebral jeho dceru Lolu, všeho nechal a začal si s ním užívat života. Oba se ponoří do svého nového divokého života jako malí kluci... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Recenze (54)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Ona je to taková ta typická komedie, nic objevnýho, ale s úsměvem to docela umí. Iránský proslov za pomocí "tlumočníka" je jednoznačný vrchol filmu, kde se humor ukáže ve své super sexy podobě. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Tak jak u mě Berandal dosáhl vrcholu v žánru Akčním, tak Les Gamins dosahují vrcholu v žánru komedie !! Tohle je tak neuvěřitelná jízda, že tomu sami nebudete věřit. Z filmu jde cítit krásnéj francouzský feeling i atmosféra,z filmu vyzařuje velmi pozitivní energie, jsou zde sympatičtí herci, obzvlášť Elisa Sednaoui je k sežrání a hlavně spousta vtipu a neuvěřitelných a neokoukaných scének, při kterých se budete jednak popadat za břicho a líbat koberec či už smíchem anebo smutkem!! Opravdu takhle nahlas jsem se nesmál už hodně dlouho. Humor je sice celkem drzý, upřímný a občas uchylný, ale spousta výjimečných nápadů to parádně vynahrazují. . Tahle komedie Vás zaručeně nenechá chladným, leda, že by jste byli frigidní. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

V otázce, zda je lepší užívat si života nebo jíst hnusné biomňamky, jsem dostal velmi neuspokojivou odpověď. Naprosto s ní nesouhlasím, i když podvědomě přiznávám, že patrně bude pravdivá. To však nemění nic na tom, že občas by měl člověk vypadnout ze stereotypu svého života a pořádně si užít. A já jsem si to s Gilbertem rozhodně užil. Že to není hlavní postava a jde tady o někoho jiného? Mně je to jedno, já chci pařit s Gilbertem a Iggy Popem. Takže pokud nějaký znuděný milionář hledá parťáka na nekonečný mejdan, tak jsem kdykoliv ochoten vyrazit. Ale musím být v osm večer doma, protože jinak mě manželka nepustí. ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Ona to není až taková píčovina, jak se zdá na první dobrou. Pokud by daný materiál dostal do ruky otrlejší rejžák, mohli bychom některé postavy časem považovat za kultovní.... Namátkou mě napadá figura drsnokrutého dealera oregána. K rodinné kukajdě s tchyní, tchounem a péemeskující rákoskou docela vhodné. Jeden z lepších ,,live" dabingů cizozemského pošuka - řadí se v mém podvědomí k památné Benigniho scéně z filmu Život je krásný. ()

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Spíše podprůměrná komedie, která často osciluje na hraně trapnosti, si u mě výrazně šplhnula simultánním tlumočením na summitu. ()

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Vážně hezké, romantické, bláznivé, vtipné ale přitom o vážných věcech. Herci jsou skvělí a i vzhledově zajímaví, opravdu nenudí a každý něčím zaujme. Příběh je sice tak trochu klišé o problémech středního věku a o tom praštit do toho s jedinou ženskou po zbytek života, ale tady je to pojato opravdu zábavně. Hezká podívaná. ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Dopustil jsem se zločinu proti tomuto filmu tím, že jsem se na něj podíval v češtině. Znamená to pro mě jedinou možnost, a to pustit si jej ještě jednou v původním znění. Když jsem si pak ve francouzštině proklikával některé scény, zjistil jsem, jak děsně může dabing zkazit celkový dojem. Mélanie Bernier má nádherně nakřáplý hlas a v češtině ji nadabovala Lucie Vondráčková, to snad nemůže být ani pravda. O těch Thomasových písničkách ani nemluvím, v češtině to vyznělo, jako by je zpíval nějaký retardovaný puberťák. Film je jinak poměrně dost zábavný, od srdce jsem se na mnoha místech zasmál. A to jsem si v duchu říkal, že to asi nebude žádný zázrak. Za excelentní závěrečnou scénu z konference by mohla mít Francie i pěknou polízanici, hláška "Orly - aéroport de merde" má potenciál vstoupit do dějin. Iggy Pop a jeho Lust for life je už jen třešničkou na dortu. ()

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Ani mi moc nevadilo, že jsem to viděla s dabingem. Výborně jsem se bavila. Byla to fakt sranda. Určitě si to pustím znovu. Na večer výborný oddychový film. 80%. ()

Shaqualyck 

všechny recenze uživatele

Kdysi Frantíci komedie vážně uměli (Veber, Oury, Zidi, De Broca...), jenže tyhle časy jsou podle všeho nenávratně v čoudu. Stejně jako kvalita českého dabingu. ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Nebýt to tak přitažené za vlasy s Iggy Poppem a vůbec tou hudební záležitostí, líbilo by se mi to víc. Ale některé ty vtípky mě dostaly (tlumočnický zážitek ze summitu s Irákem, otevírající se dveře od sprchy apod.). Trochu mě ale mrzí, že Les Gamins jsou dost podobní americkým komediím, odkud tfilm zřejmě hodně čerpá (pojď, seznámím tě s Fuckerovými nebo písnička pro milovanou zpívaná podivnou teen zpěvačkou apod.). Je to taková sázka na jistotu, řekla bych, a proto (alespoň u mě to tak je) tato komedie zůstává šedou myškou, kterou po pár týdnech zapomenu. Mnohem víc mi sedí na první pohled ne tak komediální snímky typu První den zbytku tvého života, který považuju za zatím vrchol francouzského omediálního žánru posledního desetiletí (to a K(l)amače srdcí). Mimochodem chování Loly a její matky mě taky dost zklamalo. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Je to taková tuctová šablona, ale má to i své momenty a hlášky, které mě sem tam upřímě pobavily.. Pravda pár "vtipů"je čirá trapnost a třeba i ten Iggy tam je naroubovaný trochu na sílu(i jeho výkon je nezvykle křečovitý), ale ve výsledku mě to neuráželo..takže... ()

dom156 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem se tak nepobavil jako u této komedie. Je zajímavé, že když jsem snímek viděl po druhé smál jsem se úplně jiným scénám než při prvním shlédnutí. Film vrcholí v závěru, kde jsem skoro brečel smíchy. Pro polechtání bránice doporučuji. ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

No očividně o tomhle kousku moc lidí neví, jenom 500 hodnocení, slabota, je to zřejmě tou francouzskou tvorbou. Potenciál to má i na červený místa. Hned na začátku mě udivilo, jak rychle se dá navodit vztah se svým tchánem bručounem, ale je to pojatý dost humorně, takže tohle by mě rozhodit nemělo. Spousta atraktivních herců, vzhledem k tomu, že to nejsou ty ohraný američani. Týpek kterej mi děsně připomínal Richarda Gera snad ani zklamat nemohl a spolu s kudrnáčem tvořili parádni dvojku. Děj + nejedna vtipná scéna za druhou z toho dělaj úctyhodnej film. ()

wendelin9 

všechny recenze uživatele

Pozorovat Gilberta v přechodu a Thomase na rozcestí, kdy volí mezi svou životní láskou a životním snem, je chvílemi zábavné, chvílemi zase čirá zoufalost. Snímek určitě neurazí, ale žádná bomba to taky není. Musíte se připravit na několik trapných scén a vtípků, které naštěstí dříve nebo později přebije povedenější scéna. ()

kinghome 

všechny recenze uživatele

Naprostý překvapení. Tohle jsem si pustil jen tak z nudy a očekával jsem od teho trapnou komedii, u který se možná jednou zasměju, naštěstí jsem se mýlil a s čistým svědomím můžu říct, že jde o JEDNU z nejlepších francouských komedií. Dokonce mi tu nevadil a ni ten klasickej konec, protože ve filmu bylo tolik hlášek, že se konec dá odpustit a další důvod je scénka u titulků, která taky rozesměje a tak trochu odráží obraz dnešních muzikantů. Fakt mě to celý bavilo a nenudil jsem se ani minutu filmu. Iránec byl úžasnej a poslední napodobování bylo bezchybný :D 80% "Dělals to s fotkou mí mami?" :D ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Komédia pri ktorej som sa ani raz nezasmial. A pritom to malo taký dobrý začiatok a úsmevné simultánne tlmočenie v závere. 1 z 5 ()

Master19 

všechny recenze uživatele

Viděno se zajímavě obsazeným dabingem. Zdá se, že herce vybírali podle skutečné podoby - Petr Štěpánek a Jan Cina jsou typově přesní (Cina ovšem ne tak hlasově), Jiří Dvořák v pohodě a Lucka Vondráčková, no... I přes to je to velmi svěží komedie plná skvělých momentů a libových záseků. A jako bonus Iggy Pop. Pro chlapy středního věku s fůrií, co do nich cpe quinou s tofu povinnost! ()

V.Silver 

všechny recenze uživatele

Bohužel jsem měl zatím možnost vidět film jenom v dabingu, ale už se těším, až se podívám v originále - několikrát jsem se opravdu od srdce zasmál, i když komedie století to rozhodně nebyla. Líbila se mi parodie hudebního byznysu s úplně vypatlaným "kreativním ředitelem", ale místy to bylo už moc :) Nicméně dětinskost byla skvělá, doufám, že u titulkované verze vyzní některé vtípky lépe. 70% ()

Reklama

Reklama