Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Spoločne nájdu správnu cestu.  Zach Wade (CJ Adams) je roztopašný malý chlapec, ktorý je vystavený ťažkej skúške potom, čo sa spolu so svojou mladšou sestrou Hannah (Erin Pitt) a ich milovaným psom Chinookom ocitnú stratení v divočine. Dôvodom tejto udalosti je, že malé lietadlo, ktorým leteli, muselo núdzovo pristáť kvôli problémom s motorom. Ich rodičia, matka (Natasha Henstridge) a otec (Ted Whittall) sa o svoje deti veľmi bola a zorganizujú pátraciu akciu. Napriek tomu musia Zach, Hannaj a Chinook v nasledujúcich dňoch využiť všetky svoje schopnosti, dôverovať svojím inštinktom a prežiť v síce nádhernej, ale o to viac nebezpečnej divočine. (Incantator)

(více)

Recenze (3)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Rodinný film o tom, jak děti bez rodičů skončí v přírodě se svým psem. Nebýt toho psa, hodně špatně by to všechno dopadlo. Celkem se mi líbilo, že jsou zde docela odvážné scény se zvířaty, ale nic to nemění na tom, že snímek si jede podle zažité šablony a samozřejmě se zde nezapomene řešit ani vztahy rodičů mezi sebou a otce k dětem, jež nebyly před zmizením dětí úplně v pořádku. Spíše podprůměrné, než aby si to sáhlo alespoň na ten průměr. ()

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Hloupouckej film s televiznim vizualem, zrejme urcenej pro maly deti. Tezko rict. Erin Pitt mi prisla povedoma, ale asi jsem si ji s nekym spletl. Takze hvezdy jen za krasnou prirodu, za medveda a za dva vlky. 2- ()

Reklama

Honzulik 

všechny recenze uživatele

Against the Wild - dobrodružný film, který je dílem jak scénářem, tak režii od Richarda Boddingtona. Je to příběh matky, dvou malých dětí a jejich psa aljašské husky. Tato společnost bojuje o přežití v kanadské divočině po havárii letadla. Film je zajímavý, napínavý a vyniká dobrými hereckými výkony. Nejvíce diváky zaujme Natasha Henstridge v roli starostlivé matky dětí. Film Against the Wild je určitě zajímavý především jako rodinný film, který stojí za to vidět. Ve filmu jsou záběry z krásné krajiny a divokého života v přírodě. Film Against The Wild není asi určený pro každého a spíše zaujme pouze určité publikum. Ale pokud máte rádi filmy o přírodě, máte určitě další důvod vidět tento film. Uděluji 3* ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama