Reklama

Reklama

Epizody(20)

Obsahy(1)

Slečna Kim Seo Won se připravuje na zkoušky, chce se dát do státních služeb. Han Pil Hoon má stejné plány, protože jeho vzorem je James Bond, agent 007. Když se setkají na schůzce na slepo, Pil Hoon je slečnou okouzlen, protože je jiná než ostatní. Nakonec se oba dostanou do přípravného programu pro budoucí agenty. Neuplyne mnoho času a Pil Hoon je z programu vyhozen, i když s tajným úkolem. Po roce se opět setká s Kim, jejíž úkol je spojen právě s ním. (andiek05)

(více)

Recenze (6)

Zíza 

všechny recenze uživatele

Přeloženo. (I když se sem tam herci snaží, tak ten strašidelně špatný scénář nic nezachrání. Won Joo je sice dobrý herec, ale prostě tady neměl co předvést. Nemluvě o tom, že mi hlavní hrdinka byla celou dobu hrozně nesympatická a přišlo mi, že to, co měla, nezahrála. Strašnej seriál, ani to minimum vcelku ucházejících scén a jedna průměrná písnička to nezachrání. Jasnej Titanic.) ()

Moiraine 

všechny recenze uživatele

Sice to nemá ten 'wow efekt', abych tomu mohla dát za plný počet, ale bylo to sranda od začátku až do konce. Skloubení žánrů komedie/romantika/akční seriál bylo celkem dobře vyvážené, takže tam nebyly moc hluchá místa a protože to byla v první řadě komedie, tak i dětinské chování agentů NIS se dalo přijmout vcelku bez problémů a občas i dost pobavilo. Sice mě tam v určitých momentech iritovala hlavní hrdinka a její rodiče, ale to je bohužel jedna z věcí, které ke k-dramatům patří. Naštěstí to nepřesahovalo neúnosnou mez a budiž jí k dobru body za to, že mě iritovala jiným způsobem, než je u hlavních hrdinek obvyklé. Jsem si plně vědoma toho, že moje hodnocení je všechno, jenom ne objektivní, a že to všechno, co jsem byla během těch dvaceti dílů ochotná z různých důvodů přehlédnout, by pro někoho jiného mohl být důvod, proč to ani nedokoukat. Ale čert to vem, hlavně, že jsem se u toho dosyta nasmála. ()

Reklama

Sykon 

všechny recenze uživatele

Poté, co jsem na tento seriál začal koukat, jsem byl až překvapen, jaká parodie na tajné služby to je. Protože fungovat takhle nějaká tajná služba - tak nefunguje. Především agentky se chovají doslova a do písmene jako hejno slepic. Ale třeba na rozdíl od takové IRIS mi celkem rychle došlo, že tento seriál se nebere vážně a tak se tomu dá mnohé odpustit. A že toho bylo k odpouštění, kromě již zmiňovaných agentek které si pletou tajnou službu se seznamkou též hlavní hrdinku, kterou jsem popravdě řečeno moc nechápal, její rodiče, které jsem zkraje nemohl vystát (skoro jako všechny kdramatové rodiče) a další. Proč tedy čtyři? Protože si ten seriál na nic nehraje, je vidět že se sám nebere vážně. A protože když na tohle všechno člověk přistoupí, zjistí, že je to docela sranda. A díky tomu, že jako v jednom z mála seriálů se nakonec hlavní hrdina kvůli své vyvolené nezmění (čti "nedospěje"), je to sranda i ke konci, kdy většina kdramat hraje na vážnou notu. Především proto hodnotím seriál, u kterého jsem v polovině váhal mezi 2-3*, s odřenýma ušima jako nadprůměr. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Původně jsem to chtěla tomuhle seriálu v hodnocení natřít, ale konec mě obměkčil. Ze začátku jsem si totiž říkala, že pokud to dám, sním za odměnu kilo zmrzliny nebo se opiju za bílýho dne. Ale jelikož mě druhá polovina místy i bavila, nebudu to přehánět. Vezmu to pěkně od začátku... První díl byl jako každý jiný, v pohodě, ale zase nic světoborného. Od druhého pro mě ale sledování začalo být spíš utrpení, než radost. Na hlavní hrdince jsem nesnášela snad úplně všechno. Od nerozhodného chování až po příšerný účes. Tak, jak jsem si v Protect the boss libovala, že je Kang Hee Choi úžasná, tady jsem jí prostě nemohla přijít na jméno. Byla otravná, ukňučená a lezla mi na nervy každým gestem. Joo Won byl na celém seriálu asi to nejlepší a ten jeho zlomyslný výraz byl super, ale do top herců se jím u mě taky neprobojuje. Na seriálu mi nejvíc vadilo to děsný přehrávání, některé díly jsem si musela pouštět i na třikrát! Nebavily mě scény z NIS, ani scény mezi rodiči hlavní hrdinky. A to mám jinak ty dva herce moc ráda. Jak už jsem ale řekla, druhá polovina byla lepší, takže bych našla i světlé momenty. Například romantické scény mezi hlavními hrdiny, tedy pokud je Seo Won nepřekazila. A taky to mělo hezký soundtrack... 2,5* ()

Ivuse 

všechny recenze uživatele

Tento seriál na plný počet hvězd nemá, ale 4 si zaslouží. Pokud ho člověk bere spíše jako parodii na tajné agenty, tak se mu to prostě líbit musí :-) Joo Won(a) jsem zde viděla poprvé, a povedlo se mu udělat velmi dobrý dojem. Za nejkrásnější scénu z celého seriálu považuji tu, která se odehrála na letišti s Gil Ro(em) a jeho otcem - ta mě prostě dostala. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama