Reklama

Reklama

Rodinný víkend

Trailer

Šestnáctiletá Emily už má po krk toho, jak ji její egocentrická rodina neustále přehlíží. A tak se rozhodne vzít věci do vlastních rukou. S pomocí svých sourozenců zajme rodiče jako rukojmí a pokusí se doma nastolit pořádek. Když její rodiče propásnou další důležitou událost, šestnáctiletá Emily má všeho až po krk a usoudí, že jejich vztah zoufale potřebuje vzpružit. Rozhodne se vzít věci do vlastních rukou, omámí matku i otce léky, připoutá je k židli a v rámci "rodinného víkendu" se pokusí o jejich převýchovu. Emily i její tři sourozenci si stěžují, že se cítí naprosto přehlíženi a jejich vysoce výkonná matka i roztěkaný otec-umělec si pomalu začínají uvědomovat, jak svým sebestředným chováním zničili šťastný domov, který se jim kdysi podařilo vybudovat. (HBO Europe)

(více)

Videa (11)

Trailer

Recenze (34)

zdenny 

všechny recenze uživatele

Čas od času se stane, že v člověku bouchnou saze. To se prostě stává - a u každého je to individuální. Potom je člověk schopen udělat něco, co by od něj jeho nejbližší okolí nečekalo. V tomto ohledu byl film podobný např. filmu „Volný pád“ s Michaelem Douglasem. Dá se říct, že by se tento film (dle mého škatulkování) mohl zařadit k tzv. „zvláštním filmům“. Dále v pasáži, kde se v domě střídají návštěv, ale nikdo se už nedostane ven, je zde podobnost s filmem „Černý čtvrtek“. Takže musím říct, že mně se tento film poměrně líbil. Jednalo se o nadsázkovou černou komedii, jejíž happy end byl opravdu jen z říše snů. ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Vůbec to není hloupý, nebo špatný film. Naopak je to zábavná, milá, vtipná komedie.. Rodina je celkem atypická (no možná v americe normální), ale Emily dojde trpělivost a snaží se dát rodinu zpátky dohromady. Spousta zajímavých a vtipných gagů - jen by mě zajímalo, co to je proboha za blbost, soutěž ve skákání přeš švihadlo?!...70% ()

Reklama

Icefist 

všechny recenze uživatele

V Rodinném víkendu nechybí tradiční autorská berlička, kdy postavy jsou téměř do jednoho ujetí magoři. Každý jiným způsobem, ale normálnost aby divák pohledal. A když jsou karty takto rozdány, to se pak film vyrábí snáze. Ne vždy se to podaří uhrát do koukatelného výsledku, ale zde ano. Zápletka je jednoduchá, ovšem s přimhouřenýma očima si podobnou dokážu představit i v reálu. Zasmějete se určitě a o to tu šlo především. 80 % Oblíbená část- Mickeyho řeč s maňáskem ()

necisty 

všechny recenze uživatele

Nejdřív jsem myslel, že se budu dívat na komedii s Owenem Wilsonem a Annou Faris, protože přesně tak ti dva na plakátu vypadají. No ale hned jak to začalo jsem se bál, je opravdu složité tomu nedát odpad a utéct. Největší kravina - syn co předstírá, že je teplý? Proč? Ono to má ale kupodivu hlubší myšlenku a když se film dostává do poslední čtvrtiny, tak se mi to nakonec začíná líbit a to nejen kvůli sexy mamce, krásné dceři a nejmladší dceři, která kvalitně napodobuje slavné filmové postavy. Nebýt pár hloupostí, co tam nepatří, je to celkem kvalitní komedie. Sice trošku přeháním, ale nechám tam za čtyři. ()

Dawe2 

všechny recenze uživatele

Herecky nejlepší hlavní představitelka a na krk jí šlape Joey King, obě skvělé. Film je pro mě na pomezí 3 a 4 hvězd. Jako komedie nic zvláštního, jako drama nijak výjimečné, ale dohromady to nějak funguje. Nejdůležitější je asi poslání a myšlenka filmu, hezky se na to koukalo, nenudil jsem se. Na nenáročné pokoukání doporučuji. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (2)

  • Olesyn Rulin bola v čase natáčania filmu o osem rokov staršia ako jej postava 16-ročnej Emily. (Tony DiNozzo)

Reklama

Reklama