Reklama

Reklama

Broadchurch

(seriál)
Trailer 2
Drama / Krimi / Mysteriózní
Velká Británie, (2013–2017), 19 h 20 min (Minutáž: 46–53 min)

Tvůrci:

Chris Chibnall

Hrají:

David Tennant, Olivia Colman, Andrew Buchan, Jonathan Bailey, Carolyn Pickles, Pauline Quirke, Steve Bennett, Jodie Whittaker, Will Mellor, Arthur Darvill (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(24)

Obsahy(1)

Když je na pláži nalezen zavražděný jedenáctiletý Danny, zpráva o jeho smrti zasáhne nejen jeho rodinu, ale i ostatní obyvatele malého městečka Broadchurch. Vyšetřování se ujímá detektiv Alec Hardy (David Tennant) a místní policistka Ellie Miller (Olivia Colman). (kareen)

Recenze uživatele larelay k tomuto seriálu (1)

Broadchurch (2013) 

1.seria: posledna cast ma nacisto rozsekala. Ani nie kvoli vrahovi, ale kvoli dokonalemu stvarneniu devastacie, utrpenia, fyzickej i psychickej bolesti, soku vsetkych zucastnenych. uf. postavy spociatku nesympaticke snad vsetky, do jednej, ale postupne si k nim najdete cestu a posledne dve casti ich budete vsetkych milovat. podozrivych, detektivov, obyvatelov tohto maleho mestecka, teda okrem tej starej ohavnej tetky so psom... tento serial ma naozaj nieco do seba... stale neviem prist na to, ze co, ale musim na neho neustale mysliet. idealny cas na pustenie si druhej serie :) 2.seria trosku slabsia, stratila take to krimi napatie z prvej serie. Ale aj tak vysoky nadpriemer, skvele herecke vykony. Naozaj brilantne. A niektore dialogy su absolutne nezabudnutelne, rovnako ako prizvuk Davida Tennanta. ()

Související novinky

Seriálový Duch, Beowulf, Hell on Wheels 4...

Seriálový Duch, Beowulf, Hell on Wheels 4...

22.11.2013

Zkrátka za hrstí televizních novinek. Studio Paramount chystá masivnější útok na malé obrazovky. Především by chtělo proměnit několik svých klasik v seriály. Třeba Duch, oscarový trhák s Patrickem… (více)

Reklama

Reklama