Reklama

Reklama

Broadchurch

(seriál)
Trailer 2
Drama / Krimi / Mysteriózní
Velká Británie, (2013–2017), 19 h 20 min (Minutáž: 46–53 min)

Tvůrci:

Chris Chibnall

Hrají:

David Tennant, Olivia Colman, Andrew Buchan, Jonathan Bailey, Carolyn Pickles, Pauline Quirke, Steve Bennett, Jodie Whittaker, Will Mellor, Arthur Darvill (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(24)

Obsahy(1)

Když je na pláži nalezen zavražděný jedenáctiletý Danny, zpráva o jeho smrti zasáhne nejen jeho rodinu, ale i ostatní obyvatele malého městečka Broadchurch. Vyšetřování se ujímá detektiv Alec Hardy (David Tennant) a místní policistka Ellie Miller (Olivia Colman). (kareen)

Recenze uživatele July k tomuto seriálu (1)

Broadchurch (2013) 

Broadchurch mělo zajímavý a slibný rozdíl, ale v šestici dílů mezi prvním a posledním nás v zásadě jen vodilo v kruzích. Vrhání podezření každou chvíli na někoho jiného je zpočátku napínavé, ale po určitém počtu opakování už začne spíše nudit. Broadchurch má i dost nevyužitého potenciálu - několik drobnějších, ale zajímavých linek vyznělo zcela do prázdna. Dopadení vraha pak už bylo spíše scénáristické deus ex machina. A když člověku po polovině seriálu začne nejzajímavějším prvkem připadal silný skotský přízvuk jedné z hlavních postav, už je to špatné... Broadchurch je celkově dobrý seriál - ale bohužel jenom dobrý. Příjemný, ale ničím výjimečný tříhvězdičkový lepší průměr. ()

Související novinky

Seriálový Duch, Beowulf, Hell on Wheels 4...

Seriálový Duch, Beowulf, Hell on Wheels 4...

22.11.2013

Zkrátka za hrstí televizních novinek. Studio Paramount chystá masivnější útok na malé obrazovky. Především by chtělo proměnit několik svých klasik v seriály. Třeba Duch, oscarový trhák s Patrickem… (více)

Reklama

Reklama