Reklama

Reklama

Drsná Hannah Beaumont, která se z pozice sirotka vypracovala až k nájemné lovkyni lidí, si od nikoho nenechá nic líbit. Kupředu ji žene srdceryvné poslání: vystopovat a postavit před spravedlnost McMurphyho gang, který brutálně zavraždil její rodiče a mladšího bratra. S životním stylem žoldáka a divokou nezávislostí si drží své blízké dál od těla. Patří mezi ně Isom Dart, který suploval jejího otce a naučil Hannah vše o střelbě a pronásledování lidí; pohledný obdivovatel a ctitel Wyatt Earp; záhadný Doc Holliday a Hannina nejlepší kamarádka, Dostavníková Mary. Když Hannah a její přátelé dokáží McMurphyho gangu, že dostat se do Dodge je snadné, ale uniknout bude peklo, je odhaleno šokující tajemství, které změní život Hannah jednou provždy. (HBO Europe)

(více)

Recenze (16)

Ashar 

všechny recenze uživatele

Tak nevím, co bylo na té Hannah Beaumont drsného. Snad jen ty modré šaty a chůze malého uličníka, když se mu chce čůrat. Westernové městečko jako ze škatulky a ta čistota až zarážela. Když už máme d'Artagnanovu dceru šermířku, musí být i sličné pistolnice, aby naše něžné pohlaví nepřišlo zkrátka že? Když už emancipujeme, tak všude. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Holčičí pistolníky zrovna moc nemusim, ačkoliv uznávam, že třeba Sharon Stone nebo Madeleine Stowe měly něco do sebe. Ale k nim se místní sice líbivá, ale jinak zcela necharismatická a nevýrazná nicka ani nepřibližuje. Příběh sám je klasický kýč o pomstě, vršící všemožná westernová klišé. Tvůrci do toho všeho zakomponovali ještě Wyatta Earpa, který byl ztvárněn snad nejhůř v dějinách, a Doca Holidaye, který sice nesnese srovnání s Quaidem či Kilmerem, ale aspoň neurazí. A neurazí ani atmosféra, která byla relativně slušně westernová a pobaví Glover se Zanem, kteří se jsou schopni upsat kdejaké blbosti. No ale vrchol přijde v závěrečné přestřelce, díky které jsem se dosyta nasmál a která zvedla hodnocení do horšího průměru. 40% ()

Reklama

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Obvyklí odpočinkový TV western o krásné lovkyni lidí mající zvyk přivádět zločince živé, neboť se drží přesvědčení, že nemá právo soudit. Hlavní devizou příběhu je však pomsta. Nakonec taky co jiného. Tvůrci neopomněli ani na slavné postavy divokého západu Wyatta Earpa a Doca Hollidaye. Oba jsou mladí, pohledný a sympatický, což předznamenává, že tento snímek je určen především pro divačky. Není to však špatné. Má to vše , co správný western má mít. Na televizi je i výprava dobrá. Mě však dráždí všudy přítomná čistota a naškrobené prádlo. Jenom jsem zíral, jak je bílá košile Doca Hollideye zářivě bílá. Jaký zázračný prací prášek asi tenkrát používali? Na nedělní odpočinkový podvečer toto jednoduché dílo bohatě postačí. ()

G.Bookwrom odpad!

všechny recenze uživatele

I na TV film je to hodně slabé, spíš amatérské provedení. Celé je to natočeno asi tak na čtyřech místech, kde se furt jen žvaní a občas je do toho střihnut záběr, nejspíš vypůjčený z jiného filmu, jezdců cválajících na koních. Prostě příšerná nuda!! A ten malý nevinný klučina, který měl ztělesňovat Wyatta Earpa - to nemohli tvůrci myslet vážně!! Pokud to vydržíte ze zvědavosti dokoukat až do konce, tak jako já, na závěrečnou přestřelku, tak se můžete těšit na něco nesmírně naivního, komickýho a idiotskýho. Howgh ()

mira.l 

všechny recenze uživatele

Tak nic světobornýho to jistě není, to si nebudem nalhávat, ale pokud teda pomineme faktickou zřejmou nesmyslnost ve smyslu mladá holka na Divokém Západě živící se jako lovkyně lidí, tak po vizuelní stránce se mi na to koukalo vcelku příjemně, jak na exteriréry, tak na Saru Canning se koukalo dobře. Takový poměrně oddechový film. Je to asi obecný problém těchto westernově laděných snímků (Pistolnice, Rychlejší než smrt), že ženské v hlavních rolích takových filmů působí poněkud nepatřičně. Ale rozhodně bych ho nezatracoval a zdejších 41% mi přijde skoro až podhodnocených. Za mně poctivé tři. ()

Galerie (40)

Reklama

Reklama