Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Do zábavně-publicistické talkshow Polívka na víně si své hosty zval a povídal si s nimi u sklenky dobrého vína herec Bolek Polívka. Základním mottem pořadu, který byl vždy věnovaný jednomu tématu, je „hledání dobrého ve špatném“. Tedy snaha podívat se na zvolená témata, z nichž některá nebudou prvoplánově veselá, z pozitivnější, a tedy i humorné stránky. Do každého dílu si Bolek Polívka pozval tři hosty z řad VIP osobností a jednoho dalšího člověka (například odborníka, sportovce, člověka zajímavé profese), který má k danému tématu co říct a s předcházejícími hosty se pustí do diskuze. V každém díle je také majordomus, který hostům podává víno, ale do povídání na dané téma se i aktivně zapojí. Může se dohadovat s hostitelem Bolkem, diskutovat s diváky nebo situaci jen glosovat. (TV Prima)

(více)

Recenze (52)

Radek99 

všechny recenze uživatele

Cesta od geniální Manéže přes vynikající Bolkoviny až k nudnému a dosti falešně familiárně vyznívajícímu talk-show Polívka na víně je bohužel strmý umělecký propad. Uvážíme-li navíc, že Bolkoviny a Polívka na víně jsou zhruba stejný formát, onen sešup je ještě zjevnější. Bolek Polívka přestává být soudný a jen tupě recykluje to, v čem býval kdysi mistr. Nyní je ovšem jeho humor chtěný, jeho blazeovanost falešná, uvolněnost škrobeně televizní. Pořad postrádá kdysi tu nejdůležitější devizu televizních projektů BP - náboj a originalitu. Polívka na víně je jen taková prima televizní selanka... ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Bohužel, nová talk show mi vůbec nepřipadá jako talk show, nýbrž jako hospodské povídání s kamarády. Bolku provozuj tuhle činnost ve své hospodě pod kopečkem...30% ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

"Polívka na víne" je nepožívateľný blivajz. Humus. Ani trocha mi to nechutí. Veru nie. Ale ako vidím, nie som sám. Tento krát Bolek Polívka navaril poriadnu sračku. Valašský kráľ riadne zavalašil. Nedá sa na to pozerať. Preč je jeho výrečnosť a pohotový humor, ktorý doteraz predvádzal vo viacerých svojich projektoch. Toto čo som videl na obrazovkách televízie Prima je nudné, nezáživné drísnanie starého, unaveného opilca. Pán Polívka má u mňa stále veľký rešpekt ako výborný herec, ale za túto značne nepodarenú talk show mu dám iba jednu hviezdičku. * ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Polívka na víně - to by byl dost zvláštní pokrm a nikomu by jistě nechutnal. Tohle je ovšem Polívka s velkým P. A není to zase takový blivajz, jak by se mohlo zdát, ale jde o to, jak velký máte hlad. Hlad po talk-show s charismatickým Bolkem Polívkem, který nikdy nebyl dobrým moderátorem, ale jeho osobitý projev zde není na škodu. Nezpovídá své hosty nijak násilně, ale spíše se snaží o uvolněnou náladu a pokouší se dostat z hostů něco, pokud možno, originálního. Mnou viděný díl s Ruppertem, Pavlatem a Krainovou právě takový byl. Vládla pohoda, hosté se odvázali, až na Krainovou, a bavilo mě to víc než Šíp, Kraus a Bohdalová dohromady ve svých talk-show. Sice je diskutabilní, jestli bych show dokázal sledovat pravidelně a také sobotní prime time, který je pro vysílání vyhrazen je přehnaně sebevědomý, ale než Bolek natočí pokračování Dědictví, tak musíme brát co je anebo taky ne. A to je právě právo divácké volby. 50% ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Pravda pravdoucí je ta, že tento pořad opravdu moc kvality nepobral. Bolek Polívka má své nejlepší období už dávno za sebou, jeho vtipům se dnes už málokdo zasměje a to je vážně škoda. Kdysi byl KING, dnes už dostává prostor jen v podobných sračkách. Ale tak hlavně že si pokecal, zachlastali u toho – snad se u toho i sami aktéři pobavili – diváci už bohužel moc ne. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

Charisma opilcovo ?? Zní mi to jako oxymoron, ale Bolka to vystihuje dokonale.. Nejedná se o nic světoborného, ani inovátorského, máme tu další z řady českých talk show, ale po dlouhé době velmi příjemný "unavený mim" Polívka v roli hostitele tuhle záležitost činí lehce nadprůměrnou.. Ale ten majordóm Pavlásek !! To má bejt co ?! ;) ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Žádná sláva to není. Je vidět, že Bolek není žádný učený a trénovaný moderátor a vše je takové neomalené, domácké a neprofesionální, ale ani mi to nevadí. V talk-show většinou (teda alespoň v mém případě) ani tak nezáleží na moderátorovi a formátu, ale především na hostech. ()

kobejn 

všechny recenze uživatele

Díval jsem se včera na třetí epizodu a byl jsem zvědavý, zda je to tak špatné, jak tu lidé píší. Je to prostě talk show a nejedná se o nic originálního ani uměleckého. Je to prostě jen hodinka povídání. Polívka mě nijak neiritoval, hosti byli více či méně zajímaví. Goldflam mě také ničím neurážel. Prostě jen další z řady mnoha televizních zábavných pořadů. Pobaví, neurazí a žádný jiný význam ani smysl tato show nemá, takže hodnotím spíše kladně. Na podobné pořady si nepotrpím, ale pokud si je někdy zapnu, dá se to bez úhony přežít, alespoň konkrétně v tomto případě. ()

Rosalinda 

všechny recenze uživatele

Nebylo to tak špatné, ale čekala jsem víc. Nebo možná ani nečekala? Zatím dávám dvě hvězdice a uvidíme, jak se to vyvine dál. I když silně pochybuji po dnešním prvním díle, že by se to hnulo nahoru. Nápad dobrý, ale celé to vyznělo tak nějak do prázdna a postrádalo to jakýkoliv náboj - Bolek, neBolek! A že mne to i mrzí. Tady bude záležet na hostech víc, než jinde. ()

Phietros 

všechny recenze uživatele

Další česká talk-show, která se nijak neliší od ostatních! Jediné co, že si osobnosti povídají u vínka s Bolkem Polívkou, dolejvá jim nejslavnější komick z reklam na T-mobile a lidé s publika se mohou zeptat celebrit! Po prvním díle 40% ()

Reklama

Reklama