Reklama

Reklama

Sleepwalking in the Rift

Krátkometrážní / Drama / Romantický
USA, 2012, 2 min

Obsahy(1)

Cary Fukunaga natočil krátký snímek jako kampaň pro módní značku MAIYET,který je zasazen do Keňské divočiny. Herečka Haley Benett v hlavní roli oděná v kolekci 2013 již zmiňované značky prožívá romantické chvíle se svým průvodcem africkou divočinou. (JohnFitzgerald)

Recenze (23)

eLeR 

všechny recenze uživatele

Kamera, hudba, jednotlivé zábery, herci, hovorené slovo a všetko to Cary výborne spojil dohromady ... má to svoje čaro ... a tá biela blúzka s čiernymi nohavicami, tak tá je super. ()

PinokKio 

všechny recenze uživatele

Nevědět jméno režiséra a z obsahu, že se jedná pouze o krátký spot, myslel bych si, že si na nás Malick chystá něco nového a předkládá nám lahodnou ochutnávku. Bohužel, není tomu tak, ale aspoň je důvod se těšit, co příště Cary Fukunaga předvede v celovečerní délce .. ()

Reklama

swamp 

všechny recenze uživatele

Vím, že se opakuju se po okolních komentářích, ale Fukunaga si střihl Malicka s velkou bravurou. Tomu říkám kvalitní a nenásilná kampaň módní značky! ()

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele

Afrika romantická. Aneb i černý kontinent má svou krásnou stránku, kdyby tomu někdo pod vlivem všeho toho zla, co se tam často děje a je vyváženo skrze Hollywood do světa, tvoříc zkreslený obraz v očích mnoha (čím dál častěji slyším tyto stížnosti ze strany Afričanů), nevěřil. Krásná Haley Bennet, silný Fares Fares a kraťoučký průlet překrásnou přírodou. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Malicovsky melancholická podívaná, plná krásných obrazů a podmanivé hudby. I na ploše pouhých dvou minut, nesmírně působivé. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama