Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nový zábavný pořad, který moderují Martin Dejdar a Tomáš Měcháček. Co vtipného a nečekaného si vymyslí na soutěžící a jak na to bude reagovat okolí? O zábavu bude postaráno!  Už v pondělí 4. března startuje na Prima family soutěžní show, kterou jste na televizních obrazovkách ještě neviděli! Navíc, ve které můžete vyhrát až dvacet tisíc korun, stačí splnit pět jednoduchých úkolů. Má to ovšem jedno ALE… Člověk, s nímž budete hrát, nesmí pojmout nejmenší podezření, že jste součástí nějaké hry… 
Že skrytá kamera není ohrané téma a může to být velká legrace, o tom vás v novém soutěžním pořadu přesvědčí dvojice Martin Dejdar – Tomáš Měcháček.
Představte si, že obědváte v restauraci, když vám servírka nabídne, že máte konzumaci zdarma, plus posléze, že můžete vyhrát dvacet tisíc korun. Aniž by váš partner něco podezřelého tušil, odvede vás do zázemí restaurace k moderátorské dvojici, která vám instaluje do ucha neviditelné sluchátko a pak vás bleskově vrátí zpátky ke stolu. Poté vám Martin Dejdar s Tomášem Měcháčkem zadají prostřednictvím onoho sluchátka pět úkolů. Když je splníte tak, aby váš partner neměl tušení, že kromě jídla a pití stíháte ještě něco dalšího, vyhráváte! Moderátoři vás přitom budou bedlivě pozorovat. Jak? Skrytou kamerou! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (196)

Freakyy 

všechny recenze uživatele

Nechat se ztrapnit, udělat ze sebe debila a zato vyhrát prachy... od milionáře jde ta úroveň soutěžních pořadů úplně do prdele, ale tupější už stejně být nemůžem tak co že. Vědomostní pořady už prachy nepřinášejí, takže tahle zábava prostě vede. Ale já si na to nestěžuju, nemám důvod, protože zábavný to fakt celkem je, tak proč to nějak řešit že. Vlastně ještě jedna narážka. Pekelný výzvě dáváte o půlku horší hodnocení, přitom je to prakticky stejný... :D :D :D :D :D :D Dobrá demence lidi...fakt :D :D :D ...při "hlubším" zamyšlení ale zjistíte, že sou to obojí naprostý pičoviny, s tím rozdílem, že tady nepotřebujete být "chytří", stačí jen vejít ve správnou chvíli do správnýho podniku. xD ()

Spiizy 

všechny recenze uživatele

Jistě, televizní a zábavné pořady na Primě, Nově, Barrandovu jsou lehkým terčem odpadů, avšak tady jsem se nesmírně bavil. Příjemných 40 minut, u kterých člověk může pohodlně vypustit a jen se řehtat. Hodnotím po prvním díle, takže otázkou zůstává, jestli své hodnocení neupravím. Zatím ale pro mě dobrá sranda. ()

Reklama

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem se tak nad žádným, a ještě ke všemu českým, pořadem nepobavila. Zahlédla jsem v práci asi půlku čtrnáctého dílu, načež jsem si po příchodu domů sehnala nejdříve pět dílů a pak i všechny ostatní, které jsem následně za dva večery sjela a musím říct, že se mi málo kdy stane, abych se u zavedeného konceptu dokázala tak smát ještě při desátém díle. A já se vážně smála. Fakt výbornej kousek s celou škálou zlatých českých charakterů (dělám v báru a přesto mě kolikrát dokázala komunikace některých dvojic zaskočit), tak trochu i psychologickej reality majstrštyk, aneb každý funguje trochu jinak a není nudné to sledovat. Blonďatá dáma s "Prckem" v druhém díle u mě zatím jednoznačně vítězí, její přístup mě dostal do kolen a jeho reakce též. 80% ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Tak zpočátku mi seriál přišel velmi vtipný, později méně vtipný a dnes už se téměř nezasměju. Jedna věc se však od začátku nezměnila. Nějak nemohu přijít na chuť Tomovi Měcháčkovi. Tedy to jsem napsal hodně mírně. Neskutečně mě sere. Nicméně, je třeba si nalít čistého vína. Tento pořad jistě patří na vrcholek současné české zábavy a vedle ostatních sraček se pěkně vyjímá. Zatím zde zanechám 3*, ale pokud další díly ovládne stereotyp, tak kdoví jestli nepůjdu s hodnocením o hodně níž. ()

Splasher 

všechny recenze uživatele

Podobné pořady opravdu nemám rád. Možná tak Silent Library jednou za půl roku. ___ A ještě jedno přirovnání si neodpustím. Přestože Vylomeniny mají k dispozici obraz a moderní techniku, tak humorem zůstávají daleko vzadu za legendárním Paulem Garnerem a jeho "rozhlasovými vylomeninami" z letiště, obchodu, hotelu a taxíku. Samozřejmě jedině s pokyny od Christophera Morrise, jinak by to ani nešlo. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • Pořad je natáčen podle kanadského originálu Deal With It.  (Kolbenova)

Reklama

Reklama