Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nový zábavný pořad, který moderují Martin Dejdar a Tomáš Měcháček. Co vtipného a nečekaného si vymyslí na soutěžící a jak na to bude reagovat okolí? O zábavu bude postaráno!  Už v pondělí 4. března startuje na Prima family soutěžní show, kterou jste na televizních obrazovkách ještě neviděli! Navíc, ve které můžete vyhrát až dvacet tisíc korun, stačí splnit pět jednoduchých úkolů. Má to ovšem jedno ALE… Člověk, s nímž budete hrát, nesmí pojmout nejmenší podezření, že jste součástí nějaké hry… 
Že skrytá kamera není ohrané téma a může to být velká legrace, o tom vás v novém soutěžním pořadu přesvědčí dvojice Martin Dejdar – Tomáš Měcháček.
Představte si, že obědváte v restauraci, když vám servírka nabídne, že máte konzumaci zdarma, plus posléze, že můžete vyhrát dvacet tisíc korun. Aniž by váš partner něco podezřelého tušil, odvede vás do zázemí restaurace k moderátorské dvojici, která vám instaluje do ucha neviditelné sluchátko a pak vás bleskově vrátí zpátky ke stolu. Poté vám Martin Dejdar s Tomášem Měcháčkem zadají prostřednictvím onoho sluchátka pět úkolů. Když je splníte tak, aby váš partner neměl tušení, že kromě jídla a pití stíháte ještě něco dalšího, vyhráváte! Moderátoři vás přitom budou bedlivě pozorovat. Jak? Skrytou kamerou! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (196)

Koryntos odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tady jsem se ironicky smála jen tomu, když se manželka chtěla po 20 letech strávených se svým jindy sucharským fouňou rozvádět, kvůli tomu, že ji nepřirozeně dlouho držel za ruce, no ještěže ji nepřirozeně dlouho nedržel například za přirození. Nemohla jsem uvěřit tomu, že to není jen hezky fingovaná blamáž a některé scénky jsou předem připravené. Víc jsem se bavila i u Rychlých prachů, tedy nemyslím přirozeně ty s Péťou Rychlým, ale Rosenbergem a to jinak porno nemám ráda, je to pro mě stejné jako koukat na květináč. Navrhuji proto koncept nového zábavného pořadu: Fekál za kačku, aneb Lojzo naser Pepovi do talíře. Moderátoři by mohli zůstat stejní, tím že soutěžícím tykají je ještě více ztrapňují, což by pro tento typ pořadu bylo skvělé. Takže a máme tu první soutěžící: ,, Haničko, nenápadně ho pod stolem přeblafni pánovi sedícímu za rohem, bacha aby tě pří tom neviděl ten tvůj šmudlík. Á Hanička získává prvních 1000 Kč." Mohlo by se dokonce soutěžit ve dvojicích. ,, Arnošte strč Lojzíkovi pastelku do kaďáku ořezanou stranou na před." ,,Lojzíku, na znamení souhlasu, že je pastelka na svém místě zahýkej jako osel. " Lojzík nadšením hýká. ,, A teď minutu pořád dokola opakuj tuto větu, dokud Ti neřekneme stop: ,, Ó tímto se mi splnil můj celoživotní sen. " Výborně, oba za dobře provedený úkol získáváte po 1000 Kč. ,, Lojzíku, jako satisfakci máme úkol i pro Tebe, zcela nenápadně naser pánovi od vedlejšího stolu do talíře. ,,Plesk,plesk- kvík kvík, bohužel nezvládl jsi to v časovém limitu 5 minut. " ,,Nezískáváš tedy nic a pokračuje pan Pepa se srancem na talíři.",, Pepo sněz celý obsah talíře, při posledním soustu vyplázni jazyk, abychom viděli jestli jsi opravdu všechno spolkl. ,, Milí televizní diváci, to je neuvěřitelné pan Pepa má snězeno a stává se prvním vítězem naší nové zábavní soutěže. " ,,Tímto mu naše moderátorská dvojice předává výhru celých 20 tísíc Kč a jako bonus balení nejmenované ústní vody." ,, Pepo, gratulujeme, jsi pašák!" ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

No uznávám, že je opravdu vtipné sledovat jak cizí lidé po sobě či okolí lijí pití či nějak jinak se pitvoří pro peníze... Alespoň tu vidíte, co všechno je ochoten člověk udělat pro těch pár korun. Koncept soutěže skvělý, ale vázne to na aktérech, kteří jakožto typičtí Češi toporně odříkávají své úkoly, a dělají to co jim kdo nadiktuje s malým prožitkem(rozhodně ne všichni). Jasný, nemusí se vám líbit určitý úkol, ale rozhodně není moc věrohodné, když se u toho co slyšíte v uchu začnete potutelně hihňat. Na takovou kratochvíli dobré, ale po delším sledování by mi to přišlo stejně stupidní jako šprťouchlata. ()

Reklama

Splasher 

všechny recenze uživatele

Podobné pořady opravdu nemám rád. Možná tak Silent Library jednou za půl roku. ___ A ještě jedno přirovnání si neodpustím. Přestože Vylomeniny mají k dispozici obraz a moderní techniku, tak humorem zůstávají daleko vzadu za legendárním Paulem Garnerem a jeho "rozhlasovými vylomeninami" z letiště, obchodu, hotelu a taxíku. Samozřejmě jedině s pokyny od Christophera Morrise, jinak by to ani nešlo. ()

Freakyy 

všechny recenze uživatele

Nechat se ztrapnit, udělat ze sebe debila a zato vyhrát prachy... od milionáře jde ta úroveň soutěžních pořadů úplně do prdele, ale tupější už stejně být nemůžem tak co že. Vědomostní pořady už prachy nepřinášejí, takže tahle zábava prostě vede. Ale já si na to nestěžuju, nemám důvod, protože zábavný to fakt celkem je, tak proč to nějak řešit že. Vlastně ještě jedna narážka. Pekelný výzvě dáváte o půlku horší hodnocení, přitom je to prakticky stejný... :D :D :D :D :D :D Dobrá demence lidi...fakt :D :D :D ...při "hlubším" zamyšlení ale zjistíte, že sou to obojí naprostý pičoviny, s tím rozdílem, že tady nepotřebujete být "chytří", stačí jen vejít ve správnou chvíli do správnýho podniku. xD ()

route60 odpad!

všechny recenze uživatele

Trapná tupá (zábava) kdy se jen dokazuje že v dnešní době najít v TV opravdu dobrou zábavu je stejná pravděpodobnost že vyhraji ve sportce, tímto humusem se u mě Martin Dejdar totálně shodil ale chápu peníze jsou v dnešní době až na prvním místě. Dodatek asi jsem podle některých hodnocení koukal na něco jiného. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • Pořad je natáčen podle kanadského originálu Deal With It.  (Kolbenova)

Reklama

Reklama