Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nový zábavný pořad, který moderují Martin Dejdar a Tomáš Měcháček. Co vtipného a nečekaného si vymyslí na soutěžící a jak na to bude reagovat okolí? O zábavu bude postaráno!  Už v pondělí 4. března startuje na Prima family soutěžní show, kterou jste na televizních obrazovkách ještě neviděli! Navíc, ve které můžete vyhrát až dvacet tisíc korun, stačí splnit pět jednoduchých úkolů. Má to ovšem jedno ALE… Člověk, s nímž budete hrát, nesmí pojmout nejmenší podezření, že jste součástí nějaké hry… 
Že skrytá kamera není ohrané téma a může to být velká legrace, o tom vás v novém soutěžním pořadu přesvědčí dvojice Martin Dejdar – Tomáš Měcháček.
Představte si, že obědváte v restauraci, když vám servírka nabídne, že máte konzumaci zdarma, plus posléze, že můžete vyhrát dvacet tisíc korun. Aniž by váš partner něco podezřelého tušil, odvede vás do zázemí restaurace k moderátorské dvojici, která vám instaluje do ucha neviditelné sluchátko a pak vás bleskově vrátí zpátky ke stolu. Poté vám Martin Dejdar s Tomášem Měcháčkem zadají prostřednictvím onoho sluchátka pět úkolů. Když je splníte tak, aby váš partner neměl tušení, že kromě jídla a pití stíháte ještě něco dalšího, vyhráváte! Moderátoři vás přitom budou bedlivě pozorovat. Jak? Skrytou kamerou! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (196)

Tuxedo 

všechny recenze uživatele

Velmi dobře uchopený koncept, na čemž se nejspíš podepsala mj. režijní přítomnost Jakuba Sommera (viz jeho krátkometrážní počiny). Kvalita jednotlivých „vylomenin“ se odvíjí jednak od propracovanosti jednotlivých pokynů a jejich chytrého vrstvení, ale i dobře vymyšlená „vylomenina“ stojí a padá s improvizačním výkonem vybraného aktéra. Dvojice sympaticky vysmátých a škodolibých moderátorů má naštěstí zpravidla šťastnou ruku. ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Kam až jsou schopni lidé zajít pro peníze ..... udělat ze sebe blázna přinejmenším půllitrem praštěného před cizími lidmi, před vlastním partnerem ... zkoušet co on vydrží ... nebavila jsem se. Jeden díl jsem chtěla vidět než budu hodnotit a jsem si jistá, že další si nepustím. ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Tak co, šmudliku, co vykonáš za dvacku? Naser si za krk, podtrhni invalidce štokrle, obtiskni svůj řitní věnec do narozeninového dortu toho smutného pacholíčka od vedle....Dobrá, takto asi Dejdar nepřipepří, služba veřejná je holt služba veřejná a stížnosti od pobouřených kakolíků se na Radě nevyjímají dobře. A tady je první chyba. Čétéčko (vím že to sere Príma, kaňouři) prostě nenachází sílu ku kontroverzi, ať už se jeho zástupci modlí k BBC sebevíc. Máme tu další pořad, zapadající do estrádního průměru. Pro nás, degeneráty hrubšího zrnka slabota a trapná šeď, ovšem vrstvy, trsající na Edu a Šaška, se jistojistě pobaví. Chybou druhou bych si dovolil označit fakt, že evidentně není natočeno dostatečné množství materiálu, aby bylo v čem hledat perlu. Soudím dle toho, že některé ,,epizodky" jsou trapné jako má vkladní knížka. ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Z počátku když jsem viděl upoutávku tak to zas moc nestálo a nelákalo, ale po zhlédnutí se celkem těším na další pokračování. Je to celkem silný kafe a sledování je dosti napínavé a drsné. Já bych na to nervy neměl. Prozatím na slušné čtyři za poměrnou zábavu pořadu. Pro 20 000,- Kč jsou lidi schopni všeho. / Viděné epizody z 1 série *16.dílů / Sleduji 2 sezónu ( Hodnocení: 7/10) ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Zábavný pořad, který má ovšem i slabší chvilky. Některé dvojice nejsou moc povedené. Některé zase naopak. Nejdříve jsem dal plný počet, ale to bylo zbrklé ohodnocení hned po první epizodě. Takže se musím zkrotit a hodnocení snížit na 4. I to je ovšem slušné. ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

je to fajn, je to zábavný, ale ... Docela se bojím toho, že úkoly se časem stanou přespříliš jednotvárné, přeci jen i v dosavadních dílech se některé již opakovali.. Mimochodem, kdo se ještě nikdy o nějakou podobnou pitominu nevsadil? (O; a i ten PP na restaurace je snesitelnej ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Povedený pořad, který rozhodně dokáže pobavit. Viděl jsem ale zatím jen 3 díly, uvidíme jestli tvůrcům nedojde dech a nebude to pořád o tom samém, o stejných úkolech. Jinak palec nahoru, málokterý současný pořad mě dokázal takhle zaujmout. ()

juta 

všechny recenze uživatele

V dnešní době je strašně málo zábavných pořadů a Prima, jako jedna z mála se snaží přicházet s novými nápady, které mnoho diváků bohužel neocení, proto také rychle odpadávají, tak doufejme, že Vylomeniny vydrží stejně jako Partička, protože jde opravdu o hodně dobrou zábavu. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Že jsou Češi náramní vtipálci a mají vybroušený smysl pro humor mohl do světa vyhulákat jenom někdo ze štábu Prima Family anebo osel, co si plete Čechy se zeměkoulí. Jestli něco doopravdy jsme, tak absolutní mistři v klouzání ze srandy do trapnosti. Co taky ale čekat, když synonyma pro slova ´vylomenina´ a ´moderátor´ jsou mimo jiné hloupost, respektive Dejdar...? ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem se tak nad žádným, a ještě ke všemu českým, pořadem nepobavila. Zahlédla jsem v práci asi půlku čtrnáctého dílu, načež jsem si po příchodu domů sehnala nejdříve pět dílů a pak i všechny ostatní, které jsem následně za dva večery sjela a musím říct, že se mi málo kdy stane, abych se u zavedeného konceptu dokázala tak smát ještě při desátém díle. A já se vážně smála. Fakt výbornej kousek s celou škálou zlatých českých charakterů (dělám v báru a přesto mě kolikrát dokázala komunikace některých dvojic zaskočit), tak trochu i psychologickej reality majstrštyk, aneb každý funguje trochu jinak a není nudné to sledovat. Blonďatá dáma s "Prckem" v druhém díle u mě zatím jednoznačně vítězí, její přístup mě dostal do kolen a jeho reakce též. 80% ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Bezpochyby záležitost, které dojde co nevidět dech, ale momentálně je to po Ano, šéfe pouze druhý TV pořad, u kterého se mi místo zvedání kufru třese bráníce. Jak se to pořádně proflákne, ztratí to smysl, protože i když to partner prokoukne, byl by blbec, kdyby nedržel hubu..... ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Vyzkoušejte si, kam až jste schopni zajít. Okolí si sice bude myslet, že jste se zbláznili, ale co... V rámci pořadů, kterými nás v dnešní době krmí, to zas až takové zlo není, ale že bych se na to musela dívat pravidelně, to ne.:-) ()

Peytl 

všechny recenze uživatele

Za kilo jsem schopen v hospě udělat šou i šoust, ale hovno, i zadarmo. Někteří suchaři bez kousku invence a šmidly pro houmra by neudělali ani dřep za míč, poněvadž je to přeci tááák trapné...božská prostato, proč??? Tady se může permanentně tlemit jen slaboduchý imbecil a nebo humanoid, který močí do výše při spatření Ludi Neděleho a Jarmila Prdeleho, zatímco laškovně cvaká numera do kalkulátoru, aby mohl následně sdělit rodině, že již čeká jen samá pozitiva a sociální jistoty aneb smutný život nudného trotla. Lidi, hoďte si to a nedýchejte nám tady zbytečně ozón. Míru zdar a bacha na zlomeniny a kulyku, zkomoliny. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

Na úvod moc a moc díky uživateli Pilda17 za doporučení !!! Já hodnotím komedie a tyto podobné komediální pořady opravdu přísně, ale tohle se opravdu vyvedlo. Trapné, střeštěné a mocně vtipné scény. Takhle dlouho jsem se už nezasmál. Vše je pojato celkem obyčejně, ale o tom to právě asi ta nenáročnost je. Líbí se mi, že i straší lidi jsou v pořadu skvělý viz postarší pán v prvním dílu. Už se těším na další díly. Hodnocení je u mě jasné, že 5*. Zatím je to předběžné, ale pochybuji, že se to nějak zhorší. Velká spokojenost a skvělý pořad. Dvojice uvádějících Dejdar a Měcháček jsou skvělí! Druhá epizoda na stejné úrovni jako první, možná o chlup lepší ! Tak viděn i třetí díl - přijde mi to furt stejně skvělé. Hlavně druhý a třetí pár !Jen tak dále. :-) Sakra čtvrtý díl dobrý, první pár byl nejlepší, hlavně ten chlap. :-) Druhý a třetí slabší. Ale pátý díl, to bylo něco, první dva páry nejlepší co tu kdy byly. :-) ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Skrytou kamerou proti (k)lidu (v restauracích). Koncept pořadu je prostý a úderný, nehledí se tolik na propracovanost. Rozchechtaný Dejdar s Měcháčkem se v závětří baví nad tím, jak za patřičnou finanční odměnu udělají okamžitě z adeptů na výhru cvičené opičky, kteří do puntíku plní jimi na dálku zadávané povely. A samozřejmě se náročnost pěti úkolů stupňuje s tím, jak stoupá odměna, která dělá ve finále dvacet litrů. Dostavil se ale problém, který nahlodává důvěryhodnost celé show. Rozhodně mně nepřišlo, že vyhlédnutí adepti jsou tak náhodně vybraní přímo na místě. Působilo to (bez výjimky) tak, že se do pořadu přihlásili předem, následně byli vybráni a vysláni do restauračního zařízení, v němž už horlivě plnili úkoly, které jsou solidně dehonestující. Ne úplně dobře působil personál v restauraci, který je sestaven z najatých herců. Bylo nepříjemně znát, jak své role špatně hrají. Spousta situací tedy není tím správným způsobem zralých na ostudu, když divák ví, že personál je jen zaplacený kompars. Ten (na)hraný efekt to dost podstatně kazí. Ne všechno by se nutně muselo odehrávat v restauracích. Větší pestrost prostředí by pořadu prospěla. Taková sranda to určitě není. Dejdar s Měcháčkem se smějí každé pičovině. Jsou to už v pánové v letech, jejich pubertální výlevy působí divně. Příznivci skryté kamery mají jasno, jaký pořad sledovat ve čtvrtek večer. Za jejich "šmíring" úchylku jim nikdo spílat nebude. 50% ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Tak zpočátku mi seriál přišel velmi vtipný, později méně vtipný a dnes už se téměř nezasměju. Jedna věc se však od začátku nezměnila. Nějak nemohu přijít na chuť Tomovi Měcháčkovi. Tedy to jsem napsal hodně mírně. Neskutečně mě sere. Nicméně, je třeba si nalít čistého vína. Tento pořad jistě patří na vrcholek současné české zábavy a vedle ostatních sraček se pěkně vyjímá. Zatím zde zanechám 3*, ale pokud další díly ovládne stereotyp, tak kdoví jestli nepůjdu s hodnocením o hodně níž. ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

TV-pořad (Reality-show). Poměrně kvalitní a na české způsoby, dosti zábavný pořad v čele s duem Dejdar & Měcháček. | Průměr všech zhlédnutých (odvysílaných) epizod: 75% (4*) | ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Docela vtipný pořad na Primě, kde Martin Dejdar a Tomáš Měcháček vytváří různé vtipné a trapné situace pro lidi za peníze. ()

honajz odpad!

všechny recenze uživatele

Kdyby ty úkoly aspoň byly vtipné... Zameč jako koza, plácni servírku po zadku, polej ho pivem, řekni své holce, že máš nemanželské dítě... Kolikrát si člověk řekne, že to ten protějšek nemusí rozchodit, a to ani po prozrazení toho, že se to natáčelo jako fór. Dělat ze sebe blba před celým národem debila pro možných dvacet tisíc. Neříkám, kdyby ty úkoly byly skutečně nějak vtipné, ale některé jsou urážlivé, některé za hranou jakékoliv slušnosti i vtipu, fakt mi to směšné nepřišlo. ()

Reklama

Reklama