Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nový zábavný pořad, který moderují Martin Dejdar a Tomáš Měcháček. Co vtipného a nečekaného si vymyslí na soutěžící a jak na to bude reagovat okolí? O zábavu bude postaráno!  Už v pondělí 4. března startuje na Prima family soutěžní show, kterou jste na televizních obrazovkách ještě neviděli! Navíc, ve které můžete vyhrát až dvacet tisíc korun, stačí splnit pět jednoduchých úkolů. Má to ovšem jedno ALE… Člověk, s nímž budete hrát, nesmí pojmout nejmenší podezření, že jste součástí nějaké hry… 
Že skrytá kamera není ohrané téma a může to být velká legrace, o tom vás v novém soutěžním pořadu přesvědčí dvojice Martin Dejdar – Tomáš Měcháček.
Představte si, že obědváte v restauraci, když vám servírka nabídne, že máte konzumaci zdarma, plus posléze, že můžete vyhrát dvacet tisíc korun. Aniž by váš partner něco podezřelého tušil, odvede vás do zázemí restaurace k moderátorské dvojici, která vám instaluje do ucha neviditelné sluchátko a pak vás bleskově vrátí zpátky ke stolu. Poté vám Martin Dejdar s Tomášem Měcháčkem zadají prostřednictvím onoho sluchátka pět úkolů. Když je splníte tak, aby váš partner neměl tušení, že kromě jídla a pití stíháte ještě něco dalšího, vyhráváte! Moderátoři vás přitom budou bedlivě pozorovat. Jak? Skrytou kamerou! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (196)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Dobrá myšlienka, ktorá je však v mnohých prípadoch utopená množstvom hlúpych zadaní úloh. Teda samotné zadania nebývajú až tak zlé, ale tí súťažiaci pri tom pôsobia strašne neprirodzene, až sa čudujem, že tí čo sú s nimi na obede alebo večeri sa rovno nepostavia a neodídu. Teda ja by som toľko pochopenia asi nemal... Ale niektorí súťažiaci dokážu improvizovať naozaj skvelo, len škoda, že tých je menšina. Trápnosť víťazí nad reálnou zábavou. ()

Stružák 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem asi šest dílů a myslím, že další nijak zvlášť vidět nepotřebuju. První díl nebo dva jsou zábavný, ale pak je vidět, že moderátorům docházej nápady a víceméně jsou úkoly pořád na jedno brdo (něco řekni, něco udělej, zahraj scénu s někým, kdo přijde, vysvětli něco parťákovi) a ne vždy jsou úplně zábavné (ale to už do značné míry záleží na samotných protagonistech). Koncept tý soutěže je docela fajn, docela zajímavej, ale po pár dílech se všechno začíná hrozně opakovat. ()

Reklama

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Z počátku když jsem viděl upoutávku tak to zas moc nestálo a nelákalo, ale po zhlédnutí se celkem těším na další pokračování. Je to celkem silný kafe a sledování je dosti napínavé a drsné. Já bych na to nervy neměl. Prozatím na slušné čtyři za poměrnou zábavu pořadu. Pro 20 000,- Kč jsou lidi schopni všeho. / Viděné epizody z 1 série *16.dílů / Sleduji 2 sezónu ( Hodnocení: 7/10) ()

Luswani 

všechny recenze uživatele

Myšlenka dobrá, ale mám pocit, že se to pořád opakuje. Podobné úkoly, pořád stejný styl. A kvalita hodně kolísá a je víceméně závislá na hereckém umění učinkujících se sluchátkem. Dejdar s Měcháčkem (který asi neví co je hřeben) jsou hrozně familiární. To neustálé objímání, plácání po rameni, nucené podávání rukou, pusy a tykání se soutěžícími. A taky ty jejich nucené záchvaty smíchu. No ale beru to tak, že to je typ pořadu, ke kterému to asi patří. Jinak by zas všichni psali jaká je to nuda. Každopádně i přes spoustu výtek mě to celkem baví a dívám se. 60% ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem se tak nad žádným, a ještě ke všemu českým, pořadem nepobavila. Zahlédla jsem v práci asi půlku čtrnáctého dílu, načež jsem si po příchodu domů sehnala nejdříve pět dílů a pak i všechny ostatní, které jsem následně za dva večery sjela a musím říct, že se mi málo kdy stane, abych se u zavedeného konceptu dokázala tak smát ještě při desátém díle. A já se vážně smála. Fakt výbornej kousek s celou škálou zlatých českých charakterů (dělám v báru a přesto mě kolikrát dokázala komunikace některých dvojic zaskočit), tak trochu i psychologickej reality majstrštyk, aneb každý funguje trochu jinak a není nudné to sledovat. Blonďatá dáma s "Prckem" v druhém díle u mě zatím jednoznačně vítězí, její přístup mě dostal do kolen a jeho reakce též. 80% ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

  • Pořad je natáčen podle kanadského originálu Deal With It.  (Kolbenova)

Reklama

Reklama