Reklama

Reklama

Kašlu na lásku

  • USA Down with Love (více)
Trailer

Obsahy(1)

Úspěšná spisovatelka Barbara Novak (Zellweger) se stane terčem cynického, ale neodolatelného playboye Catchera Blocka (McGregor). Po eskapádě dvojsmyslných žertů a rafinovaných schůzek překvapí vás i sami sebe nečekaným rozuzlením. (Bontonfilm)

Videa (1)

Trailer

Recenze (271)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Akosi ma to neoslovilo, teda celý ten efekt tohto filmu mi prišiel miestami strašne infantilný. Scenár bol určite nadpriemerný a pozoruhodný, lenže to prevedenie a štýl v tomto filme ma v mnohých ohľadoch nezaujalo. Isteže, René a Ewan boli výborný, dokonca zaujali aj David Hyde Pierce a Sarah Paulson, no problém som mal skôr s tým prehnaným retro štýlom. Ten hudobný doprovod trúbiek a trombónov z 60tych rokov mi išiel miestami až na nervy. Ale nevadí, film stál určite za to a rozhodne nebol nudný, len niekedy príliš ukecaný. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Film z doby, kedy slovo buzík bolo ešte považované za vtipné a mohlo sa normálne povedať bez toho, aby vás okoloidúci bradatý pán ubil kabelkou. Ale film je aj malým sci-fi. Renée s dlhým aj krátkym e je považovaná za krásavicu? Ako samozrejme, dnes po plastike sa už na seba nepodobá, podobá sa skôr na figuríny pri skúšobných kabinkách, ale ani predtým to teda žiadna parádnica nebola, maximálne tak ploštica. Inak pohodová romantická komédia bez chémie v tu vytvorenom páre. ()

Reklama

starbrejkr 

všechny recenze uživatele

Hlavní nápad excelentní a dost scén opravdu výborných a zábavných. Vše je však zabaleno až do muzikálovitě fraškovitého hávu, který jsem dost dlouho snášel a bral ho jako jednu velkou parodii na romantické srágorky. Bohužel tohle všechno film ve své poslední půlhodině popře, kdy skončí přesně v duchu oněch romantických komedií, ze kterých so původně utahoval. Tímto krokem moje pachuť k oné muzikálovité fraškovitosti opět vystoupla a vrhla stín i na první půlku, která mě víceméně hodně bavila. Takže já říkám zatracená škoda - z tématu šla vytěžit krásná absurdní, místy třeba i mírně načernalá komedie, ale tvůrci nejspíš dostali strach, aby se jim film zaplatil.... ()

Amarcord_1 

všechny recenze uživatele

40% - Jako parodie příliš upracované, a jako komedie příliš infantilní. Tato podívaná potěší nejvíc ty diváky, co si jsou schopni užít roztomilou romantiku výstředního vztahu dvou hlavních postav na kýčovitě růžovém retro pozadí New Yorku 60.let, aniž by je rušila nepovedená zápletka, nevkusné náladové zvraty, nepřesvědčivost postav, a lacině užitá hudba. Dlouhá, a na první přečtení nesrozumitelná věta... Nic lepšího tu ale nevymyslím. Jedna hvězda za McGregora, a druhá za kombinované záběry telefonních hovorů, kde jsem selhal uhádnout zamýšlenou cílovou věkovou skupinu adresátů :o) ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Celý film je doplna presiaknutý romantikou, takže tým, ktorí si chcú dopriať milý nápad, pár pekných slov, sladučkých bozkov a vrúcnych objatí, nech sa páči. Pre mňa to bolo ale až príliš umelé, zhýčkané! Všetko ružové, neprirodzené. Tak som si aspoň vychutnal tie omrvinky humoru, ktoré predvádzal najmä skvelý David Hyde Pierce, ktorého som si doteraz mohol vychutnávať len v seriáli 'Frasier'. Ten však nehral hlavnú úlohu, takže aj ja film odstavujem len na vedľajšiu koľaj. 60%. ()

Galerie (62)

Zajímavosti (7)

  • Píseň Down with Love", což je anglický název celého filmu, je z repertoáru Judy Garlandové. (Elisebah)
  • Po závěrečných titulcích následuje vtipný epilog s pěveckým duetem ústředního páru. (cariada)
  • Vystoupení Judy Garlandové je zaznamenáno i ve filmu. (Elisebah)

Související novinky

Nová komedie pro Jennifer

Nová komedie pro Jennifer

21.03.2005

Jennifer Aniston si zahraje vedle Vince Vaughna v THE BREAK UP pro Universal Pictures. Mezi tímto rozhodnutím se ukázalo, že režie se chopí Peyton Reed, který už má zkušenosti s režií oblíbeného… (více)

Reklama

Reklama