Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Narkobarona Williama Spinkse sžírá podivná posedlost Sadie Hillovou. Vyšle proto dva rodinné přátele Bobbyho a Franka, aby mu ji přivedli. Když ale smrt Sadie ohrozí jejich významnou dohodu, Bobby s Frankem za ni hodlají najít náhradu - dvojnici - a ušít na Spinkse boudu. Pochybný plán vžene bývalou basketbalovou hvězdu, hluchou krásku, narkomana a ctižádostivou herečku do nepravděpodobného milostného románku a zoufalé snahy začít znovu. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (9)

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Film na nic. 36letému Justinu Longovi (Holt, hlavní mužská role) v sexy džínách to moc sluší, ale jako obvykle hraje v nanicovatém filmu. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Sadie se má vyspat s vysoce postaveným hlavounem a získat tak nejen spoustu peněz pro sebe, ale i pro dvojici kokainových králíků. Sadie však na poslední chvíli vypadává ze hry a tak je potřeba sehnat narychlo dvojnici. I když tak jednoduchý příběh není, tohle je asi ta základní kostra. Chvilku trvá, než se člověk zorientuje co a jak, ale jakmile se všechno znormalizuje a vzájemné vztahy vyjasní, stane se z Lookalike celkem solidní béčková jízda s příjemným hereckým obsazením a poměrně neočekávaným závěrem. Ocenil bych i lehký černohumorný nádech, který je v daném kontextu tak akorát. Celkem slušná zábava. 60% ()

Reklama

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Námět to vůbec není špatný, ale víc by se mi zamlouvala drsná komedie. Thriller by mohl být také dobrý, ale musel by mít šťávu a nestavět jen na nudě a brutalitě. ()

bararich8 

všechny recenze uživatele

Co si budeme povídat, je to béčko, ale koukat se na to určitě dá. Příběh není úplně tradiční a v prvních chvílích není zrovna snadné vědět, jaké jsou mezi postavami vztahy, jelikož jich nám je rovnou předhozeno několik, všechny jsou ale pak dost úzce provázány. Střed se pak celkem dlouho táhne (což není nutně špatné) a celé to směřuje k pro mě nečekanému konci i když tam je ta "béčkovost" asi vidět nejvíc. Hodně se mi tu líbila role Scottie Thompson alias Mila, dost netradiční postava a vlastně i ostatní postavy byly vcelku různorodé. Nakonec ten snímek není úplně nic převratného, ale je to slušný film na večer. 3* ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Děláte si srandu?? 51% (12/2015) Co blbnete? Mě to totálně dostalo. Nic jsem nečekal a dostal jsem takovou vymakanou akční thrillerovou skoro gore záležitost? Sympatické obsazení. Na ničem to navisí. Jede si to svou a nemá to chybu. Fakt luxusní žánrovka! ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama