Reklama

Reklama

Epizody(18)

Obsahy(1)

Práce Anthonyho Kima, nazývaného "King Of Dramas", se točí kolem vzniku televizních dramat. Ve svém oboru je jednička. Ale pak se stane nehoda, při které zemře člověk, a Anthony musí společnost opustit. Lee Go Eun je pomocná autorka, která díky jeho lžím také přišla o práci. Uběhnou tři roky a Anthony má možnost vrátit se na výsluní, ale potřebuje k tomu Go Eun, protože její práce tématicky odpovídá požadavkům japonského investora. Smlouva je nakonec podepsána. Ale ani tím se Anthony nedočká kýženého výsledku, protože jeho bývalá společnost se mu neustále staví do cesty a ani jeden se nehodlá jen tak vzdát. (andiek05)

(více)

Recenze (2)

Zelilu007 

všechny recenze uživatele

Tohle bude chtít asi vysvětlení že? Už to nevydržím, Siwona bych nakopala a vykopla z pláten korejské kinematografie. Já vím je zpěvák, ale to krista neznamená, že všichni korejští zpěváci umí i hrát. Jediná světlá postava v tomto seriálu je herečka Ryeo-won Jeong, která byla sympatická a možná to díky ní jednoho dne dokoukám, ale marně se snažil herec Kim Min Myeong. Já ho v těhle zlých rolích mám ráda, ale tohle už bylo často moc. Je to nuda....a jediná věc, kterou tedy uznám je úplný začátek ten byl super. Jak se v JK snaží o reklamy, ale jinak vážně zkáza... ()

Ceres 

všechny recenze uživatele

Kim Myeong-min si vybírá samé skvělé role, ale pokaždé ztvárňuje velkou autoritu. King of dramas je neskutečná jízda prvních 10 epizod, které nás zasvětí do špinavostí, které provází vznik a filmování korejských dramat. Prvních 10 epizod se pořád něco děje a je se na co dívat, je tam hodně zvratů. Říkal jsem si, jestli takto to bude až do konce, tak by to asi bylo moc, ale přesně v ten moment, od 11. epizody, se už přestává tlačit na pilu a pěkně se buduje zase melodrama. Drama nabídne vedle perfektního Myeong-mina i skvělou Jeong Ryeo-won adrenalin, drama, homor a i slzy. Není to nejlepší drama, ale jedno z nejlepších co jsem viděl určitě. Má to spád, nikde kvalita neklesá. Po Beethoven Virus a Behind The White Tower (toto drama není ani v databázi ČSFD, hanba kdo to tu přidává, že opomenul toto drama), které má asi vůbec nejlepší závěr korejských dramat, co jsem viděl, snad konkurovat může jen Snow queen, je King of dramas další velmi kvalitní drama. Nemůžu najít jedinou výmluvu, proč nedat Kim Bong Dalovi:-), horší hodnocení. ()

Reklama

Galerie (10)

Reklama

Reklama