Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Annie Girardot v roli manželky velmi úspěšného podnikatele. Manželům neschází skoro nic, až na jednu věc, nemají totiž děti. Manželka s tím hodlá něco podniknout, ale její muž ač mladý, ztrácí čím dál víc zájem. Jeho žena se snaží být sexy, podléhá reklamám, podle jejich vzorů se obléká, používá drahou značkovou kosmetiku, ale manžel přichází z práce unavený a mrzutý. Nakonec Annie zjistí, kde je problém, na jejího manžela totiž nasadil berní úřad kontrolora. (MVanis)

(více)

Recenze (6)

Rattlehead 

všechny recenze uživatele

Doslova ohňostroj akce, vtipu a zajímavých vizuálních nápadů. Děj více méně žádný, ale přesto jsem se nenudil ani vteřinu. Tento film je hrubě nedoceněn ! ()

Reklama

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Francouzská hravost, smysl pro humor, originalita na každým patníku a nádherná Annie Girardot, to každopadně oceňuji. Mnohem míň už však oceňuji jistou vláčnost zejména v první části filmu. Zasmál jsem se, užil jsem si pohledu na krásnou Annie, to jo, ale že bych musel tenhle biják ještě někdy otvírat, to ne. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Dost zvláštní a dost ztřeštěná. Tím pádem vlastně typicky francouzská. Na druhou stranu si nemyslím, že bych se na ní znova podíval, i když na Annie Girardot se koukalo moc hezky. O ztřeštěnosti mám jiné představy, když už něco takového, tak zvolím spíše Bažanty. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Úmorně nudný svěží dech 60. let. Tento "ohňostroj akce, vtipu a zajímavých vizuálních nápadů" (Rasttlehead) s nulovým dějem zůstane v mých očích nedoceněn i nadále, protože jsem se hrozně nudil. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama