Reklama

Reklama

Muži v černém: Globální hrozba

  • USA Men in Black: International (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Muži a ženy v černém vždycky chránili Zemi před šmejdem z vesmíru. Ve svém novém dobrodružství čelí dosud největšímu globálnímu ohrožení: zákeřnému dvojímu agentovi v organizaci Mužů v černém. (Falcon)

Videa (5)

Trailer 4

Recenze (454)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Asi netřeba připomínat, že jsem velký fanoušek původní trilogie, jež jsem viděl mnohokrát (nefanoušek pravděpodobně do kina nevyrazí, respektive vzhledem k výdělkům nevyrazil). Kvůli rebootování jsem od dalšího dílu příliš nečekal, naději dodalo pouze angažmá F. Garyho Graye, jehož Straight Outta Compton je sice boží, ale evidentně se nejedná o univerzální talent tohoto čerstvého oblíbence filmožroutů. Bohužel, čtyřka Mužů v červém (ano, je to sequel s jinými postavami) definice nemastné neslané drahé “zábavy,” která ale není ani příliš vtipná a nakonec ani zábavná. Hemsworth se pitvoří přesně v jeho stylu, ale zábavné to bylo naposled u rebootu Bláznivé dovolené (ty scény ve kterých vystupoval). A Tessa Thompson si pravděpodobně myslí, že má mnohem vyšší charisma, než ve skutečnosti má. Zkrátka a dobře jsem po těch devastačních recenzích příliš nečekal, zklamán nejsem, ovšem taky jsem nedostal nic nad očekávání jako se mi to nedávno stalo u posledních X-menů. Pravděpodobná stopka pro tuto sérii mě tedy příliš nemrzí a spíše mne zajímá, co u Soňáků zas za pár let vymyslí. ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Jednička patří k mým velmi oblíbeným filmům na poli komedií. Dvojka mě nijak nenadchla, trojka naopak po letech velmi příjemně překvapila. S odstupem sedmi let tu máme další pokračování. Tentokrát nemám žádné očekávání, a tak nemohu být zklamán. Tedy, pokud to v případě Globální hrozby vůbec jde. Režisér je kvalitní a herecky je to obsazené dobře. Tak kde je chyba? Na nových Mužích v Černém je tak moc patrné, že se přepisoval scénář. Ten film vůbec nemá pověstný drive téhle značky. Postavy se potulují odtamtud tam a vlastně se přesouvají i bez většího důvodu nebo motivace. Příběh může být děravý, nelogický, ale v takhle nabitém akčním rozvrhu nemůže být nudný. A to bohužel nový MiB jsou. Nemají šťávu a za ty dvě hodiny jsem se často přistihl, že se nudím. Scén k zasmání není moc a jsme opět u poznávací značky téhle série. Tomuhle bohužel nepomůže ani to, že je léto a že je to popcornový blockbuster jako blázen. Nepomůže ani to, že jsem neměl žádné očekávání. Tohle je prostě zbytečný sequel. Bodíky navíc za soundtrack původní trilogie a jednoho hezkého obrazu, který visí v anglické pobočce. Tenhle šmejd z vesmíru, ale asi už dohrál. [Dolby Atmos] (45 %) ()

Reklama

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Podivuhodně matná záležitost, která tak moc chce hrát na jistotu, až ze sebe nedostane jediný výraznější tón. Proti castingu nemůžu říct v podstatě ani popel, s touhle sestavou to rozhodně šlo uhrát. Jenže vtipy jsou tak úmyslně neškodné, až si jich člověk většiny ani nevšimne. Zásahy producenta Waltera F. Parkese, které vedly k masivnímu přepisování původního (údajně velmi dobrého) scénáře, se na filmu opravdu ošklivě podepsaly. V jádru je to v podstatě taková obyčejná sci-fi pro nejmenší diváky o holce, která se připlete k vysněnému dobrodružství. A nic dalšího tam není. Ale vůbec. Dokonce i ta provázanost s předchozími díly je hrozně dietní. Zasloužený propadák, který dokázal jediné: vylepšit dojem z dvojky. ()

Hunt 

všechny recenze uživatele

Po provedeném 3 dílů opustil loď nejen kapitán Barry Sonnenfeld, ale i Will Smith a Tommy Lee Jones....a vzhledem k novému režisérovi asi udělali správně, neboť 4 díl je naprosto špatný, nezáživný, až otravný a bohužel herecké hvězdy, které se podařilo do projektu získat, nic na tom nemění....smutek ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Oproti předchozímu dílu změna stylu i humoru. Chybí nadsázka suše věcných glos a noblesa. Zde je styl parodie Bondovek s povrchními vtípky. Hejsek s emancipovanou ženou. Moc jim to sice vzájemně nejiskří, ale splňuje módu rovnosti pohlaví a ras. Dlouho se rozebírá co dříve zažili než se došourají k dětinské zápletce. Dětské publikum zde má trpasličí figurku. Dětinsky jsou také oznámení hodní a zlí stylem oznámení "tento je dobrák".Plusem jsou technické vynálezy jako vznášedlo a aristokratický sarkasmus Emmy. Digitální triky jsou nudné a vlastně všemu chybí osobitost, takže film je zaměnitelný s jakýmkoliv jiným komiksem. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (14)

  • Slnečné okuliare, ktoré agenti nosia, sú exkluzívnym dizajnom značky Police z portfólia De Rigo. (chesterko)
  • Agentka M (Tessa Thompson) používá hodinky Hamilton Ventura – přinejmenším designově modernizovanou napodobeninu modelu, který byl jako první v roce 1950 vybaven bateriemi a mechanickým strojem. Stejné hodinky používal i Will Smith v prvním filmu Muži v černém (1997). (HonzaR.)
  • Původně měl mít film premiéru 17. května 2019, ale premiéra byla přesunuta na 14. června 2019. (Varan)

Související novinky

Spider-Man letí k miliardě

Spider-Man letí k miliardě

01.07.2019

Spider-Man: Daleko od domova má sice v Americe a ve zbytku světa premiéru až tento týden, stihl si však odbýt start v Číně, Hongkongu a Japonsku, který ho za první víkend vystřelil ke 111 milionům… (více)

Proč Muži v černém selhali?

Proč Muži v černém selhali?

19.06.2019

Začíná se z toho stávat skoro pravidlo. Blockbuster X několik měsíců před premiérou narazí na produkční problémy. Následně se musí přetáčet, filmové servery mezitím analyzují každičkou spekulaci, a… (více)

Jak to vypadá s pokračováním Gladiátora?

Jak to vypadá s pokračováním Gladiátora?

14.06.2019

O pokračování Gladiátora se mluví už pár let. Šílený scénář ke dvojce dokonce kdysi napsal herec, scenárista a skladatel Nick Cave, který měl v plánu poslat zesnulého Maxima do podsvětí plného… (více)

Hrdina Uncharted shání parťáka

Hrdina Uncharted shání parťáka

30.03.2019

Herec Tom Holland (Spider-Man: Daleko od domova) má momentálně plné ruce práce s tím, aby neprozradil žádný důležitý spoiler ohledně blížících se Avengers: Endgame, už brzy ho ale čeká natáčení… (více)

Reklama

Reklama