Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvadsaťročná Samantha žije spoločne so svojou panovačnou matkou, no nevychádza s ňou práve najlepšie. Ich vzťah je komplikovaný kvôli problémovému dospievaniu Samanthy, ktorá všetky ťažkosti rieši alkoholickými večierkami a neviazaným sexom. Avšak po jednej noci s neznámym cudzincom v aute sa všetko zmení. Zo začiatku je presvedčená že dostala pohlavnú chorobu, no časom zisťuje, že je to niečo oveľa horšie a nebezpečnejšie; niečo, čo radikálne zmení celý jej život. (kubqo)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (207)

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

V tomto filme je presný návod ako sa s krásavice može stať šereda a ešte aj riadne nasratá.Dej je docela hrozostrašný keď si predstavím že milá baba sa za pár hodín zmení na totálnu beštiu a začne zabíjať všetko naokolo a to len skrz jedného nechráneného sexu.Zamaskovali ju parádne.Celí čas si film udržiaval dynamiku a napatie ako to dopadne s hlavnou hrdinkou.Ale čo ma sklamalo že som sa nedočkal žiadneho vysvetlenia čo sa jej to stalo a to som čakal až do samého konca.No a u toho veterinára čo bola a že doktor a to nechcem uraziť veterinárov,ktorý by ju určite lepšie vyšetrili ako ten pako.N.Townsend bola dobrá ale nemožem to povedať o ostatných hercov.Ale je to aj tak o veľa lepšie ako Thanatomorphose. ()

Ten Druhy 

všechny recenze uživatele

Výsledný efekt filmu je nedochutený. Hrdinkou je veľkomestká baba s istými ambíciami, lesbička, ktorá ma problémy s matkou. Partnerské a príbuzenské vzťahy sú nepodoťahované, ale to už je pri takýchto dielach častým javom. Dôvod jej najvážnejších problémov bol nedomyslený. Pokojne mohol mať mysteriózny podtext alebo nerealistický základ. Veď akáže pohlavná choroba sa takto prejaví? ()

Reklama

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Kdyby se England vyhnul lékařským prohlídkám, nevyřvával by Contracted do světa až tak hlasitě, že nakolik je nechutný, natolik je stupidní. Škoda. Avšak jen pro ty, kterým to vadí, už dávno jsem přišel na to, že film se dá užít i s mozkem spuštěným pouze na pozadí. Přeměna přitažlivého děvčete v neméně přitažlivou zombie byla prostě sexy. A problém s šimráním v podbřišku se přeci dá vyřešit vhodně zvoleným a včas aplikovaným přípravkem na odčervení. ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle kousek se mi zabral pod kůži neskutečně. Je to něco, co by měl vidět snad každej, varování proti nechráněnýmu sexu. Naprostá fyzická deformace krásný mladý holčiny a jak je to den ode dne stupňovaný, horší a horší. V jednu chvíli to dokonce bylo až nechutný, kam až zacházeli, ale joo, vymyšlený je to působivě. I ten příběh tam fungoval, jediná škoda byla, že neřekli, co to bylo za frajera, jestli ňákej přenašeč. A konec, kdy se dozvíme, jak vzniká zombie apokalypsa, no zanechalo to na mě takový následky, že sem pořádně nemoh ani usnout, jaký sem měl depky. ()

GigaPudding 

všechny recenze uživatele

Nesympatické vedlejší postavy a úplně tragicky zahraný "záporák" (a to je tam asi tak minutu) a pár divných blbostí asi moc nepodpoří ten poměrně banální námět, že holka dělá každodenní činnosti se stále zhoršující se divnou nákazou :). Co to ale vytáhlo bylo když už to v posledních tak patnácti minutách začlo být úplně přísně bizarní. A pak přijdou vtipné titulky :). Není v tom nic převratného, prostě klasický zuby, nehty atd. a velká většina postav je krajně protivná + navíc pár těžce retardovaných scének, ale s tím koncem jsem dokonce přemýšlela o **** :). ()

Galerie (28)

Zajímavosti (2)

  • Film se natáčel v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)
  • Když Sam (Najarra Townsend) navštíví Nikki (Katie Stegeman), její levé oko je bílé. Když se setká s Alice (Alice Macdonald) o pár minut později, její duhovka je červená. Po dalších pár minutách, když si Sam dává make-up, má levé oko opět bílé. (Mrs.Blue)

Reklama

Reklama