Reklama

Reklama

Chima

(seriál)
  • Česko LEGO Legendy Chima (více)
Dánsko / Indie / Thajsko, 2013, 22 min

Obsahy(1)

Seznamte se se zvířecími obyvateli kouzelné říše, jejichž klid narušil boj o zdroj energie, dodávající všem bojovníkům sílu a rychlost. Vydejte se do tajemného Lego světa jménem Chima... (oficiální text distributora)

Recenze (11)

Prometheus69 

všechny recenze uživatele

Hmm mno.... po delsim sledovani, kdyz si odbudu ten celkem stupidni zacatek.. jsem se do toho vcelku zazral. :) Proto musim sve hodnoceni trochu poupravit. Je to mozna blbina, ale zabavna blbina... dokonce se i obcas zasmeju.... je tam i nejaka ta epicka akce... porat se tam neco deje noveho a porat se to rozrusta, pridavaji se nove kmeny, objevuji se novy nepratele.... rodi se nove vstahy... proste mne to bavi a nebojim se rict ze Chima je podle mne nejlepsi serialovy lego animak co jsem doposut videl. Proste mne to prekvapilo, natolik ze jsem se rozhodl prehodnotiz sve predesle velmy pesimisticke prognozy... a pridat par hvizd navic. :) ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Animovaný seriál vydávající se akční cestou. Animace je z těch lepších, ale postavy zvířat mají stavebnicový podklad místo nožiček, aby stavebnice Lego nezůstala pozadu, když už se na seriálu podílí. V jednotlivých epizodách není pořádně zřejmé o co jde a tak je přinejmenším na skladě spousta eskapád, které menší děti zabaví. Dospělí to příliš neocení a pohled na akčně naladěné zvířecí hrdiny je po první epizodě spolehlivě odradí. Mé hodnocení: 40% ()

wohna 

všechny recenze uživatele

Jelikož mám malýho bráchu a nějak je ve věku, kdy má rád Lego, tak jsme koupili skoro celou sadu Lego Chima. Pěkně si vyhrajeme, a když jsme unavený, jdeme koukat na seriál. Je to fajn. Hezká grafika, fajn postavy. Docela i nějaká ta zápletka. Malé děti pobaví, větší nenadchne, ale dívat se na to dá. ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama