Reklama

Reklama

Už je to pár let, co Veronica Marsová hodila svou mladickou kariéru soukromého očka za hlavu. Teď se po čase vrací do rodného města, kde ji kromě třídního srazu čeká i bývalá láska Logan. Ten je zapleten do záhadné vraždy a potřebuje pomoc... V předvečer promoce na právnické fakultě se Veronica Marsová (Kristen Bellová) rozhodla pověsit svůj život amatérského detektiva na hřebík. Zatímco hledá práci u prestižních právnických společností, obrátí se na ni její bývalý přítel Logan (Jason Dohring) s žádostí o pomoc – je totiž obviněn z vraždy. Veronica odjíždí do rodného města, aby Loganovi zajistila pořádného obhájce. Kolem jeho případu se však děje něco, co jí nedá spát. V příběhu natočeném na motivy slavného amerického seriálu z roku 2004 se Veronica rozhodne vypátrat pravdu. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (169)

Alementina 

všechny recenze uživatele

Serial jsem nikdy nevidela, jen z ukazek mi to prislo takove "jednoduche" a uplne stejnej pocit jsem mela z pocit. Strasne jednoduchy a jeste me vsechny ty herecky vykony prisly strasne krecovite... A ta "vasniva" scena mezi Veronicou a tim hubenourem mi prisla hrozne k smichu... Prost ne. PS: I bze znalosti serialu, se clovek nejak roorientoval, ale film oceni asi jen fandove serialu. ()

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Mírně obtloustlá Kristen Bell, která bývávala kočka se teď už do filmů moc nehodí. Zvlášť s jejím hereckým supertalentem. Scénář snad ani nebudu komentova, "Hi I am Veronica and I am dependent. " Jo ještě tam z ní udělali kurvu, ale co to se k ní možná i hodí. Takže pokud se chcete podívat na neobyčejně posranej film, jste u toho pravého 2* ()

Reklama

Pump 

všechny recenze uživatele

Docela hloupá krimi a z komedie toho není moc, čemu se dá smát. Nejlepší jsou scény, kde nejlepší z nejlepších čelí stupiditě, která se jim asi stala zrovna v tu chvíli, ale předtím byli všichni dokonalí. Takový ten typ filmu, kde si tvůrci vymyslí co chtějí a mnoho se nezatěžují detaily. Bylo to docela utrpení a místy to šlo, ale nevím, který z pocitů převládal. ()

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Kdybych měla napsat, co všechno tenhle film měl a co všechno mě na něm naprosto uchvátilo, musím říct, že bych tady byla ještě do zítřka. Samozřejmě musím na druhou stranu konstatovat, že nebyl až tak dobrý, viděla jsem i lepší. Tento film splnil účel, mělo to být o Veronice, která zjistí, že pro ni není městský život ten pravý, že patří do rodného města. Líbilo se mi i to, že řešila jednu záhadu za druhou a odkrývala stále další a další stránky knihy. nezbývá mi nic jiného, než doporučit tenhle film, protože, proč? Já ani nevím. Prostě se podívejte a udělejte si obrázek sami. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Příjemná jednohubka určena "překvapivě" hlavně pro fandy, jež se budou pousmívat u každého odkazu či jen camea známé postavy. U tohoto snímku totiž platí, že čim víc jste teenagerské očko Veronicu žrali, tím víc si budete pomlaskávat. A jelikož už jsem já toho za ty léta dost pozapomněl, tak jsem se malinko ztrácel a zas tolik se tedy blahem nerochnil. Pohodová atmosféra z toho však vyloženě čiší, charaktery mají i po letech stále co nabídnout a nehorázně rychle to odsýpá. Samotná detektivní zápletka ovšem zas tak zajímavá není a dost postav je zde násilně přidaných zkrátka jenom proto, že je fanoušci chtěli vidět. Jedná se tak hlavně o hodně povedený pozdrav milovníkům seriálu, jemuž se tak dá díky tomu odpustit spousta neduhů. Další řadu seriálu bych si dal paradoxně ale hned. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (14)

  • Leighton Meester se do filmu nemohla vrátit jako Carrie Bishop, kterou ztvárnila v původním seriálu Veronica Mars (od r. 2004) kvůli jiným plánům. Byla tak nahrazena Andreou Estellou, pro kterou to byla první filmová role. (BlackJoanna)
  • Už dlhšie sa hovorilo o filmovom spracovaní seriálu, avšak neboli financie. Realizáciu projektu nakoniec umožnil internetový projekt Kickstarter, ktorý spočivá v tom, že ľudia z celého sveta môžu prispieť na tvorbu filmu alebo hry. Na Veronicu Marsovú sa vyzbieralo približne 5,7 milióna amerických dolárov, čím stanovil nový rekord. Tvorcovia pritom potrebovali asi iba tretinu sumy. Ľudia, ktorí darovali najviac peňazí, dostali menšie roly vo filme. Okrej platformy Kickstarter bol film financovaný aj značkami Samsung, Pepsi, Budweiser či BMW. (kacer4)
  • Také fanoušci, kteří stáli o realizaci filmu, finančně přispívali studiu Warner Bros. Těmto lidem bylo dovoleno stáhnout si film zadarmo. Ovšem někteří fanoušci začali tvrdit, že je ze zvuků z filmu bolí hlava a chtěli své peníze zpět. Warner Bros. proto poté vyplácelo deset amerických dolarů zpět. (Patw)

Související novinky

Veronica Mars se vrací

Veronica Mars se vrací

22.08.2018

Kultovní noirový seriál Veronica Mars s Kristen Bell (Šéfka, Matky na tahu) v hlavní roli se s největší pravděpodobností dočká další řady. Showrunner Rob Thomas momentálně dojednává poslední detaily… (více)

Reklama

Reklama