Reklama

Reklama

Už je to pár let, co Veronica Marsová hodila svou mladickou kariéru soukromého očka za hlavu. Teď se po čase vrací do rodného města, kde ji kromě třídního srazu čeká i bývalá láska Logan. Ten je zapleten do záhadné vraždy a potřebuje pomoc... V předvečer promoce na právnické fakultě se Veronica Marsová (Kristen Bellová) rozhodla pověsit svůj život amatérského detektiva na hřebík. Zatímco hledá práci u prestižních právnických společností, obrátí se na ni její bývalý přítel Logan (Jason Dohring) s žádostí o pomoc – je totiž obviněn z vraždy. Veronica odjíždí do rodného města, aby Loganovi zajistila pořádného obhájce. Kolem jeho případu se však děje něco, co jí nedá spát. V příběhu natočeném na motivy slavného amerického seriálu z roku 2004 se Veronica rozhodne vypátrat pravdu. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (169)

zbyshek 

všechny recenze uživatele

Nebyl jsem nikdy fanda stejnojmenného seriálu, ale vždycky jsem věděl oč tam běží a viděl jsem i pár random dílů. Proto jsem si asi nemohl plně vychutnávat to, co tento film přinesl více zasvěceným fanoušků Veroniky Mars. Já jsem to hodnotil čistě jako běžný film, a podle toho je to hodnocení asi takové. Největším trnem v oku pro mě byl herec Jason Dohring, ten opravdu hrál jako když nehrál, jemu jsem nevěřil absolutně nic. Skoro všichni herci podle mého, samozřejmě kromě Kristen Bell, už pozapomněli to herecké řemeslo. Ještě jsem zapomněl na hvězdného James Franca, kde podstata jeho účinkování měla jen navodit trochu té noblesy k filmu, a že se o podíl na tomto filmu zasloužilo i někdo z Hollywoodské sekce. Celkově tento film neoplýval ničím interesantním, příběh, humor, akce.. všechno takové lehce pod úrovní. Dávám 40%. ()

Bad Guy 

všechny recenze uživatele

Herecký výkon hlavních hrdinů je celkem zdařilý. Nikdo nepřehrává a ani netlačí na pilu. Většina by očekávala, že režisér bude sázet nejvíce na trio s Loganem, Pizem a Veronicou. Avšak není tomu tak. Pokud byste čekali nějaké rvačky o Veronicu, tak s tím raději nepočítejte. Naopak se místo toho dočkáte zkorumpovaných poldů, originální zápletky a v neposlední řadě se střetnete s pořádně silnou atmosférou. I když první polovina je silnější než druhá, tak se tvůrci nemají za co stydět. Odvedli dobrou práci. Z teenagerského seriálu se zrodil velice solidní film, na který může vyrazit naprosto kdokoli. Kristen Bell vše zvládla na jedničku a působí věrohodně. Můžete se těšit na pokračování stopnutého seriálu a rovněž na dost kvalitní snímek, který sám o sobě opravdu a výrazně překvapil. ()

Reklama

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Rob Thomas, Diane Ruggiero / Predloha: Rob Thomas | Hudba: Josh Kutchins | Distribúcia: Warner Bros. Pictures | Štúdio: Warmer Bros. Digital, Spondoolie Productions | Rozpočet: 6 miliónov $ | Tržby: 3,387,669 $ || Trefa do čiernej diery. Nedotkutý seriálom som sa odvážil zhliadnuť celovečernú sequel verziu. Neurobil som dobre, pretože ten film má naprosto obyčajný scenár, bez akejkoľvek amplitúdy gradácie. Obsahuje pravdepodobne veľa nostalgických narážok k seriálovým dielom, predstavuje milión postáv jak na modelingové mólo, len aby sa objavily, no neprináša dravosť a nápaditosť, ktorá je nutná u sto minútovej jednorázovky. Nie je to zlý film, ale ani potrebný. To sa stáva, keď si seriálový režisér myslí, že vie točiť celovečerňáky a ešte k nim napísať scenár... 50% | Blu-Ray, THX, EN DTS | ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Kristen Bell se vrací jako Veronica Mars! Její nejikoničtější role a hlavně moje nejoblíbenější. Pořád vzpomínám, jak jsem na střední škole spěchal domů, abych si na Primě mohl pustit seriál. Každopádně nějak takhle by se měli dělat slavné comebacky a hezké sladké tečky za seriály. Ronnie je totiž zpět se vším všudy! Tedy zpočátku ne. Ze soukromého očka je právnička ve Velkém jablku, má vážný vztah a shání důležitou práci. Když se ozve Logan (Jason Dohring), že potřebuje pomoc, tak Marsovka nelení, všechno nechává za sebou a vrací se domů, aby ještě jednou se setkala se svojí minulostí. Pravda, i přes nostalgickou vlnu příběh není kdovíjak složitý. Detektivní zápletka s vraždou, ale funguje dobře. Veronika vymění oblek za tašku přes rameno a vzhůru k focení špatných lidí. Skvělý je, že se opět vidíme se starou partou. Nejvíc potěší Dohring a Ryan Hansen. Obecně vzato jsem spokojený. Řekl bych, že se mi dostal delší dvojdíl seriálu, přesně tak jak si ho pamatuju. I když by se mohl scénář ještě více vypilovat, tak i přesto jsem si film užil. Z nostalgie navíc přimhouřím jedno očko. Bell je totiž stále skvělá. A vidět jí opět v roli Veroniky je tak trochu splněný sen. Navíc si myslím, že film si užijí i ti, co seriál neznají. (75 %) ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Verču Mars jsem měl moc rád a díval se na ní. Bylo to kvůli Kristem Bell. To je jasné. Buď jsem ale hodně zapomněl, nebo zestárnul. Z filmu totiž dvakrát hin zrovna nejsem. Délka je zbytečně moc. Snaha návrat maximum postav co se jen dá, taky nějak extra svou službu neudělala (působí jen účelově, nafukuje a rozmělňuje děj vedlejší linkou). A navíc Verča ztloustla... viděli jste ten zadek? ()

Galerie (31)

Zajímavosti (14)

  • Na policejní stanici zmiňuje Leo (Max Greenfeld), že slyšel, že Veronica (Kristen Bell) pracuje u FBI. Ta mu odpovídá: "Možná v příštím životě," čímž naráží na zrušenou 4. řadu, která se měla odehrávat právě u FBI. (BlackJoanna)
  • Natáčanie snímky prebiehalo v kalifornskom meste Los Angeles. (MikaelSVK)
  • Kristen Bell porodila přibližně 2-3 měsíce před natáčení holčičku. (rafix)

Související novinky

Veronica Mars se vrací

Veronica Mars se vrací

22.08.2018

Kultovní noirový seriál Veronica Mars s Kristen Bell (Šéfka, Matky na tahu) v hlavní roli se s největší pravděpodobností dočká další řady. Showrunner Rob Thomas momentálně dojednává poslední detaily… (více)

Reklama

Reklama